Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pur si simplu nu vrea sa ne despartim..., masinuta mea e posedata.....

h8uall
post 8 Dec 2007, 20:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: brasov

smile.gif salut ,iar incep un topic nou dar asta e ,trebuie sa va zic si voua ce sa intamplat,asta vara prin august am vrut sa vand masinuta ca sa mi iau un 19elysse in fine ,anunturi peste anunturi,am duso in targ,dupa vreo 3-4 zile ma lasat pompa de frana,am luat una de la o masina despre care vam zis ca am dezmembrato cu un prieten si mam hatarat sa mai pastrez un pic ``babuta``,de vreo cateva zile un prieten,mia zis ca are un megan faza unu de vanzare,mam hotarat sa l cumpar,drept urmare din nou anunturi peste anunturi,am fost in targ cu ea,a venit un domn si mia zis ca imi ofera 7000 de lei pe ea.nici in ruptul capului nu am vrut sa o dau de pomana,am mai negociat un pic cu el si mai era un pic sa io vand cazusem de acord la suma de 2100 de euro ,omul mia zis ca merge sa se mai gandesca un pic si revine[cel putin asa cred eu ],in fine a ramas sa ne vedem maine sa i dau masina si el sa mi dea banii......CAND AM IESIT DIN LOCUL DE PARCARE DIN TARG ,NU CRED CA AM FACUT 15 M CU EA ,MI SA RUPT CABLUL DE AMBREIAJ[PE CARE LA M SCHIMBAT IN IUNIE CU MANA MEA].......... .
am ajuns acasa cu chiu cu vai la sufa am luat un cablu nou in 15 min la m pus sus si masinuta mea merge de rupe:) chiar am facut un drum de brasov-poiana brasov-rasnov-bran si retur [150 si km]fara cea mai mica problema .nu stiu ce sa mai cred.... unsure.gif

--------------------
renault 19 tse/megane - bv 08 NMA/---------- 1990 tse/1998 rn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 9 Dec 2007, 22:44
Post #2

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Eu zic sa crezi ca este o masina care incepe sa-si arate varsta. Depinde numai de tine daca vrei sa iti fie altaturi si la batranete.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
dan_mar
post 10 Dec 2007, 09:40
Post #3

Membru cu portbagaj

Group: Members
From: HD

He he... se pare ca se razbuna pe tine pentru ca vrei s-o vinzi! Vorbind serios, si eu am observat unele coincidente de acest gen, mai ales cand venea vorba de reparatii mai importante...

This post has been edited by dan_mar: 10 Dec 2007, 09:41

--------------------
RENAULT 19 Chamade GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP
RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:19
Dacia