[VIDEO] CUM SE CONDUCE UN LOGAN DCI???, 2 tampitzi forjeaza un logan....
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] CUM SE CONDUCE UN LOGAN DCI???, 2 tampitzi forjeaza un logan....
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ma voi va certati degeaba aici, omu a facut ce a facut cu masina lui (cred) pe un drum necirculat (aveti idee pe unde e?). Nu vad pericolul.
Valeriu Ciprian, forum bot apartine de forum, nu este al unui user si prin el se introduc filmele pe forum. sebyavrig este cel care a postat filmul. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valeriu ciprian @ 27 Dec 2007, 20:01) pai e Craciunul si e bine sa faci daruri ... se zice ca vei primi mult mai mult inapoi. ![]() chiar daca nu e treaba nimanui cum a muncit ca sa isi cumpere masina proprietarul ei, prin faptul ca a fost facut un filmulet pe care l-a pus pe un site si de acolo pe un forum, de mai multe ori chiar, denota faptul ca ei vad "realizarea" lor din filmuletul asta ca pe ceva care merita vazut si de altii. ca multi de pe forum consideram ca isi bat joc de masina ar trebui sa le dea de gandit ... ca in zicala aia: cand iti spun mai multi ca esti beat e bine sa te duci sa te culci. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ia manati loganul mai haaaaaaaiiii haaaaaaaiii !!!!!
LA MULTI ANI !!!!!! ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniel_p @ 27 Dec 2007, 22:41) ca multi de pe forum consideram ca isi bat joc de masina ar trebui sa le dea de gandit ... ca in zicala aia: cand iti spun mai multi ca esti beat e bine sa te duci sa te culci. Da si nu... pana una alta, trecand peste jigniri, nimeni nu a argumentat de ce considera ca ceea ce se intampla e bataie de joc fata de masina... sunt de acord ca e bataie de joc fata de cauciucuri dar nu inteleg unde e bataia de joc asupra masinii. 1. Sa ma lamureasca si pe mine cineva ce risti sa strici la masina aia in afara de cauciucuri. 2. Trecand peste comentarii (care de fapt nu au deranjat pe nimeni caci nimeni nu a spus ceva de ele) ce e asa de groaza in filmul asta inafara faptului ca protagonistul e un logan? Cred ca daca era un subaru (cum spunea cineva pe aici) sau alta masina facuta pentru putere, altele ar fi fost reactiile. Ia uitati-va aici ce fac si altii cu loganul. Si n-a mai sarit nimeni sa ii faca tampiti. Ba chiar unora le place. This post has been edited by zax: 27 Dec 2007, 22:08 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
mai uitativa pe la filmulete,are si testul de franare ,are mai multe...merita vazute,de comentat fiecare cu parerea lui ,dar am impresia ca multi vor sa para mai catolici decat Papa...in fine...aia care nu au tras niciodata frana de mana,nu au depasit niciodata 50 in orash si 90 in afar...se simt lezati de ceea ce vad...
![]() zi si mie cum ai reusit sa faci sa iasa fum din roti ? ![]() This post has been edited by cristi_xp: 27 Dec 2007, 22:14 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
- Neinmatriculata
2005 Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
QUOTE(zax @ 27 Dec 2007, 22:08) Ia uitati-va aici ce fac si altii cu loganul. Si n-a mai sarit nimeni sa ii faca tampiti. Ba chiar unora le place. Masina inchiriata, atitudine romaneasca, lipsa de respect, ne miram de ce aruncam gunoaiele pe jos si de ce nu e si la noi cum e la altii. Tara asta e asa, ca noi o facem.... This post has been edited by lng: 27 Dec 2007, 23:06 |
--------------------
-
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Da mai da unii e tari ca scot fum din caucioace...bleah
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Evident Loganu ala alb nu era a lui, era al firmei de taxi.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
boboc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 December 07 ![]() |
daca eram masina lui putea face orice cu de ex: sa se arunce in vidraru daca e inchiriata e nesimtire ce face nu e a lui oricum sigur nu a muncit el pentru ea .
