Intrebare kilometraj R25, probleme renault25
![]() ![]() ![]() |
Intrebare kilometraj R25, probleme renault25
iludusan |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
renault25tdi
1987
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Renault 25 TDI nu exista, numai TD..
![]() ![]() Din cate stiu la diesel exista numai kilometraj cu cablu (asta daca nu a fost benzina si transformat in diesel ca se practica...) deci pot fi 3 cauze.... 1) cablu de km. rupt 2) ceasul stricat sau mufa cablului care intra in ceas sarita) 2) cablul sarit din cutie |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Toader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 8 April 06 From: Piatra Neamt ![]() |
uita-te la cv. la partea din spate ,daca ai cablu K,desfaci cablu din cutie si-l rasucesti cu mina,daca acul se misca atunci este defect pinionul din cutie ,i-l dai jos si-l schimbi.Daca acul din bord nu se misca este defect cablul sau aparatul din bord.Daca in partea din spate a C V.nu gasesti cablu K uita-te deasupra planetarei din dreapta si ai sa vezi un senzor care intra in C V.Daca exista acel senzor inseamna ca C V.este pt.benzina .Ar trebui sa mearga daca nu a fost inlocuit bordul de pe benzina cu cel de pe diesel.
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Atentie @toader ca nu ai voie cu "k" "sh" "tz" etc.
@iludusan daca nu te descurci da-mi te rog codul din talon vinul acela. si revin cu informatii exacte chiar si poze P.S. Cu mine ai vb la telefon ... daca mai ai nevoie de sfaturi sau informatii te ajut cu cea mai mare placere Numai Bine si asteptam rezolvarea Apropo bine ai venit pe forum ![]() This post has been edited by Tzache: 10 Aug 2007, 18:22 |
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
yonel33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 December 07 ![]() |
salut am si eu o mica intrebare. Am luat de curand un renault 25tx din 92, si nu merge vitezometrul .Am scos cablul din cutie, am invartit de el si se misca acul,dar a mai scos din lacasul acela o chestie cilindrica in care intra cablul dar se vede rupta de la jumatate.Ma poate sfatui cineva ce sa fac? Eu am avut un Opel Record dar difera enorm totul. Va rog sa ma ajutati care puteti
|
--------------------
Renault
25
1992
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 14:08 |