Probleme in parcare
![]() ![]() ![]() |
Probleme in parcare
LNG |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
investeste in 2 sticle de otet, si da cu el in jurul locului de parcare.. va deveni brusc curat..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
LNG |
![]()
|
Sigur nu se mai apropie de masina daca fac asta? Pana acu tot ce am putut sa fac, a fost sa urlu de la geam la proprietari sa nu isi mai plimbe familia de caini prin parcare, degeaba, ei continua sa o faca.
Nu exista o solutie legala? Amenda ceva? E clar ca vina e a stapanului, animalu doar isi face nevoile.... |
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ba e vina animalului ca se tine pana afara (in parcare in cazul tau). Ar trebui sa faca in fiecare incapere a locuintei stapanului cate un crâșmoi (deduceti voi ce inseamna regionalismul asta). Dar deh, animalul tot animal, cum sa il educe el pe om???
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Vb serios cu otetul?
Si eu am in jurul garajului numai rahati de caine. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
LNG |
![]()
|
Misto ca ai garaj. Ce nu as da si eu pentru unul. Rahateii astia sunt acoperiti de frunzele care cad din cei 4-5 copaci de pe langa masina. Daca ai norocul meu, sa calci pe unul camuflat aluneci si cazi
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu asa am reusit sa-i fac sa nu mai mictioneze pe masina mea.. desigur, trebuie reimprospatat tratamentul din cand in cand... ce ai de pierdut.. o sticla de otet pt inceput... daca nu merge asta e ... pistoale cu bile in babete si mosnegi
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Este de datoria proprietarului javrei (sau a javrei de proprietar
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
E ok treaba cu otetul. Ba chiar se poate combina juma-juma cu apa! Se poate folosi cu succes si la despartirea unor caini care se bat, la protectia rotilor de urina lor si....la salata!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
semit |
![]()
|
tare asta cu salata
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
LNG |
![]()
|
![]() Cool, daca merge faza asta cu otetul ai o bere de la mine Semit. Azi cand vin de la munca ma duc sa cumpar ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Sa ne zici ce ai facut, suntem curiosi!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
LNG |
![]()
|
Ajuns acasa, uitat sa cumpar otet
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
nik01 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 1 July 06 ![]() |
uite o idee aici ,mai ales ca ai parcarea sub geam
cauta cu google pest repeller,cred ca da rezultate ,chiar daca trec pe acolo la zgarda le da de lucru propietarilor |
--------------------
renault
25GTX
- B25SHS
1987
|
|
LNG |
![]()
|
Mersi pentru idee. Unde as ptuea gasi in RO sa cumpar asa ceva?
|
--------------------
-
-
-
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.antirozatoare.ro/produse_anticaine.html
n-am testat, doar am gasit site-ul. This post has been edited by bogdanescu: 13 Dec 2007, 12:50 |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
LNG |
![]()
|
Super misto, mersi. Da abia astept sa-l iau si sa treaca tanti cu cainele lup in lesa prin fata geamului
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
aseara cand m-am dat jos din masina am patit si eu acelasi lucru!!!! Ideea e ca nu cainii vagabonzi fac treaba asta, ci aia cu stapan!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:05 |