Ce masina sa-i iau sotiei?, Ce-mi recomandati pentru o incepatoare
![]() ![]() ![]() |
Ce masina sa-i iau sotiei?, Ce-mi recomandati pentru o incepatoare
alumoi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Twingo, ca sa n-ajungi pe *alte* forumuri
![]() Si e musai sa fie SH? Ce buget? Eu as recomanda Twingo 2 ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Alegerea este facuta, din punct de vedere estetic, dupa cum am spus initial.
@R19 - da, SH, bugetul pina in 6000 euro ca altfel ma duc in afara si o cumpar ![]() @Duyu - multumesc, stiam topicul, dar marcile nu corespund. This post has been edited by alumoi: 24 Jan 2008, 21:47 |
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu as alege Twingo. Se gasesc la preturi mici, sunt fiabille, sic, simpatice si rare.
This post has been edited by ssilviu: 24 Jan 2008, 22:38 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
100% with ssilviu on this
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
alumoi |
![]()
|
Deci 3x Twingo pina acum. Mai asteptam putin, sa vedem ce mai apare
![]() This post has been edited by alumoi: 24 Jan 2008, 22:40 |
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În acel buget, nu mai apare nimic.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Opel Corsa, e suficient de fiabila si are cele mai mici preturi la intretinere.
Ma rog, acum cum vrea sotia. |
--------------------
.
.
.
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Fiabilitate,consum,pret,femeie...?Reno Twingoooo....
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Reno Twingo cred ca se pupa doar cu ultimul argument al tau, adica daca vrea sotia, poate si consumul, nu stiu. In rest, fiabilitate si pret=opel corsa.
In romania, daca vrei masina ieftina la intretinere si fiabila, iei Opel. Daca vrei frumoasa si nu te intereseaza cele 2 argumente de mai inainte, iei Renault. Distributia la Opel e 450 de lei, la Reno e macar dublu. This post has been edited by Laurentziu83: 25 Jan 2008, 10:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
twingo e ok ca aspect. in rest, fiind rare pe la noi, nu stiu cat de rapid ai face rost de niste eventuale piese, in caz de doamne fereste. plus ca mie mi se pare o masinuta extrem de fragila.
ca raport pret-calitate-fiabilitate-intretinere, polo sau corsa is de departe cele mai bune. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum fara caterinca, problema se pune un pic diferit.
Orice ai alege tu, ea va alege pe cea care are o culoare mai frumoasa, se potriveste mai bine cu garderoba si mai ales se va simti bine in ea. Nu conteaza fiabilitatea, consum, an de fabricatie sau caracteristici. Astea sunt probleme cu care "TU" va trebui sa te descurci ulterior. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Twingo masina fragila ? Scumpa la piese ? Opel ...ieftina la intretinere ? Apropos de Opel (Astra din 2001) rulment fata 6 mil ,Twingo,acelasi rulment 500 mii (de Logan )
![]() ![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
renotgo |
![]()
|
Masina mea (Twingo din 2001) are acum 210000 Km si este in stare perfecta .O fi oare ,fiabila...?
