Problema Renault Laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Problema Renault Laguna 2
burghy_007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 10 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.8 16v
- P 0694BB
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
posibil sa fi dat cu masina in noroi si s a murdarit senzorul....se intampla des , daca problema persista si dupa o spalare, atunci ia in calcul o problema.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
burghy_007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 10 March 13 ![]() |
am pus din nou terstarul pe ea azi si imi da eroare la senzor pe stanga fata. vinerea trecuta am vazut ca imi curge atingelu cand o turam.... am rezolvat foarte usor aceasta problema... numai ca atunci cand am dat scutul jos era plin de ulei, antigel si mizerie. zantele pe fata mai au putin si vor fi negre. maine am sa curat senzorii si dupaia o mai pun inca o data pe testar.
un SFAT pentru cei care vor sa isi cumpere renault laguna 2 cu motor 2.2... verfificati antigelu, daca bate ceva la ea ducetio la reprezentanta. eu cam mi-am luoat teapa de data asta. cand am schimbat antigelu am gasit apa cu spirt si antigel pus de mine, in cutia de viteza nu am avut nici macar jumate de litru dar schimbat foarte usor treptele de viteza. mai nou am descoperit ca trebuie sa ii schimb: - burduful de caseta stanga - bieretele - brat bieleta - tampoane motor la reprezentanta mar costa cam 2500-3000 lei doar piesele... cine stie cat ar fi si mana de lucru! ![]() cred ca am sa ii mai fac senzorul ca sa nu mai am martorii aprinsi si o dau mai departe chit ca tin prea mult la ea. |
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.8 16v
- P 0694BB
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
QUOTE(burghy_007 @ 14 Mar 2013, 16:43) am pus din nou terstarul pe ea azi si imi da eroare la senzor pe stanga fata. vinerea trecuta am vazut ca imi curge atingelu cand o turam.... am rezolvat foarte usor aceasta problema... numai ca atunci cand am dat scutul jos era plin de ulei, antigel si mizerie. zantele pe fata mai au putin si vor fi negre. maine am sa curat senzorii si dupaia o mai pun inca o data pe testar. un SFAT pentru cei care vor sa isi cumpere renault laguna 2 cu motor 2.2... verfificati antigelu, daca bate ceva la ea ducetio la reprezentanta. eu cam mi-am luoat teapa de data asta. cand am schimbat antigelu am gasit apa cu spirt si antigel pus de mine, in cutia de viteza nu am avut nici macar jumate de litru dar schimbat foarte usor treptele de viteza. mai nou am descoperit ca trebuie sa ii schimb: - burduful de caseta stanga - bieretele - brat bieleta - tampoane motor la reprezentanta mar costa cam 2500-3000 lei doar piesele... cine stie cat ar fi si mana de lucru! ![]() cred ca am sa ii mai fac senzorul ca sa nu mai am martorii aprinsi si o dau mai departe chit ca tin prea mult la ea. + ca platesti impozit la ea vreo 9-10 milioane pe an,iati o laguna de 1,9 dci ca sunt cu mult superioare 2,2 ca fiabiliate si intretinere |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:40 |