Suierat, fluierat cutie de viteze, schimbare trepte I la II
![]() ![]() ![]() |
Suierat, fluierat cutie de viteze, schimbare trepte I la II
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
QUOTE(claudelu_nebunelu @ 10 Dec 2007, 11:57) ![]() ![]() @ sobolan nu inteleg de ce traiesti cu senzatia ca aici este un concurs de genul blondele intreaba brunetii raspunde... dar fie daca simti nevoia sa intrebi omul asta cu problema scrie clar ca face zgomot cand ridica piciorul de pe ambreiaj. NU CAND STA CU EL PE PEDALA. OFFTOPIC: daca ai chef de contre si caterinci ca la gradinita atunci mergi la alta sectiune ca aici nu sunt folositoare |
--------------------
a
a
a
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
claudelu_nebunelu |
![]()
|
![]() Rau in Traficc Group: Members Posts: 79 Joined: 29 September 07 From: tg-jiu ![]() |
![]() 14 Dec 2007, 12:50: scuzele mele nu citesem bine am crezut ca mi se adreseaza mie cuvinte.mi-ar fi de folos niste pareri sincer si nu e nevoie de contrarieri pe alte teme..va rog mult pe amandoi..sau mai bine zis pe toti This post has been edited by claudelu_nebunelu: 14 Dec 2007, 12:50 |
--------------------
renault
symbol
- GJ-29-Ban
2007
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
QUOTE(sobolan @ 14 Dec 2007, 10:11) tot offtopic : esti lupul moralist ? ![]() ON topic: la mine se aude cu piciorul pe ambreiaj cu masina pe liber dupa ce am scos-o din a 1a..... nu sunt lupul moralist dar vad ca tot ceea ce faci nu are nici cea mai mica legatura cu ce probleme are omu asta cu masina lui. daca nu te pricepi sau ai doar o vaga idee stai in banca ta si nu mai induce oamenii in eroare. Poate ai aceeasi problema ca si el dar daca nu cauti rezolvarea sau nu ai rezolvato chiar, atunci nu inteleg de ce postezi! offtopic: daca nu incetezi cu caterinca iti iei ban. asa ca te rog abtinete |
--------------------
a
a
a
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
eu nu fac caterinca....ca si celalalt coleg vreau un raspuns ca doar forum e asta draga sorine
![]() vrei sa imi dai ban ptr caterinca ...eu nu credeam ca o posibila problema la cutia de viteze e caterinca.... apropo : mai lasa cititul sau copiatul de definitii din manuale sau de pe net....eu facusem definitia cu cuvintele mele nu citind de prin carte....chiar daca stii teorie nu inseamna ca stii si practic....nu am vrut sa spun atunci cand ai zis faza cu curatatul ambreiajului cu spray-ul de frane...... cineva de pe daciaclub spunea : "un gram de practica face cat un teanc de carti"...valabil si pentru tine daca stii ceea ce spui dar tu nu prea stii.... LATER EDIT : cate masini ai avut tu pana acum ? ![]() This post has been edited by sobolan: 14 Dec 2007, 14:49 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
SorinV |
![]()
|
1. Teorie stiu pt ca asta e meseria mea aka Ing de autovehicule (cu specializarea transmisii automate)
2. practica am cat cuprinde nu numai prin faptul ca imi repar singur masinile dar am si lucrat ca mecanic in service Renault o perioada buna de timp. 3. tu nu vrei un raspuns pt ca s-a dat si nu ai citit. problema ta este alta decat a celui care a deschis topicul doar manifestarile sunt similare 4.ambreiajul se curata cu spray de frane in ORICE service pt ca sunt acelasi tip de organ de masina si au acelasi materiale in componenta. trebuie doar sa fii precaut sa nu speli si rulmentul de presiune care nu mai poate fi gresat pe masina. 5. nu ami imi trimite mesaje filozofice pe PM ca sa te spargi in figuri in topic. 6. nu are nimeni pretentia sa ai habar de masini in schimb poti sa ai bunul simt sa nu bati campii |
--------------------
a
a
a
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
1.eu o dau in practica mai sorine...te invit la garaj la mine ca sa practici
![]() ![]() 2.practica am si eu destula de acasa ca la munca nu pun mana pe suruburi...am un amarat de birou bre....la renault nu vreau sa lucrez ca platesc putin astia ![]() 3.eu vreau un raspuns concret ptr. ca nu am mai desfacut o asemena cutie dar vad ca nu lamureste nimeni problema.....astept in continuare.... 4.ambreiajul poti sa il curati cu spray de frana...no pb....dar cum naiba sa faci asta doar prin fereastra de la carterul ambreiaj fara sa atingi articulatiile furcii sau rulmentul ? 5.nu sunt filozof...sunt un golanoi ![]() 6.nu vreau sa aiba nimeni pretentii de la mine doar cei care ma cunosc...nu imi amintesc sa fi facut vreo rabla de trabant ,macar , cu tine impreuna.... RESPECT TOTAL PTR CEI CARE SPUN SI FAC....SCURT SI LA OBIECT.... This post has been edited by sobolan: 14 Dec 2007, 15:07 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
rypper |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 September 08 ![]() |
de vreo2 luni tot fluira cand plec de pe loc schim treapta 2 la fel acelasi zgomot cand bag 3 nu se mai aude [masina e un clio bicorp 1.2 bezinar 70000km] maine ma duc sa schimb rulment fata dreapta ,de face ca naiba o sa il intreb pe mecanic daca isi da seama ce naiba e oricum vas multumii daca ati venii cu vreo idee
sa fie cv bulita ? |
--------------------
renault
clio 2
2003 bicorp 1.2
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Poate daca ne-ai putea da mai multe detalii, poate am putea veni cu vreo idee ... rulmentul ar trebui sa faca mai tot timpul indiferent de treapta de viteza ... ar putea fi cureaua de la accesorii.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
rypper |
![]()
|
fluiera in mers ,treap 1 si 2 ,cand sta la relanti sau daca o accelerez fara sa o bag in vreo viteza nu face [de curea de accesorii o stiu nu e aia] [iar rulmentu pe carel schimb ala e de la roata] ma gandesc sa nu fie ceva la cv disc rulment placa de presiune de acea am deschis topic poate nu sant singurul cu problema asta!!!!