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
crististreulea |
![]()
|
![]() o dudă, dar ce dudă... Group: Members Posts: 134 Joined: 29 January 07 From: Ghiroda/Timis ![]() |
pentru cel care a creat acest topic: este doar un timpit care forjeaza loganul. probabil tie iti trebuie un "timpit" ca ajutor.
da, eu sint personajul negativ din acest film ![]() @maryus_83 : tot respectul meu! fiecare pe banii lui @valeriu ciprian : la fel, tot respectul meu! dar nu cred ca merita sa te enervezi aparindu-ma mine ![]() @lng : tu o numesti bataie de joc, eu ii zic "rezolvarea unei probleme". acel "Dorel" se numeste cristi iar daca citeai comentariile la acel film ai vedea ca nu sint persoana care face un burn doar de placere. iar din posturile care au urmat dai dovada de un IQ iesit din comun. @Alexu7 : e bine, ai citit comentariile la film. decit sa arunc acele cauciucuri mai bine un burn si am rezolvat problema @Mirciulik : mare dreptate, cauciucurile erau apaltizate de la o frina cu rotile blocate. @R19/16v : cu tot respectul, degeaba gindesti daca esti prost. n-am sa te iau ca pe un exemplu pozitiv, fiind si eu moderator pe un alt forum, sorry. din pacate te-au luat altii ca exemplu, rusine lor. Joined: 29 January 07, asta e suficient ca sa ma faca membru al acestui forum? deci cu ceva vechime, nu ca si a ta. @renaultforeve r: trebuia sa citesti ce a scris Mirciulik, poate asa nu te-ai fi simtit ca un "imbecil frustrat" batindu-ti joc de alte persoane. ai arunca cauciucuri de 300 oiro sau ai face un burn sperind sa repari acele cauciucuri? @bear_mc : tare esti, imi place umorul de calitate ![]() @sefu_alx : ai dreptate, cei ca ei fac ca un forum sa fie evitat de unii altii @Catalin Marinarul : da, eu sint actorul de la volanul loganului. @zax : adevar graiesti, mare adevar. ce nu stiai, cauciucurile erau deja stricate si e adevarat, 3.500-4.000rpm. cauciucurile se distrug rau de tot, pe linga ele se mai uzeaza ambreiaj, planetare si cutie. am spus ca se uzeaza, nu se strica(e pt cei mai greu de cap, nu pentru zax)! @adip : aici si aici testam frina de mina . @ady85btz : e mai usor sa improsti cu jigniri decit sa citesti si explicatiile la un film. dar asta nu e ceva nou pentru noi, nu? nu merita sa te enervezi pentru ei. sa nu intelegi gresit, sint total deacord cu tine @bobo77 : ti-am mai zis si iti mai zic: taci! inainte sa inlaturi orice dubiu! @alx : judeci oamenii prea repede. nu intotdeauna prima impresie conteaza @AR-18-MOS : cel care a pus titlul este o persoana perfecta si fara defecte. cred... @han_1.6 mpi : ai dreptate, pe linga ambreiaj, planetarele si cutia se resimt. doar ca tu ai aruncat un kormoran, eu trebuia sa arunc 2 good year eagle F1. mai greu pentru mine si bugetul lunar alocat masinii. mai am de azi incolo 13 rate de achitat. @Sony : realitatea e ca ... nu meriti nici macar un raspuns @OAP : nu erau 2, doar 1, eu fiind acela. daca mai erau 5 spectatori tiltul trebuia sa sune asa: 7 timpitzi forjeaza ... ? @Fratzica : burnul l-am facut pe soseaua de centura (inchisa) din timisoara @2dor : nu simt durere, dar tu pari sa sti cum e acea durere @daniel_p : filmul, mai degraba filmuletele facute de mine trebuiesc vazute si de altii, nu pot fi asa de egoist incit sa nu vada si altii ca se poate si cu un logan, mai ales un dci. ce zici? @vladrehau : ![]() ![]() @cristi_xp : taci mhey, omu trebuie omorit pentru ceea ce face odata, restu' nu conteaza ![]() concluzia mea: oricine are dreptul sa abuzeze cum vrea de bunurile proprii (nevestele nu sint bunuri proprii, IDIOT!) atita timp cit nu pune in pericol siguranta celor din jur. spre deosebire de cei care fac asemena chestii in trafic, eu sint un sofer model, calculat si cu ceva experienta. nebuniile nu le fac in locuri publice! persoane care jignesc se gasesc peste tot, aceste persoane pe un alt forum aveau un simt al umorului foarte dezvoltat si de calitate chiar daca nu le placeau ce vad. daca nu-ti place ce vezi, nu inteleg de ce insisti sa-ti fie violati ochii? iti este greu sa ignori si sa iti continui viata in liniste? trebuie sa te simti important si sa postezi lucruri de cenzurat? unde am jignit am facut-o cu buna intentie, unde am fost inteles gresit am sa dau explicatii. LA MULTI ANI! This post has been edited by ghirozan: 28 Dec 2007, 01:04 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3 2013 Bose,
1.5dCi 110cp Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan.
