Ulei si Aditivi
![]() ![]() ![]() |
Ulei si Aditivi
traficantul de de guJI:D |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 7 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
11 GTL
- cj 02 RMD
86 berlina
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Salut,
Ulei ar fi Elf. In mod normal ar trebui sa scrie tipul de ulei pe capacul de la motor (daca e original). Eu am pus in R5 si R21, Elf 10w40 si era ok. Cat despre aditivi, sunt de curatare baie ulei ? stiu ca sunt pentru o ungere mai buna (cel putin in teorie) ... aici discutiile sunt interminabile ... (sunt sau nu buni asa cum spune producatorul ?) ... 2+2 am mai folosit uneori ![]() Ce anume vrei sa cureti ? e prea mica presiunea la ulei ? de obicei filtrul de ulei se ocupa de "curatenie" ... eventual pune niste ulei ieftin ieftin si un filtru bun de ulei, mergi asa cativa km pana se incalzeste bine bine motorul si uleiul si da-l afara asa cald cum este ... dupa care pui ulei bun si un alt filtru si hai sa zicem ca ai facut ceva ... altfel trebuie demontate, curatate si montate (daca asta te costa mai mult). |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:37 |