Distantiere jante, ce marimi, model - sunt sigure?
![]() ![]() ![]() |
Distantiere jante, ce marimi, model - sunt sigure?
cip31 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 229 Joined: 22 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio symbol
2007 1.5 dci 85 CP 50.000 km Membru fara probleme, deocamdata!
|
|||
danromania2002 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 12 June 06 ![]() |
Daca ai vazut ca iti atinge in etrier de ce le-ai cumparat? E riscant cu distantiere...
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca pui distantiere, trebuie sa pui si prezoane mai lungi. Dar cumparate dintr-un magazin specializat, nu facute pe genunchi. Eu nu sunt adeptul improvizatiilor de genul acesta.
Daca doar ce le-ai cumparat, mergi inapoi si poate le schimba. Probabil ai luat jante cu offset foarte diferit de cel al jantelor originale. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sindrom |
![]()
|
![]() Ciclist sticlar>Merida 901> Group: Members Posts: 208 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Important e de unde iti cumperi distantierele si prezoanele. Daca te duci si alegi varianta cea mai ieftina, eu zic ca risti putin. Ce e ieftin nu e intotdeauna bun.
|
--------------------
Peugeot
206
2002 Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@dan condrea: Ti-am mutat topicul aici.
Rezumat: in functie de distanta de care ai nevoie ca janta sa nu mai atinga etrierul ai 2 variante...ori un inel distantier de 5-6 mm (se poate obtine dintr-un disc de frana uzat) si nu ai nevoie de alte suruburi de prindere a rotii ori de distantiere de la 10mm in sus (obligatoriu cu umar de ghidaj si suruburi mai lungi). |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
dan condrea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Buna seara.
in primul rind, imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia. in al doilea rind - jantele, le-am primit si nu am am stiut ca imi atinge in etrier. jantele nu sunt noi. daca nu eram in masina cu sotia, care fie vorba intre noi ESTE INSARCINATA, ramineam fara talon. acum am jante de tabla pe masina pe 14, iar eu in talon am omologate doar de 13. asa ca am luat doar un avertisment si atit. iar jantele astea de aliaj sunt exact ceea ce-mi trebuie mie, adica pe 13, si cind am incercat sa le schimb am vazut ca imi atinge etrierul. pe spate nu am mai verificat, dar sper sa fie bune, de aceea vreau sa-mi cumpar distantiere. VA MULTUMESC voua, si celorlalti care imi vor da sfaturi si o mana de ajutor, pentru a rezolva cit mai bine problema. |
--------------------
renault
clio symbol
2000. 1,4 8v. 55KW
- B-82-EDC
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Cum afecteaza distantierele geometria rotilor?
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Ti-am pus un link pe topicul cu suspensia. Vezi acolo ce si cum.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
sinn3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 28 March 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare, vin cu o intrebare daca ma poate lumina cineva.
Pe rotilile din spate 195/45/16 pot pune distantiere de 15mm fara sa agate sau sa frece in aripa ? Multumesc. L.E. Pe fata am deja distantiere de 15 mm si e ok dar pe spate sunt interesat daca ar fi in regula. This post has been edited by sinn3r: 3 Mar 2019, 11:28 |
--------------------
Renault
Clio 2 / 1.6 16V
2003 / Initiale
- CJ133PVL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:11 |