Schimb ulei Twingo
![]() ![]() ![]() |
Schimb ulei Twingo
renotgo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|||
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
sau un ax (drug, nu stiu cum ii zice) de la o clanta de usa, cu tot cu maner ca sa fie ergonomic asta am folosit pana am gasit cheie dubla (cu patrat mai mare la celalalt capat) la praktiker sau bricostore, nu mai stiu exact unde dar e mai bun manerul de usa ca e ergonomic ;-) saibe de buson am luat de la reprezentanta (mai multe bucati, sa fie) |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Ai dreptate ,aceeasi scula am folosit si eu o perioada ,singura problema este ca risti sa se rupa cand ti-e lumea mai draga .Saibe pot fi folosite tot de Dacie ,sint ceva mai mari dar puse cu atentie isi fac datoria cu brio .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Cand am cumparat masina din UK, am tinut neaparat sa schimb uleiul. La service am inteles ca ar fi costat cam 50 lire.
![]() Am mers la magazin si am cumparat ulei 10W40 si cheia din imagine. ![]() Este patrat de 8 mm. Se poate schimba uleiul si fara a se demonta scutul deoarece are orificii prevazute ptr. schimbul de ulei la motor si cutie. ![]() Attached thumbnail(s) IM000388.JPG ( Size: 733.75k ) Number of downloads: 619 IM000390.JPG ( Size: 621.88k ) Number of downloads: 653 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La Twingo 1.2 16v unde e filtrul de ulei? M-am benoclat eu, dar nu am gasit...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cauta sub masina pe langa roata pasager.....e ascuns.
Sunt mai multe modele de filtru......metalice sau de plastic cu cartus de hartie. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am fost cu seria de sasiu la reno, si mi-au un kktel de filtru metalic..mic mic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristy_roibu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 28 November 13 ![]() |
Baietii...ca sa nu mai deschid alt topic..am schimbat si eu ieri uleiul..am avut castrol magmatec si acum am bagat elf dar nu mai stiu de care..baiatul mi.a dat filtru original de renault dar nu s,a potrivit...era mai lat ca cel original asa ca am cumparat unul care se potriveste..am fost cu cel vechi si am luat...un baiat mi.a zis ca motorul meu d7f este de mazda si de aia nu s.a potrivit filtrul renault...e asa? Eu stiu ca d7f are twimgo, clio si kangoo....
|
--------------------
Renault
Twingo
1999
- B-68-CAJ
|
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Si eu la ultimu schimb am cumparat filtru original dupa seria sasiu si nu s-a potrivit la filet... Doar un model de la Mannol s-a potrivit, care culmea e mai scump decat cel de origine !
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
La motorașul meu pun întotdeauna filtru MANN W68.
|
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 06:34 |