Geam dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
Geam dreapta fata
dparaschivescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2005 autenthique
|
|||
chiril |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 October 08 ![]() |
1. gaca se aude motorasul facand zgomot ceva e stricat.
2. daca nu e nici un zgomot nimic deschide usa dreapta fata si desfa clema cu cabluri sa o cureti nitel si o pui la loc |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6i
|
|
Aris64 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 7 September 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Verifica si siguranta pentru motor macara geam.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004, Initiale, 2,o 16V
|
|
razvan2u |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 8 October 07 ![]() |
mai cauta pe aici ca este un topic in care iti spune ce trebuie sa faci si ai si poze pe care le-am pus dar exact nu stiu unde.
P.S. tot ceva legat de geamuri sa cauti |
--------------------
Renault
Laguna II Privilege Carminat, 2007 - 1,9 dci 130
Megane 4 2017 - 1.6 dci 130
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
am si eu aceiasi problema si daca ti-se deschide geamul stanga nu e din sigurante, iar daca nu ti se aude nici motorasul inseamna k
1 ai motorasul stricat 2 sa dus intrerupatorul din partes stanga de la sofer adica alea 4 intrerupatoare bine nu toate doar unul cata desfa micul panou de comanda(ala cu cele 4 intrerupatoare) si curate papuci de la intrerupator sau...... daca nu iti merge nici atunci e un pik mai grav desfa panoul de la geamul care nu merge si vezi ce are oricum s-ar putea sa fie din intrerupator spor la lucru |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
barbu_marius12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 6 August 07 ![]() |
Vezi ca in stg bordului in lateral ai un capac unde sunt nsite siguranta.Fiecare geam are siguranta lui.Verifica siguranta aia.
|
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2
- ag-06-rdd
2002 Autentiq
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
eu am deschis un topic mai demult despre geamuri si am fost invatat sa verific sigurantele, microintrerupatoarele
totul e ok totusi nu merge mai am vreo sansa sau trebuie sa desfac panoul de la usa si motorasul |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:38 |