![]() 25 Jan 2008, 11:47: Solon esti TARE ! ![]() 25 Jan 2008, 12:03: Inca ceva,diferenta de pret dintre Twingo si Corsa este de 1-2 mii Euro.De ce ?Sintem romani si dam bani multi pe masini nemtesti (anoste). ![]() 25 Jan 2008, 12:06: Alumoi ,sper sa faci o alegere INTELEAPTA . ![]() This post has been edited by renotgo: 25 Jan 2008, 11:06 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 25 Jan 2008, 10:22) Reno Twingo cred ca se pupa doar cu ultimul argument al tau, adica daca vrea sotia, poate si consumul, nu stiu. In rest, fiabilitate si pret=opel corsa. In romania, daca vrei masina ieftina la intretinere si fiabila, iei Opel. Daca vrei frumoasa si nu te intereseaza cele 2 argumente de mai inainte, iei Renault. Distributia la Opel e 450 de lei, la Reno e macar dublu. Precum ti-a aratat-o un posesor de twingo pe care ai avut bunavointa sa-l contrazici, iar vorbeste gura fara de tine. Ridicatorul in slavi pentru masinile germane. Desi experienta ta se reduce la un singur clio symbol (da stim ca ti l-au cumparat parintii si esti suparat ca nu ai bani sa-i pui benzina si ca stai in provincie si castigi putin) te agiti pe aici catalogand fiecare model de Renault dupa stereotipurile tale. Twingo este in fabricatie de aproape 15 ani de zile si aproape orice defect a fost eliminat. De altfel, in Germania acum cativa ani, Twingo se vindea mai bine decat VW Lupo, echivalentul lui nemtesc. Iar asta spune tot despre el. Dar na, cand ochelarii de cal nu bat mai departe de tastatura din fata monitorului .... This post has been edited by ssilviu: 25 Jan 2008, 11:19 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mai, eu nu sunt singurul cu probleme la Reno, si nici singurul care se plange de service-ul scump, si de masinile care nu prea rezista in Romania fara sa dezvolte "greierasi". Oriunde in afara de forumurile de masini frantuzesti, vei vedea o parere nu prea buna despre acestea. Oare de ce?
Omu' oricum va alege dupa cum va vrea sotia, eu doar ii dau un sfat, nu e problema mea daca tine cont de el sau nu, eu mi-am facut datoria. Eu am bagat destui bani in masina asta si mai am de bagat, desi inca mai atarna numerele de leasing de ea. Era sa apar cu zambetul pe buze pe aici dupa ce am stat cu ea prin service-uri? Si cu asta am incheiat. |
--------------------
.
.
.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Si mie mi se pare Twingo cea mai buna alegere. Am avut ocazia sa merg cu una anul trecut, si m-am simtit excelent in ea. Atentie insa, nu toate au servodirectie. Fiind vorba despre o doamna, trebuie avut in vedere si acest aspect.
Ca o a doua varianta, la fel o masina care mi-a placut foarte mult, prin prisma performantelor in primul rand, este Panda. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Topic inchis temporar pentru impartire de warn-uri pentru OFF-TOPIC.
Ca sa se stie cei vizati, omul a cerut in primul mesaj sa i se spuna pareri despre o lista CLARA de masini. Cine a intervenit cu alte masini decat in lista respectiva sau a comentat pe alaturi va primi warn 10% (indiferent ca e user normal sau moderator). Voi scrie aici lista cu castigatorii. 25 Jan 2008, 15:07: Topicul s-a redeschis. Urmatorii useri au WARN +10% pentru OFF-TOPIC: Catalin Marinarul, AIX, semit, dan73205, daniel4ro, ramm, b76bgaarh, Solon si biscu Ca sa fie clar ce inseamna OFF-TOPIC in afara Cafenelei: Orice mesaj care nu are legatura cu intrebarea initiatorului topicului. In cazul de fata omul a dat o lista CLARA de modele care se iau in considerare ... va las pe voi sa decideti ce e si ce nu e off-topic .. eu unul mi-am exprimat parerea. Reclamatiile se trimit catre administratori folosind mesageria privata. This post has been edited by Liviu: 25 Jan 2008, 15:07 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
alumoi |
![]()
|
Multumesc tuturor celor care au CITIT ce am scris si care mi-au raspuns.
Problema a fost rezolvata (partial) dupa o indelungata examinare a pozelor impricinatelor. Verdictul? Nu o sa va placa. Twingo are ochii blulbucati si gaura in cap (trapa), Corsa nu are toate dotarile (ii lipsesc 2 portiere), Golful este acceptabil iar Polo este dragut. |
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mie unul imi place, daca nu va deranjeaza costurile ridicate de intretinere de la VAG, e ok.
|
--------------------
.
