Megane Sedan, un pic mai altfel...
![]() ![]() |
Megane Sedan, un pic mai altfel...
nassus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
j.d... super...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
tot respectul pt munca depusa ... masina arata superb !!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Duyu @ 14 Dec 2007, 21:17) Felicitari j.d! Tot respectul pentru tine,Sebi si Semit... Toti trei aveti niste masinute superbe! ![]() ![]() Multumesc Duyu! ![]() QUOTE(poseidon06 @ 15 Dec 2007, 00:56) j.d, I'm speechless. Impresionant este putin spus. Mai degraba incredibil, nemaipomenit si alte cuvinte la superlativ. Sunt absolut uimit de ce poate face pasiunea, preocuparea si dorinta de a-ti transforma masina intr-un unicat. Banii....nu conteaza, daca reusesti sa aduci totul la stadiul la care iti doresti...iar la tine, cum multi au spus, este perfectiune ![]() Din partea mea ai toate felicitarile si toata aprecierea...doar sa gandesti toate lucrurile astea nu e putin lucru, pe unde vine aia, cum montezi ailalta. Nu mai vorbesc de faptul ca le-ai realizat singur, la o astfel de calitate. BRAVO !!! Si felicitari tuturor celor care isi modifica masinile cu gust, astfel incat rezultatul final sa para ca a fost de acolo de cand lumea (adica fara improvizatii, imperfectiuni de montaj etc.) Un om destept a spus o data: "I have got to get me one of these" ![]() P.S. Uitasem de pozele artistice...care sunt la inaltimea masinii ! ![]() Poseiodon, multumesc mult de tot, si te astept sa vezi masina live, si sper sa ai aceeasi parere si atunci. Nu e chiar perfectiune...de fapt, nu cred ca voi fi niciodata 100% multumit de ceva ce voi face eu (in domeniu asta cel putin)...intotdeuna din puctul meu de vedere se poate si mai bine. ![]() Poze artistice vor mai fi...din pacate nu am apucat sa ajung in acest weekend la studio sa le fac, si a ramas pe weekendul viitor. Referitor la ce a spus omul respectiv...exact acelasi lucru l-am spus si eu cand am vazut prima data un carpc. ![]() QUOTE(2dor @ 15 Dec 2007, 08:14) Belea masina j.d, acum ca am vazut-o live, se vede ca ai pus pasiune in ce ai facut si rezultatul e pe masura. Mersi mult 2dor! ![]() QUOTE(sebi @ 15 Dec 2007, 21:12) Am avut placerea aseara, sa vad si eu exact ce a facut j.d. OK am vazut pozele postate de el, dar eu tot timpul am fost de parere ca pozele te pot duce in eroare, si am avut dreptate, am vazut masina aseara, pozele postate arata incredibil de bine, dar live este ceva extraordinar !!! ![]() Ce pot sa zic altceva decat tot respectul meu, si la mai multe "nebunii" din partea lui j.d ![]() Sebi, esti mult prea amabil... ![]() QUOTE(nassus @ 16 Dec 2007, 13:58) Toate respectele mele. Imi place la maxim ce ai reusit sa faci. PS: daca imi doneaza si mie cineva vreo 1000 euro ma apuc si eu. Mersi Nassus! si btw, trebuie sa ne intalnim sa stam de vorba ce se poate face cu CAN-ul si cu carpc-ul. ![]() QUOTE(19vik @ 16 Dec 2007, 22:59) j.d... super... ![]() ![]() Intr-adevar 19vik...aprecierile colegilor, care sunt peste asteptarile mele sincer... ![]() ![]() QUOTE(andr3y @ 16 Dec 2007, 23:55) Mersi Andr3ey! |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Am vazut si eu masina zilele trecute..Sa muncit foarte mult ca sa se realizeze ceva frumos si cu gust...finisajele sunt foarte ok,nu am nimic de reprosat...Felicitari j.d si la cat mai multe ''modificari'''
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ceasurile cu GPS-ul complet intergrat, sunt aprope gata...desi puteam sa-mi pun navigatia pe unul din cele doua monitoare, am preferat ca navigatia sa fie complet independenta de restul. Iar PND-ul Mio H610 s-a potrivit aprope perfect ca dimensiuni pentru a intra intre cele doua ceasuri. Am renuntat la afisajul cu usile deschise, si nici cele trei beculete de jos (cheita, martorul rosu, si stop) nu au mai avut loc...de altfel si spatiul vizibil pentru computerul de bord a fost putin micsorat, insa aici a fost greseala mea...am observat prea tarziu ca se putea lasa la dimensiunea normala daca se renunta la un plastic din interiorul carcasei PND-ului...
