Teapa Autoshow, concurs cu teapa mare
![]() ![]() ![]() |
Teapa Autoshow, concurs cu teapa mare
is89ckd |
![]()
|
||
![]() membru ofticos Group: Members Posts: 25 Joined: 20 April 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- provizoriu
2007 ...liber profesionist...
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ar fi prima data cand cei de la AutoShow fac magarii din astea. Atata timp cat ai hartie in scris de la ei ca esti castigator, atunci mergi la ANPC si vezi cum rezolvi.
P.S. Ce ai castigat? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Te duci cu C.I,revista cu numele tau drept castigator la sediu si faci mare tam-tam....daca nu merge....folosesti metoda de mai sus
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
ar fi tare sa ii amendeze ANPC-ul!
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cand era Formula 1 Magica am castigat premiu de etapa de doua ori. Prima oara a fost 100 de euro si un abonament pe un an, a doua oara doar un abonament pe un an. Am primit premiile de fiecare data.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
is89ckd |
![]()
|
![]() membru ofticos Group: Members Posts: 25 Joined: 20 April 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(AlexC @ 3 Dec 2007, 13:38) Nu ar fi prima data cand cei de la AutoShow fac magarii din astea. Atata timp cat ai hartie in scris de la ei ca esti castigator, atunci mergi la ANPC si vezi cum rezolvi. P.S. Ce ai castigat? am castigat un detector de radar, dar repet nu sunt numai eu in acesta situatie, sunt unii care au "castigat" seturi goodyear excelence, cip tuning sau filtre sport, nici ei nu au castigat QUOTE(ady85btz @ 3 Dec 2007, 13:45) Te duci cu C.I,revista cu numele tau drept castigator la sediu si faci mare tam-tam....daca nu merge....folosesti metoda de mai sus ![]() faza e ca lista castigatorilor a fost publicata doar pe site-ul revistei, dupa 1 luna a fost stearsa deci... eu nu incerc sa imi fac dreptate ci doar sa informez pe forumurile la care sunt membru pe cei ce ar dori sa cumpere revista in ideea de a participa la noul concurs. Mi se pare ca e o manevra de publicitate micinoasa si nu cred ca merita sa cumperi revista aia la cum sunt scrise articolele in speranta ca poti castiga niste premii. |
--------------------
dacia
logan
- provizoriu
2007 ...liber profesionist...
|
|
hunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 11 April 05 From: lunca de jos ![]() |
Si eu particip la concurs, dar inca n-am castigat nimic..
scuze pt offtopic; ati citit istoricul despre modele dacii care au existat doar pe hartii, s-au au fost produse in foarte putine exemplare, gen Dacia sport??? 27 Dec 2007, 00:43: in revista autoshow This post has been edited by hunior: 27 Dec 2007, 00:43 |
--------------------
dacia
logan,golf III
- hr 03 cfl, germany
laureat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:34 |