.
.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca, daca ai gasi un polo decent ca si nr de km, ai face o treaba buna
golful e mai vechi,in banii astia, poate si cu mai multi km iar de corsa nu stiu nimic ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Mi-am mancat ceva din timpul liber cautand numai masini albe pentru o cat mai justa comparatie dar sper sa il ajut pe om in alegerea ce urmeaza sa o faca. Deci ,dupa parerea si gustul meu in materie de design auto, fara a lua in calcul fiabilitatea unde las pe altii mai cunoscatori, optiunea ar fi in ordinea asta:
Aspectul interior: 3. Corsa 4. Twingo 5. Golf 6. Polo Aspectul exterior: 3. Corsa 4. Polo 5. Twingo 6. Golf Deci sfatul meu sa isi ia o Corsa, poate chiar alba ca da bine la modelul asta ..parerea mea. PS: Nu am putut pune primele doua locuri pentru a nu mai lua warn. Poate Alumoi doreste sa deschida un alt topic in care sa admita si alte optiuni si atunci ii voi comunica si primele cele mai frumoase doua masini mici de doamne dupa gustul meu, in caz ca il intereseaza acesta iar daca nu ii dau voie sa faca ce vrea pe el. This post has been edited by dan73205: 25 Jan 2008, 22:21 Attached thumbnail(s) corsa.JPG ( Size: 48.89k ) Number of downloads: 68 corsa_int.JPG ( Size: 50.17k ) Number of downloads: 81 golf4.JPG ( Size: 49.97k ) Number of downloads: 57 golf4_int.JPG ( Size: 38.24k ) Number of downloads: 62 polo.JPG ( Size: 47.5k ) Number of downloads: 55 polo_int.JPG ( Size: 48.56k ) Number of downloads: 53 twingo.JPG ( Size: 45.04k ) Number of downloads: 47 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
renotgo |
![]()
|
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Dan73 |
![]()
|
Mersi renotgo. E frumos si interiorul de la Twingo...poate mai potrivit pentru o femeie decat cel de la Corsa...dar era parerea mea. Nu au mers atasate decat 7 poze.
This post has been edited by dan73205: 25 Jan 2008, 22:40 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
alumoi |
![]()
|
@dan73205, iti multumesc pentru efortul facut (nu glumesc). Din pacate soferita este 'blocata' la una din cele 4 modele.
|
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alumoi @ 24 Jan 2008, 22:05) Sint aprobate din punct de vedere estetic: VW Golf IV/Polo, Opel Corsa, Renault Twingo. QUOTE(alumoi @ 25 Jan 2008, 16:22) Verdictul? Nu o sa va placa. Twingo are ochii blulbucati si gaura in cap (trapa), Corsa nu are toate dotarile (ii lipsesc 2 portiere), Golful este acceptabil iar Polo este dragut. Cu riscul primirii unui warn nou, intreb si eu: ochi bulbucati si gaura in cap inseamna aprobat dpdv estetic? In cazul unui raspuns negativ solicit moderatorilor stergerea warn-ului primit pe acest topic, deoarece nu se mai poate spune ca am fost off-topic, dovedindu-se ca topicul a plecat de la premise false si nu a respectat cerintele initiale. In cazul unui raspuns pozitiv, nu dati prea tare, avem alta notiune despre estetic ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
Corsa exista si in varianta in 5 usi. Chiar vad una zilnic parcata in apropiere de servici si am mai vazut si cu diverse ocazii, nu sunt chiar raritati.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
corsa
This post has been edited by andu911: 28 Jan 2008, 20:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
alumoi |
![]()
|
@AIX: Twingo a primit ban
![]() ![]() Problema a fost rezolvata (in final), cu cite o 'impricinata' in fata, consultarea cartilor de service si cu verdictul Volkswagen Golf, 4 portiere, neagra. Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si imi pare rau pentru warn-uri. |
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:40 |