Masina Anului in Europa!, Fiat 500
![]() ![]() ![]() |
Masina Anului in Europa!, Fiat 500
Chipu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|||
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
e super masinuta aia, mi-as cumpara si eu una, pt oras.....
sper sa dea lovitura cei de la fiat cu 500-le asta. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Urata masina. Nu cred ca va avea cine stie ce succes, mai ales la noi.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tinand cont ca in vreo 4 saptamani s-au comandat 40.000 de bucati, eu zic ca putin le pasa celor de la Fiat de vanzarile din Romania.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sau cum mai zicem noi romanii.....li se rupe.....
Draguta masinuta. Rar mai vedem ceva modern, dar care atent si destul de subtil sa aiba la baza concepte in materie de design din cu totul alte perioade.....Import-uri de tot rahatul vedem la multe modele. Unii ii mai zic cica ca ar reveni trend-ul anilor XX. Da' degeaba, de multe ori e trunchiat stilul in mod barbar. In schimb la masinuta asta mi se pare ca treaba are cap si coada. This post has been edited by driverx: 15 Nov 2007, 19:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Imi place masina, mi se paresuper pt femei si pt cei care nu ies din oras.
Daca e si alba e belea! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 15 Nov 2007, 13:38) e super masinuta aia, mi-as cumpara si eu una, pt oras..... sper sa dea lovitura cei de la fiat cu 500-le asta. pai deja dadusera lovitura cu Grande Punto si, recent, cu Bravo. Deci 500 vine sa le intareasca situatia. Si mie mi se pare foarte reusita reinterpretarea, doar ca nu ma impac cu forma spatelui. Mi-ar fi placut sa fie mai cocosat dar asta ar fi insemnat ca stricau modelul istoric de la care au plecat. Cat depre culoare, e nebunie cu alb-ul in ultimii ani, arata excelent. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si cit costa jucaria asta? e simpaticuta.
This post has been edited by bobo77: 15 Nov 2007, 19:24 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
7900 de lire in uk. pt varianta de baza
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
mie imi pare rau ca n-a iesit ceed-ul, pentru ca ma cam asteptam.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
ati intrat pe site-ul fiat sa vedeti cate configurari puteti face pt masinuta aia?
e o nebunie, cum am spus si mai sus.... super tare frate..... daca as fi fost doar eu si prietena mea, cred ca maine as fi vandut loganul pt un 500. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Era de asteptat.500 s-a vandut in Europa de vest in draci,se sta la coada pt ea.E foarte frumoasa,5 stele la siguranta,motorizare euro 5 ,posibilitatea de a-ti configura masina in zeci de variante de echipare,etc.Scodo a castigat titlul de "Van of the Year 2008".la fel ca si Doblo in 2006.Ce sa mai zici de italieni ,sunt pe val.Au 8 titluri castigate de masina anului:Fiat 124 in 1967,Fiat 128 in 1970,Fiat 127 in 1972,Uno 1984,Tipo 1989,Punto 1995,Bravo/Brava 1996,Fiat Panda 2004, fara a mai pune la socoteala pe Lancia Delta in 1980,respectiv Alfa Romeo 156 in 1998 si 147 in 2001. In total 11 titluri din 44 mi se pare impresionant.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
18.000 e un pret mega imens.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Arhimede |
![]()
|
Mai mic decat pentru un logan cu 6 airbaguri =))
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si Masina anului care e??? Ca asta intra la categoria "bicicleta cu acoperis"!!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E atat de urata pe cat e de scumpa, eu as lua un Panda 4x4, in varianta de echipare full iese mai ieftin decat un 500 dotat mediu, ai mai mult loc, si la drumurile noastre...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Italia era in anii '50 o tara saracita dupa un razboi pierdut. Fiat a creat modelul 500 pentru a oferi italienilor o masina ieftina. La fel, Honda a creat motoreta CUB pentru japonezi.