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
la ce va chinuiti sa postati ? ca iar se va sterge si asta...cum a fost si celelalt sters...ceea ce mi se pare mie,este ca cel care a creat acest thread vrea sa faca reclama forumului acela ...parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
- Neinmatriculata
|
|
crististreulea |
![]()
|
![]() o dudă, dar ce dudă... Group: Members Posts: 134 Joined: 29 January 07 From: Ghiroda/Timis ![]() |
clar, nici nu mi-a trecut prin cap ca ar fi altceva in afara de reclama
![]() nu ma obosesc sa scriu, celalat topic l-au sters...ma intreb de ce This post has been edited by ghirozan: 28 Dec 2007, 01:11 |
--------------------
Renault
1.5dCi 110cp Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@ghirozan, sa stii ca asa ma gandeam si eu...
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristi_xp |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
- Neinmatriculata
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre ghirozan daca tu ii spui "rezolvarea unei probleme" atunci tot respectul pentru talentul tau mecanicesc. O sa fac si eu cerculete cu masina mea si o sa pun filme pe forum, iar daca cineva o sa spuna ca as chinui masina, o sa spun ca nu, de fapt verificam la cati G rezista corpul meu fiindca vreau sa ma fac astronaut.
Tare remarca pe care o spune cineva din film "hai de cu*ul meu", bine spus. This post has been edited by 2dor: 28 Dec 2007, 08:11 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
crististreulea |
![]()
|
eu chiar aveam o problema cu cauciucurile, prin acel burn am rezolvat problema.
n-am incercat rezistenta masinii sau a mea. acea remarca este a colegului de servici. |
--------------------
Renault
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
@ghirozan, cand 2 iti spun ca esti beat du-te si te culca.....
|
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ghirozan @ 28 Dec 2007, 01:03) fiind si eu moderator pe un alt forum Care forum mai? Aaaa loganclub .... pai ala-i forum mai? Altceva in afara de copy/paste de pe daciaclub mai stiti sa faceti? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
tare de tot...
![]() ![]() ![]() ![]() soooper tare ![]() ![]() @ 2dor,ironick si renaultforever foarte tare frate.... ![]() This post has been edited by SebyAvrig: 28 Dec 2007, 13:11 |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da ba Seby, super tare frate. ce te-ai mai distrat nu? Ahahahhahaha trebuia sa mai bagi vreo enspe "
![]() Daca omu a facut un burn-out pe un drum de centura INCHIS, care e problema voastra? Exista acolo un grupulet de oameni care la fiecare post trebuie sa arata cat is ei de corecti si responsabili, daca ii intrebii ar zice ca nu ar face asa ceva nici pe Luna ca nu e civilizat ![]() Mie mi se pare ca omu le-a zis-o la mai multi, nu lor lui. Toti vorbesc de romani ca sunt asa si asa, dar de fapt cred ca tocmai cei care vb despre asta se baga prea des in seama. ![]() Cum a zis si el, trebuie sa va simtiti importanti postand la orice? Nu va e suficient sa dati Back daca nu va place filmul? Dohhhh...Frustrarea se arata uneori fara sa dati seama. P.S.: SebyCovrig tu de fapt esti un soricel acolo care vrea sa fie si el bagat in seama, nu? Incerci sa fii papagul celor care ti se par tie tari ![]() Comportamente asemanatoare vedem zilnic si in societate asa ca nu trebuie sa ne mire. Jenibil ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 28 Dec 2007, 13:37) Comportamente asemanatoare vedem zilnic si in societate asa ca nu trebuie sa ne mire Pana la urma ai facut rost de monitor? Sau facem o donatie?This post has been edited by IRONICK: 28 Dec 2007, 14:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Amice, vezi-ti de treaba ta si n-o mai arde aiurea pe tema asta ca nici macar nu ti-ai gasit persoana potrivita.
