Piese reno - inca unul pentru piese, gata.m-am hotarat. vreau unul identic pentru piese
![]() ![]() ![]() |
Piese reno - inca unul pentru piese, gata.m-am hotarat. vreau unul identic pentru piese
johnnie_walker |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 31 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1991/GTI
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Ai urmatoarele variante :
-Poti s-o aduci cu numere provizorii din Germania si s-o tii de piese, dar crede-ma ca nu te vei indura la cum arata masinile de acolo -Recarosarea nu-i o solutie, adica s-o inscrii pe cea noua cu numerele celei vechi nu te scapa de taxa. -Astepti pana va fi eliminata porcaria asta de taxa si o tii pe cea veche de piese. -O inscrii in Bulgaria, la Ruse sunt multi care fac asta dar e cam riscant daca nu cunosti -Daca ai vreun amic in Germania, o inscrii pe numele lui acolo, el iti face procura prin care te lasa s-o folosesti si circuli cu nr de Germania.(de asta nu sunt sigur). Cam astea sunt variantele.Aici poti sa-i iei numere rosii pe 30 zile si atat dar este cam frustrant. Succes. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
johnnie_walker |
![]()
|
QUOTE(renault19tse @ 5 Jan 2008, 00:04) Ai urmatoarele variante : -Poti s-o aduci cu numere provizorii din Germania si s-o tii de piese, dar crede-ma ca nu te vei indura la cum arata masinile de acolo Cam astea sunt variantele.Aici poti sa-i iei numere rosii pe 30 zile si atat dar este cam frustrant. Succes. Poi....mersi de sfaturi.,... si zici ca s-ar putea sa aduc cu numere provizorii, pentru piese. Dar imi poti zice cum ar sta procesul? Deci o cumpar, iar numere provizorii o aduc in tara si incep sa iau ce imi trebuie de pe ea? sau mai sunt acte multe de facut? Dupa ce expira numerele provizorii se radiaza automat din tara de origine?... ![]() |
--------------------
Renault
19
1991/GTI
|
|
Cata_R19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 January 08 ![]() |
Cat ai dat pe radiator si de unde l-ai luat?
|
--------------------
RENAULT
19TXE
1992 - F@N
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Ea oricum este radiata de acolo sau o radiaza in mom in care o cumperi.
Numere acelea sunt pe cateva zile cat sa ajungi cu ea in tara. Dupa aceea faci absolut ce vrei tu cu ea...nu te intreaba nimeni nimic. Eu nu mai este in evidentele vreunei tari. Doar sa nu circuli cu ea. Daca este identica culoare, an fabr, motor poti circula cu nr celeilalte dar este riscant, te poate opri un filtru RAR si este grav...nu te sfatuiesc. De ex in Elvetia este valabila treaba asta., poti sa ai doua masini identice inscrise cu ac numar. ![]() |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
johnnie_walker |
![]()
|
radiatoru a costat 200 lei. L-am luat din dezmembrari pentru k am avut nevoie rapida de el intrucat mi s-a spart pe drum....
![]() ![]() P.S.. thx renault19tse ![]() |
--------------------
Renault
19
1991/GTI
|
|
Cata_R19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 January 08 ![]() |
Multumesc.
Nou l-am gasit cu 500-600 ron. Imi e teama sa-l cumpar de la dezmembrari, sa nu inceapa sa curga dupa cateva luni. |
--------------------
RENAULT
19TXE
1992 - F@N
|
|
johnnie_walker |
![]()
|
gasesti si la dezmembrari de calitate. acuma depinde de cat de veche si cat de rulata a fost masinuta..din dezmembrari..
![]() |
--------------------
Renault
19
1991/GTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:07 |