Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Piese reno - inca unul pentru piese, gata.m-am hotarat. vreau unul identic pentru piese

johnnie_walker
post 4 Jan 2008, 22:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutare tuturor. smile.gif ..sunt nou pe forum. Am si eu un Renault 19 GTS din '90 si am muulte probleme cu el. Am tot schimbat la piese pe el (chiar azi am pus radiator-s-a spart blink.gif ), si vreau sa imi aduc o masina din Germania pentru piese de schimb sau recarosare. Din cate am auzit s-ar putea face acest lucru, bineinteles fara ca sa il inmatriculez si sa plkatesc exorbitanta taxa de prima inmatriculare... dry.gif . Cum s-ar putea face lucru asta? Deci sa zicem aduc masina cu numere provizorii in tara, si deja am scapat? nu mai trebuie acte in Romania pentru ceva?(asta in caz ca iau piesele doar de pe ea),,dar daca ar recarosa masina care o am momentan? Va rog mult sa ma ajutati.. thx...wink.gif

--------------------
Renault 19 1991/GTI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
renault19tse
post 5 Jan 2008, 00:04
Post #2

Membru autentic

Ai urmatoarele variante :

-Poti s-o aduci cu numere provizorii din Germania si s-o tii de piese, dar crede-ma ca nu te vei indura la cum arata masinile de acolo
-Recarosarea nu-i o solutie, adica s-o inscrii pe cea noua cu numerele celei vechi nu te scapa de taxa.
-Astepti pana va fi eliminata porcaria asta de taxa si o tii pe cea veche de piese.
-O inscrii in Bulgaria, la Ruse sunt multi care fac asta dar e cam riscant daca nu cunosti
-Daca ai vreun amic in Germania, o inscrii pe numele lui acolo, el iti face procura prin care te lasa s-o folosesti si circuli cu nr de Germania.(de asta nu sunt sigur).

Cam astea sunt variantele.Aici poti sa-i iei numere rosii pe 30 zile si atat dar este cam frustrant.
Succes.

--------------------
Renault 19&21 19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara
Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
+
johnnie_walker
post 5 Jan 2008, 16:42
Post #3

Membru incepator

QUOTE(renault19tse @ 5 Jan 2008, 00:04)
Ai urmatoarele variante :

-Poti s-o aduci cu numere provizorii din Germania si s-o tii de piese, dar crede-ma ca nu te vei indura la cum arata masinile de acolo
Cam astea sunt variantele.Aici poti sa-i iei numere rosii pe 30 zile si atat dar este cam frustrant.
Succes.
*

Poi....mersi de sfaturi.,... si zici ca s-ar putea sa aduc cu numere provizorii, pentru piese. Dar imi poti zice cum ar sta procesul? Deci o cumpar, iar numere provizorii o aduc in tara si incep sa iau ce imi trebuie de pe ea? sau mai sunt acte multe de facut? Dupa ce expira numerele provizorii se radiaza automat din tara de origine?... sleep.gif .

--------------------
Renault 19 1991/GTI
+
Cata_R19
post 5 Jan 2008, 17:28
Post #4

Membru incepator

Cat ai dat pe radiator si de unde l-ai luat?

--------------------
RENAULT 19TXE 1992 - F@N
+
renault19tse
post 5 Jan 2008, 21:19
Post #5

Membru autentic

Ea oricum este radiata de acolo sau o radiaza in mom in care o cumperi.
Numere acelea sunt pe cateva zile cat sa ajungi cu ea in tara.
Dupa aceea faci absolut ce vrei tu cu ea...nu te intreaba nimeni nimic.
Eu nu mai este in evidentele vreunei tari.
Doar sa nu circuli cu ea.
Daca este identica culoare, an fabr, motor poti circula cu nr celeilalte dar este riscant, te poate opri un filtru RAR si este grav...nu te sfatuiesc.
De ex in Elvetia este valabila treaba asta., poti sa ai doua masini identice inscrise cu ac numar. biggrin.gif

--------------------
Renault 19&21 19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara
Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
+
johnnie_walker
post 5 Jan 2008, 21:48
Post #6

Membru incepator

radiatoru a costat 200 lei. L-am luat din dezmembrari pentru k am avut nevoie rapida de el intrucat mi s-a spart pe drum.... biggrin.gif ..cel vechi..l-am tot peticit cu prafuri..dar "s-a infundat" si s-a spart dupa vreo 5 luni. asa ca, decat sa astept cateva zile sa imi aduca de la Paneuro sau de altundeva, am luat din dezmembrari. Doar nu o sa-mi las masinutza in alt oras, cu radiatoru spart.. tongue.gif .

P.S.. thx renault19tse rolleyes.gif ..sper ca o sa imi aduc una in curand sa vad ce rezolv.

--------------------
Renault 19 1991/GTI
+
Cata_R19
post 6 Jan 2008, 01:39
Post #7

Membru incepator

Multumesc.
Nou l-am gasit cu 500-600 ron.
Imi e teama sa-l cumpar de la dezmembrari, sa nu inceapa sa curga dupa cateva luni.

--------------------
RENAULT 19TXE 1992 - F@N
+
johnnie_walker
post 6 Jan 2008, 11:52
Post #8

Membru incepator

gasesti si la dezmembrari de calitate. acuma depinde de cat de veche si cat de rulata a fost masinuta..din dezmembrari.. smile.gif .

--------------------
Renault 19 1991/GTI
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 05:07
Dacia