Gol putere benzina 16valve, 1.4 si 1.6
![]() ![]() ![]() |
Gol putere benzina 16valve, 1.4 si 1.6
billabong |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 11 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II
-
2003 -
|
|||
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Eu am avut un symbol 1.4 16v si dupa ce l-am vandut (la Buy-Back), tipii de acolo (cu care am mai vorbit si dupa ce le-am dat masina), mi-au zis ca le-a iesit pe tester ca masina scotea 84cp, pierdea vreo 14cp pe undeva pe drum.Deci acest gol de putere s-ar putea sa fie si de la asta
![]() |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
@mafone
Poti fi mai detaliat ref. la metoda in care ti-ai vandut masina???...adica...spre ex. cat valora ea in targ...sau la ziar...si in ce $ ai batut palma cu cei de la firma??? ( ai vandut-o la reprez. Renault..sau la o firma...gen AAA ? ) multam' |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
mafone |
![]()
|
Nu stiu daca aici este locul potrivit sa povestesc, insa hai ca va spun patania mea cu Symbolul:
Dupa ce m-am hotarat ca nu se mai poate ( cu consumul exagerat de mare si habitabilitatea care era sub orice critica), am zis sa o vand. Buun, am fost de vreo 4 ori in targ si nu s-a uitat nimeni la ea (motivul probabil fiind ca era pe benzina), dupa aia am fost la AAA, cu care am batut palma la o suma care imi parea incredibil de buna, dar, dupa ce s-au mai uitat la ea putin, au bagat-o inauntru in hala sa o mai frece putin (dupa ce am negociat cu ei vreo 2 ore in ploaie) si s-au decis ca suna nu stiu cum motorul si ca nu vor masina. Dupa ce l-am injurat copios pe cel care s-a ocupat de mine, mi-am bagat picioarele si am pplecat de acolo. Cum maica-mea vroia sa-si ia un Clio III, am fost la Auto Marcus, de unde si cumparasem initial masina, unde am vandut-o la un pret aproape de nimic (in comparatie cu cat dadusem pe ea - creo 10900 dadusem pe ea si am luat vreo 4000 de euro) - mentionez ca masina avea cam un an si vreo 2 luni si 50000km. Oricum eram mult prea ofticat ca vazusem ca nu vrea nimeni sa cumpere Symbol SH pe benzina si cred ca pana la urma o dadeam si pe mai putin......... Cam asta e in mare aventura mea cu Symbolul.... |
--------------------
Renault
2008 4 iulie
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
Eu am condus si clio 16 v 1.4 dar si vw polo 1.4 16 v .Desi polo indica 101 cp fata de 98 la clio va pot spune ca in orice conditii si oricum ai face teste reno-ul va fi peste polo.Despre consum ,nu vreti sa stiti ca polo consuma 13 l / 100 km in oras.
|
--------------------
Renault
Clio
- B-xx-SRS
2005 Symbol dci 65 cp
|
|
jri22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 January 07 ![]() |
motoarele de 16v trebuiesc turate prin definitie...eu urc cu viteza a 3-a pina la 80kmh(am motor de 1.2 16v-75cp) si masina se comporta excelent in ture...intradevar, la turatii joase trage greu(sau normal as zice eu)...consumul este unul normal ptr un motor de 75 cp benzina,resp. 9% in bucuresti si 5-6 in afara...ma indoiesc ca exista benzinare de 75 cp benzina care sa consume mai putin...
|
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
mafone |
![]()
|
La mine, Symbolul consuma tot 13% in oras, asa ca nu ma mir de Polo, sunt bucuros ca am scapat totusi de el.
|
--------------------
Renault
2008 4 iulie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 02:31 |