![]() Mai cateva mici detalii de pus la punct...de altfel, ceausrile inca nu sunt fixate, acele nici ele nu sunt fixate definitiv, pentru ca mai trebuie legate cele doua beculete de "service" si "stop" care au fost mutate sus. Am schimbat si folia ceasurilor cu una pe fundal negru...personal imi place mai mult decat cea pe crem. ![]() In general ma feresc sa postez poze facute de mine, pentru ca sunt cam antitalent...dar voi face o mica exceptie... ![]() EDIT: voi reveni cu pozele. Le-am sters pentru ca nu se vedea foarte clar bordul. This post has been edited by j.d: 7 Jan 2008, 01:55 |
--------------------
powered
by
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(Fratzica @ 7 Jan 2008, 01:17) Mersi Cata...adica Fratzica, scuze. ![]() QUOTE(Manuel @ 7 Jan 2008, 01:17) Mersi Manuel! ![]() Voi reveni cu poze mai decente...astea le-am facut eu rapid cu 3 ore in urma, exact dupa ce le-am montat sa vad cum vin in masina...e destul de evident ca sunt pe langa aparatul foto rau de tot... ![]() This post has been edited by j.d: 7 Jan 2008, 01:51 |
--------------------
powered
by
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
j.d. you are the man, astept pozele si chiar opera de arta sa o vad live. Sa vedem poate imi dai niste idei...
@Bre Fratzica mai, mai sa nu te recunosc, bine ca ai lasat avatarul. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vrem poze j.d.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
j.d |
![]()
|
Pozele promise...facute tot de mine insa...
![]() Attached thumbnail(s) Picture_048.jpg ( Size: 690.07k ) Number of downloads: 2696 Picture_040.jpg ( Size: 648.11k ) Number of downloads: 3200 Picture_049.jpg ( Size: 764.1k ) Number of downloads: 3205 Picture_045.jpg ( Size: 853.53k ) Number of downloads: 3057 |
--------------------
powered
by
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
super tare ideea cu ecranul gpsului....dar nu ti distrage atentia?ma gandesc ca la gps tre sa te uiti mai mult ca sa vezi cati kilometri mai sunt pana la destinatie,ce urmeaza pe drum...etc....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Excelent, nu spun ca celelelte modificari nu-mi plac, dimpotriva. Asta insa e de departe cea mai utila si mai de efect.
Imi permit totusi sa-ti dau un sfat: continua modificarile la masina si lasa-te de fotografiat. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 9 Jan 2008, 15:09) super tare ideea cu ecranul gpsului....dar nu ti distrage atentia?ma gandesc ca la gps tre sa te uiti mai mult ca sa vezi cati kilometri mai sunt pana la destinatie,ce urmeaza pe drum...etc.... Nu iti distrage deloc atentia...tocmai din acest motiv am si vrut sa-l pun acolo...e in direct in calea vizuala si-l vezi fara sa vrei...cam la fel ca si cu vitezometrul/turometrul. ![]() QUOTE(Manuel @ 9 Jan 2008, 15:09) Excelent, nu spun ca celelelte modificari nu-mi plac, dimpotriva. Asta insa e de departe cea mai utila si mai de efect. Imi permit totusi sa-ti dau un sfat: continua modificarile la masina si lasa-te de fotografiat. ![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumos j.d, bravo.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(j.d @ 9 Jan 2008, 15:17) Nu iti distrage deloc atentia...tocmai din acest motiv am si vrut sa-l pun acolo...e in direct in calea vizuala si-l vezi fara sa vrei...cam la fel ca si cu vitezometrul/turometrul. ![]() pai asta ziceam si eu ....la vitezometru si la turometru s a format reflexul sa te uiti si sa analizezi datele in mai putin de o secunda(zic eu)....pe cand la gps sunt mai multe date de analizat si implicit mai mult timp pierdut asupra ecranului.... oricum e de efect! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
j.d |
![]()
|
Deocamdata nu am mers prea mult cu masina de cand l-am pus, insa inainte sa-l integrez intre ceasuri l-am tinut vreo 2 zile in fata lor in acelasi loc si nu pot sa spun ca mi-a distras atentia...oricum, nici nu prea ma uit la el, ci mai mult ma ghidez dupa instructiunile vocale.
|
--------------------
powered
by
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ce pot sa spun... BRAVO !!!
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
2dor |
![]()
|
j.d si instructiunile vocale se aud din boxe sau din GPS?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
j.d |
![]()
|
Direct din GPS...spre surprinderea mea, se aude destul de tare jucaria...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
tagartaa |
![]()
|
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Super tere si foarte utila ideea cu GPs-ul . Bravo tie J.D
|
--------------------
Renault
Megane Sedane
2007/1.6 . 16v
- zum
|
|
2dor |
![]()
|
j.d poate ne vedem azi sa vad si eu opera de arta. Si vreau sa te mai intreb niste chestii.
