Roata de rezerva plata
![]() ![]() ![]() |
Roata de rezerva plata
zeu_4u_sweety |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce ai vrea sa faci asta?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Atata timp cat roata de rezerva nu ocupa spatiu in portbagaj nu stiu de ce te-ar deranja prezenta ei in stare originala.Intradevar unde este pozitionata este supusa la intemperii si mereu cand esti nevoit sa umblii la e anu este intr-o stare foarte curata ..
Sincer nu inteleg de ce doresti o roata plata ? |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Poi sa va zic de ce ma deranjeaza:
1. Pt k se vede profilul cauciucului din spatele masinii (iese pe sub bara) 2. Se fura in draci, baietii si au facut antrenament pe solenza ca e la fel, uitandu ma pe geam intr o seara am vazut cum baietii sustrageau o roata de la o solenza in fata blocului la mine 3. De fiecare data cand fac pana, odata la un an, mereu o gasesc dezumflata si tre sa stau sa dau la pompa :| 4. Roata mea de rezerva este intr o stare nefavorabila momentan si decat sa investesc 150-200 roni intr un cauciuc acum mai bn iau o roata din aceea si o am o viata!! |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
eu cred ca iti faci griji degeaba
R19 nu prea tenteaza..ce sa fure? o janta veche si ruginita? eu o am acolo de 8 ani de cand am masina si nu s-a intamplat nimic...dar daca tu vrei eu zic sa cauti pe la astia gen Sama, Autozone,Autosoft care se ocupa cu asa ceva. Sau la dezmembrari. Cred ca o roata din aia costa mai mult decat un cauciuc. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Adi, tu nu ai 19le in Bucuresti...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
In fine si voi aveti dreptatea voastra si eu pe a mea asta pt ca am vazut scena aceea...in fine daca aveti idee ce masini mai au distanta asta la prezoane si inaltmea de 175, sa imi ziceti si mie (din masinile cu jant plate), pt ca renou nu cre ca a facut asa cva. Ms sal!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
de 8 ani numai in Bucuresti a stat si nu a atentat nimeni la roata sa de rezerva
![]() o singura data mi-au spart masina si mi-au luat boxele din spate atat. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Dap ..depinde si in ce zona stai a Bucurestiului.. la mine in Militari am lasat-o de multe ori deschisa si nu s-a intamplat nimik ...
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:04 |