Ajutor Tapiterie Usa
![]() ![]() ![]() |
Ajutor Tapiterie Usa
cata007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2006 , 1.5 DCI 80CP Luxe Privilege
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
1. NU DA SPAGA. Nu faci decat sa iti cresti cheltuielile.
2. Daca arde chiar asa de rau poti incerca pe la dezmembrari pana vine tapiteria ta. Este pe undeva pe aici o lista cu toate centrele de dezmembrari. Succes |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
cata007 |
![]()
|
Am gasit cateva numere de telefon aici pe forum si am sunat la toate firmele dar n-am avut niciun succes, am gasit numai magazine de piese auto, nu dezmembrari
![]() Va rog ma puteti ajuta ? Pe zi ce trece devin din ce in ce mai nervos ca trebuie sa astept atata pentru o piesa din Franta, in ~6 saptamani de zile se putea aduce o amarata de tapiterie. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu am avut masina la ipso otopeni si a trebuit sa mi schimbe si mie fata de usa(cred ca e aceeasi piesa)...au comandat o si a venit in 2 saptamani fix.cam atat dureaza sa vina o piesa din franta pe comanda...daca asta e singura piesa care ti mai trebuie la masina poti sa ridici masina fara ea si sa te intorci in service sa ti o monteze cand vine!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cata007 |
![]()
|
Pai nu pot sa o ridic pentru ca nu ma pot folosi de geamuri, de oglinzi de nimic, nu prea as putea sa merg cu ea asa
![]() This post has been edited by cata007: 15 Feb 2008, 18:36 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai daca nu te poti folosi de geamuri si de oglinzi,inseamna ca ai mai multe de schimbat decat fata de usa...
daca n ai dosar de casco deschis incearca sa faci comanda la ipso.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cata007 |
![]()
|
Am Casco la Asirom, din ce am vazut si mi-au spus ei lipseste tapiteria care imbraca usa, e doar usa goala din tabla si se vad numai fire care trec prin ea, oare pot sa ma risc sa merg asa cu ea ?
Am trimis si un mail la Renault Romania sa le cer ajutorul, sa aduca mai repede piesa in Romania si mi-au spus ca nu se baga daca masina nu este reparata intr-un service autorizat Renault, ca nu imi ofera garantie pentru asta ![]() This post has been edited by cata007: 15 Feb 2008, 18:37 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
DAB ar putea cumpara orice piesa din reteaua Renault, dar...cine a dat comanda pentru piesa ta ca sa apara in tara?? Ma refer prin reteaua Renault...nu s-ar "baga" nimeni pt un service din-afara retelei...
Iar daca chiar asa ar fi...ti-ar fi spus clar, am comandat-o prin dealerul gigel si acum asteptam. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
cata007 |
![]()
|
Am ridicat masina, a iesit super bine lucrata, nu se vede nicio diferenta, bine ca s-a terminat cu bine, si sper sa nu mai am parte de accidente
This post has been edited by cata007: 15 Feb 2008, 18:36 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:13 |