Sunteti jenibili, iarasi. Nu aveti de ce sa va legati. Daca as fi sincer cu tine si ti-as spune unde ma doar de tine si de ideile tale, mi-as lua un ban serios, si nu meriti. Jenibilule ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
IRONICK |
![]()
|
Vad ca iti place sa zici de altii, dar pentru modul cum te-ai comportat pe topicul ala cu monitorul, nici macar un pic de rusine nu iti este.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghirozan @ 28 Dec 2007, 01:03) @daniel_p : filmul, mai degraba filmuletele facute de mine trebuiesc vazute si de altii, nu pot fi asa de egoist incit sa nu vada si altii ca se poate si cu un logan , mai ales un dci. ce zici? LA MULTI ANI! si crezi ca nu se poate face si cu un trabant??? prin filmuletul asta vrei sa demonstrezi ca poti sa faci cu un logan cum fac alti baieti care au avut bani de o masina de peste 150 cp? ai cumva vreun complex de inferioritate ca ai logan si vrei sa arati ca si el poate face ca masinile alea "periculoase" ? e treaba ta ... dar se bate oarecum cap in cap cu afirmatia ca ai incercat sa iti rezolvi o problema la anvelope. si, apropos de ce apare scis la finalul filmuletului, acum, cand apari cu cheia in mana in fata dci-ului tau, acesta cum isi manifesta reactia de frica fata de tine: face pipi de motorina pe la injectoare?, se umezeste la teava de esapament? se scutura din toti calutii lui putere si iti spune "Pofteste maestre sofer la bord si stapaneste-ma" ??? LA MULTI ANI! This post has been edited by daniel_p: 28 Dec 2007, 13:55 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
StefanT |
![]()
|
Nu imi este rusine pentru ca nu am de ce. Am donat si eu multe lucruri de care aveam nevoie la viata mea, am facut si multe pomeni, cred ca mai multe decat au facut multi din cei care m-au criticat.
Deci, nu am de ce sa ma simt vinovat, da? Nu l-am luat cu forta din bratele unui copil mic si flamand cum sustineti voi (desi ma indoiesc ca un copil mic si flamand sta cu o unitate centrala acasa asteptand doar monitorul), ci AM INTREBAT da? La fel si omu, nu v-a ciordit cauciucurile sa faca burnout cu ele, a facut cu ale lui. Dar bagatorii in seama ( tu esti cel mai bun exemplu, un clasic) simt nevoia sa se afirme pozitiv/negativ oricand si cu orice ocazie. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
IRONICK |
![]()
|
Asa-i ca nu poti sa ma suporti? Donatorul chiar a specificat tipul de persoana pentru donatie. Dar ce sa ii faci ... vorba ta, este ceva clasic la noi.
In caz ca nu ai observat, chiar nu mi-am spus parerea pe topicul asta despre persona in cauza. Eu i-am rapuns la o afirmatie. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
@renaultforeve r: trebuia sa citesti ce a scris Mirciulik, poate asa nu te-ai fi simtit ca un "imbecil frustrat" batindu-ti joc de alte persoane. ai arunca cauciucuri de 300 oiro sau ai face un burn sperind sa repari acele cauciucuri?
nu ati inteles nimic in viata....ba, nu va cumparati masina de cati bani aveti....ci DE CAT VA PERMITETI... ![]() |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
A mai fost deci, se inchide...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 03:41 |