aripa infundata
![]() ![]() ![]() |
aripa infundata
prise |
![]()
|
||
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
parintii sa plateasca dauna
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
dupa care tot in service
![]() This post has been edited by valentin-axv: 23 Dec 2007, 15:30 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cum sa o poti indrepta singur fara sa te duci in service altfel decat sa-i dai una din interior cu speranta ca va fi bine? sau ii pui pe paritinii copiilor sa-i dea, si daca nu o indreapta sa plateasca service-ul
![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
pai ... nu am gasit copii cu pricina ... si prin interior nu am pe unde sa bag mana ... oricum am casco ... dar nu stiu cum procedez in astfel de situatii
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Singura solutie este service-ul ( politie an/ casco / service ).
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
daca o faci pe Casco,e ok.daca nu vrei sa strici Casco pentru atata lucru(daca consideri ca nu e prea rau infundata) exista varianta ventuzelor cu care poti s-o indrepti fara probleme(daca e doar infundata) si tabla nu a facut"cute".Era un tip pe Okazii.ro care vindea ventuze speciale pt asa ceva.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si pe reno.ro zicea cineva ca a reusit sa scoata tabla cu ventuze fara probleme!
Chiar recent! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
prise |
![]()
|
aha ... super ... sa vad poate gasesc la vreun service ... multumesc
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
1) daca voua vi s-ar intampla cehatia asta (chiar si in cazul in care ati cunoaste copiii faptasi) ati pune parintii sa plateasca? Come on, oameni suntem, se mai intampla. De ce mai platim ca disperatii la acel casco? Sau RCA. Cel mult daca ai casco pe puncte si platesti mai mult la anul il pui pe parinte sa declare ca te-a lovit el cu masina si ti-o faci pe RCA-ul omului.
2) daca vrei iti recomand un service bun si care sa ti-o faca repede daca te intelegi cu baietii cu toate ca initial o sa iti spuna ca trebuie indreptare + vopsire deci vreo minim 5 milioane. Dar cred ca te intelegi cu ei. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
prise |
![]()
|
in cazul de fata ... cred ca am sa o fac pe casco ... ca de la anu nu cred ca ii mai fac ... asa ca macar recuperez o parte din bani dati pe asigurare ... mersi oricum
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
crazy-Ghindu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 19 December 07 ![]() |
E CEL MAI CORECT ASA.. ZIC EU
|
--------------------
Renault Megane
1.6/16v
/2000 / break
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
noi glumeam cand ziceam de luat banii de la parinti. chiar crezi ca sta vre-unu sa caute parintii si sa faca politie cu ei? mai ales ca dupa show tot aia mici isi luau omor. si nu merita, ca's copii iar fierul se indreapta, plasticul se schimba. noi sa fim sanatosi. hai craciun fericit! ca e aproape 12
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:40 |