Tu faci treaba Duminica ?, indoctrinat sau nu ?
![]() ![]() ![]() |
Tu faci treaba Duminica ?, indoctrinat sau nu ?
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Fac treaba, repar, muncesc, spal, etc. E ca orice alta zi din saptamana.
Daca 5 zile din 7 mergi la munca si nu ai timp de nimic, de ce una din cele doua ramase trebuie sa fie lipsita de orice activitate? |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
E o zi ca oricare alta.
|
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu duminica fac doar gratar , in rest nimic , doar odihna . ( nu le am cu biserica , dar asa m-am obisnuit duminica )
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
Ambition , 2015, TDI Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Si ce te faci cu aia care nu fac nimic toata saptamana?
![]() Ontopic: Nu cred ca e prea multa lume care sa spuna: Azi e duminica, azi vegetez. Macar gunoiul poti sa-l duci... Tine de fiecare cum isi planifica timpul liber. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Eu deschid topicuri inutile duminica!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Cei aia duminica?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- CT92PAR
2003
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Doamne ce plagiatooorr!!!=))=))
|
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
eu?
![]() This post has been edited by para06: 24 Jul 2011, 09:34 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- CT92PAR
2003
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
nu cred ca se referea la faptul ca ai preluat replica de la cineva. mai degraba a vrut sa zica ceva de genul ca e .....hai sa zic o blasfemie ce ai zis....parerea mea, nu tre` sa se simta nimeni ofensat daca am inteles eu gresit
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
ovidiupay |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 6 February 06 From: Sola -Norway ![]() |
Depinde de duminica , daca e in week-end cu F1 vegetez si dorm ca un bebelus cit e cursa , daca e fara F1 , mai trebaluiesc una alta prin sau pe linga casa .
|
--------------------
ex : Renault
Laguna 2 Dynamique,1.9 dCi 120 CP
- AJ 53969
2002 (\__/)
(='.'=) (")_(") |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
In manualul de la masina de spalat nu scrie nicaieri sa nu speli duminica sau in zilele de sarbatori legale asa ca...am bagat de destule ori rufe la spalat pe 25 decembrie.
Cat despre religie, da-o dracu', ar fi si culmea sa mai cred ca, daca o vorbesc urat sau muncesc in zi de sarbatoare o sa ma trazneasca. |
--------------------
.
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Dar daca lucrezi in ture si muncesti duminica... nu te duci? Nu rastorn carul dar daca e nevoie de ceva fac fara retineri.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Si pe mine ma innebunesc femeile ca de ce sa bag haine la spalat ca e sarbatoare si nu e voie sa speli. Pai nu de aia avem masina de spalat? Sa NU spalam
![]() Cat despre munca, daca nu am chef sambata, mai spal masina duminica, fac curat in camera etc. Mai rar invat duminica. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Credinta mea nu ma impiedica sa lucrez duminica (am mai lucrat duminica si pentru serviciu si din cand in cand fac destule treburi casnice duminica)
Dar, in afara de credinta fiecaruia, mi se pare normal ca intr-o democratie fiecare sa faca ceea ce doreste atat timp cat nu-i deranjeaza pe ceilalti desigur. Iar pe mine nu ma deranjeaza daca cineva spala rufe, vase, aspira duminica; zgomotul ma deranjeaza, dar ma gandesc ca si eu, la randul meu, s-ar putea sa-i deranjez cu acelasi zgomot... |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Personal cred ca "diluarea" seminificatiei zilei de dumunica poate fi urmata de bagatelizarea zilelor de craciun , paste si chiar zilei de nastere , adica o ornam bradul pe 10 decembrie , oua rosii pe 23 august iar ziua de nastere cand avem chef.
In acelasi timp fiecare face ce vrea , dar banuiesc ca asa cum experienta o spune , cand dam de un necaz din care nu prea vezi cum poti sa iesi, toate rugamintile merg spre.... Tot ce pot sa fac in alta zi nu fac duminica , dar daca copilul sparge ceva din sticla sigur ca dau cu aspiratorul. Mai mentionez ca atunci cand am mai facut una alta duminica tot timpul multe lucruri mi-au mers prost , dar poate ca este doar efect Placebo..... In concluzie vreau ca sa-mi ornez bradul pe 24.12 , sa sebez pastele atunci cand cade de drept , iar berea sa o dau pe 23.03 ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt religios, asa ca pentru mine nu exista "nu fac duminica ca e sarbatoare" sau maxima idioteniei "nu e voie". Ce-i prosteala asta "nu e voie"?