Fiat 500 are numele de la motorul de 500cm3. Cel mai mic motor de pe actualul model este de 1242cm3. Unde mai e traditia? Ar fi trebuit sa faca un model de baza , ieftin, de 500cm3. Fara ABS, ESP, clima, 18 airbaguri, USB, Blutooth. Cred ca ar fi reusit sa-l scoata sub 5000 de Euro. Un motor de 500 are vreo 30CP, suficienti pentru o masina de oras cu greutate mica. In numele traditiei ar fi trebuit sa puna si un astfel de motor chiar daca nu ar fi vandut multe bucati. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Vise. La fel a fost si cu Mini.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Motorul ala ar fi fost al naibii de scump daca nu reuseau sa si vanda multe bucati...costa destul de mult sa creezi infrastructura necesara pentru adaugarea unui motor nou in paleta. Si daca nu isi scot banii, de ce ar face? Imagine?
Pai n-ar avea imagine buna daca ar fi masini care abia se tarasc pe strada... Oricum au motorase mici si puteri destul de maricele... This post has been edited by roty: 20 Nov 2007, 12:55 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Mai, noi discutam aici vrute si nevrute si astia deja au primit 100.000 comenzi pentru masinuta asta. Este oricum o performanta pentru Fiat - o marca din segmentul "popular" sa ajunga sa fie comparat (direct sau indirect) cu Mini - o marca premium.
Una peste alta: eu inteleg ca strugurii sunt acrii, ca poti gasi o echipare mai buna, ca etc etc..insa asta e o masina de lifestyle nu una practica. Vrei una practica - ia un Panda sau un Logan, nu? Mie imi place masina iar la nivelul cererii de acum poti sa o iei si ca pe o investitie (cred ca daca o cumperi acum, mergi un an cu ea, o vinzi apoi cu max 1000 euro pierdere). |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
Daca e o investitie, eu nu vad unde e profitul adus de ea.
This post has been edited by ssilviu: 20 Nov 2007, 12:57 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
E o investitie in propria persoana. Profitul vine din productivitatea sporita care ti-o da (esti mai vesel, mai productiv); iti reduce cheltuielile necesare altor forme de entertainment (iti ajunge masina
![]() ![]() This post has been edited by roty: 20 Nov 2007, 13:02 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Bogdan_F @ 20 Nov 2007, 14:52) ..insa asta e o masina de lifestyle nu una practica. Vrei una practica - ia un Panda sau un Logan, nu? Aici ai pus punctul pe dubluY!! Noi privim lumea din fundul curtii si filosofam ca nu se va vinde. Dar uitam ca miloane de oameni in UE isi permit sa o cumpere doar pt. ca e draguta, pt. ca e incomod sa mergi cu Passat-ul combi la servici si la piata, sau doar pt. ca le trezeste amintiri plcaute dintr-un concediu din Italia de acum 30 ani. Noi vrem sa fie MARE, sa-ncapa porcul si 3 saci de varza in portbagaj, si sa fie ieftina. Nimic rau in asta, aici e nivelul de trai Romanesc, azi, dar nu putem judeca masina asta dupa standardele noastre, pt. ca nu pt. noi a fost gandita. Si nu cred ca va fi masina anului in .ro, dar nici ca-i intereseaza pe cei de la Fiat. Se vinde in draci, si Fiat a pus in plan cresterea capacitatii de productie. Ne place sau nu, intelegem sau nu, e un succes! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
A luat acest premiu, pentru ca merita...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu comparati Panda cu Loganul! Incarcati voi sa bagati 3 saci de cartofi sau varza in Fiat Panda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
![]() ![]() Oricum s-ar intampla si orice discutie ar fi, tot la Logan se ajunge ... Interesanta masina, insa nu i-as da titlul de masina anului. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa o vad pe strada, ca in poze arata bine!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Arhimede |
![]() ![]()
|
In orasul asta in care unii folosesc Hummerul, q7 normal ca 500 e o masina naspa.
Daca imi spune cineva ca 500 e o masina mai urata decat un q7 sau mai stiu io ce tampenie il.....las in plata domnului. Masina aia e 17500 pt ca e una singura pe piata, si probabil ca daca vrei sa-ti cumperi una de la fiat mai astepti un an. Si in plus are mule din optionale. Nu trebuie sa fi pe invers sa-ti placa! This post has been edited by Arhimede: 20 Nov 2007, 17:47 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:37 |