Incarcare alternator, Consumatorii functioneaza greu
![]() ![]() ![]() |
Incarcare alternator, Consumatorii functioneaza greu
renault19tse |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|||
mihai_glaman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 16 October 07 ![]() |
Salut.
Din pacate nu pot sa iti dau niciun sfat, pentru ca eu la mecanica nu ma pricep, dar am si eu aceeasi problema la geamul fata stanga decat, adica: coboara normal, dar de urcat trebuie putin ajutat atunci cand este lasat cam un sfert; daca il cobor de tot, sau aproape de tot, urca normal. Aceasta problema pe mine nu ma deranjeaja absolut deloc, pentru ca nu am scapat inca de aia veche, care ma seaca. Sunt insa curios ce ar mai fi si cu geamul. Iti urez sincer succes. |
--------------------
renault 19
GTD
- vl 04 pev
1989 / 1,9D / 5 usi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@mihai
da jos macaraua, scoate cablul din ea si curata-l pana te plictisesti. Ia o pauza si fa acelasi lucru si cu macaraua in sine. Dupa care ia toate chederele in casa (si cele 2 verticale din interiorul usii) si spala-le (bineinteles ![]() Daca nu esti omul care sa se plictiseasca repede, ai mari sanse sa observi o imbunatatire serioasa. @r19tse nu se aplica ce am spus mai sus, el are macara noua. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
amg_0001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 November 07 ![]() |
controleaza bateria . poate este timpul sa fie schimbata .
|
--------------------
Renault
renault19
- CMD628
1992
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa o ti un pic turata, atunci cand faci aceste probe, daca problema dispare, baterie de mica capacitate.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Interesant Renault19TSE....aceleasi probleme, le-am sesizat si eu la a mea masina ...
in momentul in care turez masina un pic turatia aerotermei creste si implicit si viteza geamului la urcare. Eu tind sa cred ca perioada este rece , multi consumatori si bateria nu reuseste sa se incarce suficient. recomand o reincarcare a bateriei sau eventual un test al amperajului ( la un centru de baterii ) se observa la ce amperaj este stabila .... baterie noua aprox 500A , sub 200A ..necesita schimbata ... daca acul coboara repede la test este scurt pe un element. Eu am revitalizat bateria ( 7oAH - Pilot si noua de 4 luni )printr-un drum lung de 500 km inafara bucurestiului ![]() Spor la munca .... This post has been edited by vepman_ro: 14 Dec 2007, 19:46 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:06 |