This post has been edited by 2dor: 10 Jan 2008, 10:07 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
j.d..............
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ai talent grav de tot la modificari.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe cand ne arati si noul Head-up display?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Zici ca e de acolo.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
j.d |
![]()
|
Din fericire exista totusi cineva care se pricepe si la modificari si la fotografie...si dupa cum se vede mai jos chiar foarte bine...
![]() Prima poza cu un prim plan la noile ceasuri de bord. A doua poza este facuta cu un blitz destul de puternic si se vede fiecare firicel de praf...am pus-o pentru a se putea observa calitatea finisajului... ![]() Ultima poza, este cu ceasurile de bord cum au venit ele initial din fabrica... ![]() In pozele 8 si 9 se vede si mica modificare de la stopuri...orchestrata de Domnul Liviu cu mare finete...frana pe becuri LED SuperFlux. Pozitiile au ramas sus, impreuna cu becurile de ceata, iar frana a fost mutata in locul becurilor de ceata. Mult mai vizibila frana acum, mai ales pe LED care au un timp de raspuns fantastic de mic. Mersi mult Liviu pentru becuri, si nu in ultimul rand, pentru poze...care, cred eu, vorbesc de la sine... ![]() This post has been edited by j.d: 11 Jan 2008, 01:47 Attached thumbnail(s) IMG_0546_crop.jpg ( Size: 502.77k ) Number of downloads: 4073 IMG_0545_crop.jpg ( Size: 595.52k ) Number of downloads: 2654 IMG_0543.jpg ( Size: 313.13k ) Number of downloads: 2179 IMG_0550.jpg ( Size: 313.65k ) Number of downloads: 2087 IMG_0551.jpg ( Size: 400.96k ) Number of downloads: 1963 IMG_0552.jpg ( Size: 411.79k ) Number of downloads: 1725 IMG_0560_crop.jpg ( Size: 256.86k ) Number of downloads: 1769 IMG_0559_crop.jpg ( Size: 358.16k ) Number of downloads: 1860 originale.jpg ( Size: 153.44k ) Number of downloads: 2152 |
--------------------
powered
by
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Wow...arata fantastic...inca un BRAVO pentru j.d
![]() ![]() ![]() Chiar asa, cat de misto sunt pozele ![]() This post has been edited by poseidon06: 11 Jan 2008, 01:47 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
2dor |
![]()
|
Deci am vazut opera de arta aseara si pot sa spun ca este superb totul. Cadranele alea de la bord arata de 1000 de ori mai bine fata de cum aratau stock, GPS-ul pare de acolo, si controlul la MP3 player e misto rau cu i-Drive-ul ala.
This post has been edited by 2dor: 11 Jan 2008, 08:24 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cine mai are nevoie de honda civic cand poti face asa ceva din megane?
![]() 2dor cand te apuci si tu de modificari la Lancer? ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
j.d |
![]()
|
Fiindca aparatul GPS este sub desutl de multe plastice nu prea mai avea semnal cum trebuie...nu se observa prea bine in poza, dar in partea de jos a montantului dreapta fata langa parbriz este o mica antenuta GPS...montat provizoriu acolo, fiindca, intr-un fel sau altul va ajunge afara...ori in oglinda, ori in locul antenei originale care va fi oricum inlocuita cu una all in one FM/TV/GSM/GPS/WiFi...
QUOTE(poseidon06 @ 11 Jan 2008, 01:46) Wow...arata fantastic...inca un BRAVO pentru j.d ![]() ![]() ![]() Chiar asa, cat de misto sunt pozele ![]() Mersi mult Poseidon! ![]() Ar fi ceva sa vadem asa ceva pe Megane3 direct din fabrica...sunt destule modele de masini care au navigatia integrata in ceasurile de bord... ![]() Pozele au iesit foarte bine intr-adevar, mai ales daca tinem cont si de faptul ca nu sunt perlucrate deloc...doar putin decupate...in rest, exact cum au iesit din aparat. QUOTE(2dor @ 11 Jan 2008, 08:23) Deci am vazut opera de arta aseara si pot sa spun ca este superb totul. Cadranele alea de la bord arata de 1000 de ori mai bine fata de cum aratau stock, GPS-ul pare de acolo, si controlul la MP3 player e misto rau cu i-Drive-ul ala. Mersi mult 2dor! Ma bucur ca ti-a placut. ![]() QUOTE(Fratzica @ 11 Jan 2008, 12:58) cine mai are nevoie de honda civic cand poti face asa ceva din megane? ![]() ![]() Mersi mult Cata! ![]() This post has been edited by j.d: 11 Jan 2008, 16:25 |
--------------------
powered
by
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 10:03 |