Aaaa, ca pentru cineva care respecta dogmele religioase treaba cu "e sarbatoare" este perfect de inteles si respect punctul de vedere, totusi ma seaca la ficati faza cu "nu e voie". WTF!?!? Incerc totusi sa fac duminica numai ce este absolut necesar, iar restul zilei sa-l dedic odihnei, familiei....sau time on my own.... Nu mi-a mers bine sau prost daca o data am facut treaba duminca, insa incerc sa o disociez de o zi normal din timpul saptamanii. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Modus |
![]()
|
OK, dar sa nu uitam ca in afara de duminica exista si ziua de sambata, ca avem week-end de doua zile, nu de una!!!!!
Nu e cazul sa ne intoarcem la comunism cu sambata zi lucratoare ![]() This post has been edited by Modus: 27 Jul 2011, 13:30 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
In general, nu, am fost crescut cu ideea asta de mic, de catre bunici si, cumva, s-a impregnat in obiceiuri.
Nu sunt foarte religios, nu cred ca e nimic gresit in a lucra duminica daca e neaparata nevoie...se intampla sa mai bat un cui, sa mai dau in cale, in functie de necesitati (daca fii-mea rastoarna ceva in gradina, nu o sa astept pana luni ![]() Cam in 90% din duminici - GRATAR, vorba colegului de mai sus. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu sunt deloc religios, asta ca sa fiu finut si sa nu spun cat de penibila mi se pare religia.
Dar presupunand ca Dumnezeu exista (prin reducere la absurd), chiar crede cineva ca la portile raiului vei fi intrebat de cate ori ai fost la biserica sau cate duminici ai lucrat? Sa fim seriosi... Nu am inteles niciodata persoanele care cred ca raiul e un fel de Vodafone si strang puncte de fidelitate, doar doar de-ar intra mai usor. ![]() Dar ma rog, fiecare cu principiile lui. This post has been edited by A l e x: 27 Jul 2011, 23:21 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Sunt curios cati din cei care nu au o problema cu lucratul dumunica , n-au o problema nici cu Rosia Montana....
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Modus |
![]()
|
Eu nu am nicio problema cu duminica si nu vreau sa se exploateze nimic la Rosia Montana (pana nu sunt sigur ca totul e bio si natural).
Daca lucrezi duminica nu inseamna ca esti un om rau! |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dar daca nu-ti faci cruce cand treci pe langa o biserica?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Modus |
![]()
|
Asta e valabil pentru crestinii ortodocsi. Pentru ceilalti crestini nu prea cred...
Fiecare cu credinta si convingerea sa. This post has been edited by Fratzica: 28 Jul 2011, 11:33 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Ce ma amuza pe mine e ca cei care se dau mari crestini/credinciosi nu fac altceva decat sa respecte niste superstitii, nicidecum ideile si invataturile de baza ale crestinismului. Bat cruci cand trec pe langa biserica si apoi isi bat copiii acasa, merg la slujba de Inviere rupti de beti si se uita dupa fete, duc masina la sfintit sau au icoane in casa dar ei nu stiu nici macar Tatal Nostru, isi aduc aminte de divinitate doar cand dau de necaz etc...Personal,nu am un mare respect pentru institutia numita Biserica, cea "pamanteasca", condusa de preoti (foarte multi corupti si mai pacatosi decat oamenii de rand) dupa niste norme invechite si cu niste obiceiuri aiuristice, in schimb cred in existenta unei forte superioare noua (ca se numeste Dumnezeu, Allah, Buddha e cam acelasi lucru la esenta) si incerc sa urmez invataturile care mi se par de bun simt si care te fac sa fi OM. Daca faci ceva bun, o faci pentru tine nu pentru a-ti asigura un loc mai in fata dupa moarte, si ideea unui Dumnezeu razbunator care sta cu ochii pe tine sa te loveasca la fiecare greseala mi se pare ca e contradictorie cu insasi esenta crestinismului...Revenind la intrebare, daca am treaba de facut duminica fac, daca nu stau si ma relaxez, daca ar fi sa respectam toate sarbatorile din calendar asa cum zic preotii, nu am munci mai mult de o luna pe an
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
E o vorba din popor " Ce construiesti duminica, se darama luni ".... deci prefer sa ma odihnesc duminica si am extins programul si sambata, uneori.
|
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Eu nu lucrez sambata din 2 considerente: cel spiritual - pentru ca este a 7-a zi din saptamana si din considerentul omenesc - fizic este nevoie sa se pastreze o zi "de odihna". Asa ca, duminica nu ma retin de la nimic.
This post has been edited by CT-84-LEU: 28 Jul 2011, 17:01 |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
Modus |
![]()
|
Foarte frumos!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Modus @ 28 Jul 2011, 15:22) Directorul unei companii le propune angajatilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord. -Ionescu : Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei. -Popescu: Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei. -Vasilescu: Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria. -Gheorghe : Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Popescu,Vasilescu! |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 10:51 |