cand plec de pe loc pe la 1500 de ture incepe incet si creste in intesitae pana pe la 3000 la fel si cand schimb intra 2 ,de la a treia in sus no problem ![]() 9 Dec 2008, 15:00: imi vine sa urlu numai si numai probleme ce masini fac astia de la reno This post has been edited by rypper: 9 Dec 2008, 14:00 |
--------------------
renault
clio 2
2003 bicorp 1.2
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si acest zgomot de care vorbesti tu se aude doar in treptele 1 si 2 ? si deloc in restul indiferent de turatie ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
rypper |
![]()
|
si putin in a treia dar tiam zis fluieratul creste in intensitate odata cu acceleratia daca debraiez nu se mai aude !!!!stiu e ciudat
daca o turez si e pe liber nu se aude ![]() ![]() ![]() This post has been edited by rypper: 9 Dec 2008, 14:51 |
--------------------
renault
clio 2
2003 bicorp 1.2
|
|
cmandrei |
![]()
|
Au mai fost cateva probleme de acest gen pe aici ... daca bine-mi aduc aminte nici una nu a fost legata de cutie ... dar no'
![]() Schimba rulmentul si eventual daca mai are timp si asa dati scutul jos si verificati si pe acolo una alta, verifica si nivelul de ulei din cutie si sa vedem dupa daca se imbunatateste cu ceva ... |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
rypper |
![]()
|
multumesc cm andrei dar rulmentul de la roata il schimb din alta cauza [ca de daca ai reno nu ai o bubasi gata vin cu zecile] oricum tiam zis ca maine dimineata ma duc la mecanic pentru rulment roata fata stanga si o sa il intreb si de buba asta cu suieratu/fluieratu in sarcina
e baiat de treaba poate ii da de cap o sa va spun maine ce a zis |
--------------------
renault
clio 2
2003 bicorp 1.2
|
|
cmandrei |
![]()
|
Ati gasit ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cmandrei iti pierzi vremea degeaba uite aici http://www.reno.ro/Ulei-cutie-viteze-recom...ml#entry1642809
|
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ohohoo...RIP cutie de viteze.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
bdiac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 11 August 07 ![]() |
salut, si la multi ani! am si eu o problema , nu stiu exact daca e din cutia de viteze, ca nu prea ma pricep. cert este ca de cind a venit frigu, si pina se incalzeste bine masina, imi scartie cutia aceea unde e schimbatoru de viteze. dc misc cu mica plasticu, inceteaza si apoi iar.....asa citeodata....ci o fi!?mersi
|
--------------------
..........
...........
................ fidji, 1,5dci, 85cp, phase 4
|
|
cmandrei |
![]()
|
Poate lipsa de vaselina
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
bdiac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 11 August 07 ![]() |
poate...mersi...o sa le zic celor de la service la urm revizie....mersi.
|
--------------------
..........
...........
................ fidji, 1,5dci, 85cp, phase 4
|
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
la mine a aparut o problema la cliometrul meu la 100700 de km. cel mai bine se aude in treapta a 5-a. e vorba de niste greierasi care ies de sub masina dar numai cand are peste 1800 rpm. si se mai aude si intr-a 2-a cand o accelerez peste ~2100 rpm si ridic piciorul de pe acceleratie si intra in acea frana de motor. zgomotul parca ar fi a 2 roti dintate ai caror dinti se ating foarte usor la varf si nu se prind. nu prea stiu ce sa fac si mai naspa e ca a inceput sa faca chestia asta exact cu o zi inainte sa plec in concediu... si mi-e cam tarsulica sa merg pe transfagarasan in conditiile astea... dupa mine problema este de la cutie... da nu stiu ce are... ceva pareri?
This post has been edited by cibo: 3 Aug 2009, 22:49 |
--------------------
Renault; Opel
clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP
- PH10;01ALD
2007 Dynamique; 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:53 |