Ciine legat cu lantul si tras de un taximetrist, CRUZIME INUMANA
![]() ![]() ![]() |
Ciine legat cu lantul si tras de un taximetrist, CRUZIME INUMANA
cata87 |
![]()
|
||
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(D-FENS @ 11 Dec 2007, 21:24) Cainele n-a avut bani sa achite taxiul iar taximetristul s-a enervat,cred ca asta este explicatia Eu zic sa tragi o tura cum a dat cainele ala dupa care sa vii sa ne povestesti cum a fost. Te ajut eu cu cea mai mare placere cu masina si zgarda.This post has been edited by adip: 12 Dec 2007, 02:10 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Dec 2007, 00:34) Cainii de la mine de la bloc fac tot timpul pipi pe jantele mele de aliaj, dar eu nu ma supar.. ![]() La noi exista 2 probleme de fapt: 1.Animalele fara stapan sunt multe si uneori agresive. 2.Animalele cu 2 picioare (si 2 maini) chinuie doar animalele relativ blande, ca nu cred ca au cojones sa se ia de un caine agresiv (sau mai multi caini agresivi). Ne suparam noi, cei cu jantele care ruginesc ... Mai e si problema 3: PROPRIETARII NU STRANG cenzuratUL ANIMALELOR !!! P.S. "cenzuratUL ANIMALELOR" = FECALELE ANIMALELOR This post has been edited by rooster: 12 Dec 2007, 02:58 |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cateva solutii...
http://www.rspca.org.uk/ http://animal.discovery.com/fansites/mapd/mapd.html Care sper sa nu se transforme in.... http://www.denverpost.com/headlines/ci_7009262 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
- copil fiind am fost muscat de cainele unui prieten care exersa comanda "prinde-l";
- apoi am fost muscat in perioada armatei (munca silnica in Balta Ialomitei) de caini pripasiti pe langa baracile noastre; - apoi sotia a fost muscata de un Kuvas (o dihanie blanoasa, asemanator cu ciobanescu mioritic) in timpul unei plimbari la padure - habar n-aveam ca acolo este o canisa iar dobitocul de stapan a lasat 5-6 caini "sa se plimbe" - pisicile mi-au lasat mai multe "semnaturi" de ghierute pe capota masinii; - in curte calc mereu pe "movilitele" lasate de un pechinez rahitic al unei vecine; - in drum spre serviciu ocoleam o zona cu guri de canale pentru a evita cainii (... si mai ales boschetarii) ... uneori ma apuca furia, ... si totusi mi-e sila de ceea ce vad ca inteleg unii semeni sa faca cu animalele ! Hai sa omoram toti cainii, toate pisicile, sa taiem toti copacii ... asa cum spuneam altadata ... apoi vom trona victoriosi ... homo supremus ! Am sustinut, sustin si sper sa vad pusa in aplicare cat mai repede legea care protejaza animalele ... care protejaza copii, batranii, defavorizatii si toate celelalte categorii ce depind de ingaduinta si intelegerea celorlalti ... adica de mila noastra noastra, a celor integri si "atotputernici" ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Asa e cu "cenzuratul" animalelor!! Insa problema mare e cand mergem vara la un gratar si nu putem intra 2m in padure fara sa calcam in "cenzurat" uman.
Referitor la articolul cu taximetristul nu am nimic de spus.....chiar nimic. Tara asta chiar cred ca nu are nici o sansa sa devina o tara civilizata cu astfel de oameni, deci nu va mai bateti unii in piept cu "ce facem cu batranii, cu copii", pentru ca nu veti ridica un deget vreodata pentru a face o fapta buna total dezinteresat. Acelasi lucru cu cei care dau exemple de genul copil sau batran muscat de caine... sunt convins ca este un lucru grav dar va asigur ca animalul ala nu a atacat pentru a se distra putin cu victima. Viata are EXACT aceeasi valoare indiferent daca esti om sau animal sau orice alta fiinta, ceea ce in viziunea mea inseamna sa nu ucizi decat pentru a te hrani sau, in cazuri exceptionale pentru a-ti apara viata. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Animalele saracele nu au vina ca exista oameni fara creier si fara suflet. Maianezii s-au inmultit din cauza noastra, nu a lor.
Pe cei ce maltrateaza animale i-as judeca precum ar fi facut fapta impotriva unui om. Si atat, ar trebui sa fie indeajuns. |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 09:48 |