Cu trapa sau fara?
![]() ![]() ![]() |
Cu trapa sau fara?
herculane |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In felul asta te poti gandi la intreaga masina...ia-ti trapa ca merita. Eu unul regret dupa ea...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca ai bani, eu zic sa iti iei. Se vede foarte misto din interior cu trapa si ii da masinii un aspect mai deosebit.
Din pacate, figurile vin si cu un pret, pe langa cei aproape 800 euro in plus, intr-adevar trapa e o adevarata fabrica de greieri si dupa ceva mii de km se poate sa iti trancane sau sa scoata alte sunete. Daca ai bugetul limitat ti-as recomanda alte optionale sau un motor mai mare de acesti bani, daca nu e cazul eu iti zic sa o iei dar sa ai mare grija cum o intretii. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
mai mare de 1,6 n-am ce sa iau, insa imi place f mult cum arata masina cu trapa..
![]() trapa panoramica + parasolar sofer cu oglinzi iluminate = 660E (fara tva) din ecuatia asta nu pot scoate parasolarul? ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Chiar crezi ca ala ridica pretul ?
Nu il poti scoate, decat dupa dar banii tot ii dai ![]() Poti sa iei alte optionale de acesti bani in schimb, xenon, scaune incalzite, etc.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
pai asta ma intreb...merita alte optionala in locul trapei?
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Trapa merita cand le ai pe restul deja...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
herculane |
![]()
|
masina o sa aiba destule dotari: jante, clima, toate air-bag-urile, senzor ploaie + lumina, piele + textil...
ce n-o sa aiba o sa fie farurile xenon, insa ma gandesc ca le pot pune dupa... as vrea sa ma opresc pe la 14mii ddp (cu tot cu oferta de -702E in varianta Exception) exista pe undeva mai detaliat sistemul ce contine trapa? poze, documentatie, schita? This post has been edited by herculane: 3 May 2007, 10:08 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as pune Xenon din fabrica, s-ar putea sa iesi mai ieftin. Si trapa e misto corect dar eu personal m-as lipsi de ea pentru Xenon, MP3 si altele.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am trapa si e impresionanta intr-adevar. Dar in timp o sa inceapa sa troncane infiorator indiferent de ce ii faci si cum o intretii. Intre trapa si xenon acum as alege farurile cu xenon, mai ales ca sunt si ceva mai ieftine.
Sistemul de culisare la trapa e destul de complicat si in timp se poate strica ceva pe acolo. La mine a inceput deja sa bocane ceva cand o deschid. Plus ca nu poti sa mergi cu mai mult de 70-80 la ora pentru zgomotul devine deranjant. |
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
A l e x |
![]()
|
De acord cu 2dor
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu prea vad rostul unei trape. indiferent de masina. de banii aia poti pune altele mult mai utile.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
Trapele dau bine ca ultimele optionale sa le pui, daca mai ai bani. Dau un aspect misto masinii, dar cum multi bine au spus pe aici, iti iei alte optionale mult mai utile de acei bani.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(herculane @ 3 May 2007, 10:07) ce n-o sa aiba o sa fie farurile xenon, insa ma gandesc ca le pot pune dupa... Poti sa-i faci ce vrei tu ca nu-ti mai ies ca alea din fabrica...eu zic ca trapa merita, insa cum a zis si Alex, ca ultim optional... |
--------------------
powered
by
|
|
herculane |
![]()
|
chiar, trapa e electrica?
![]() inca n-am avut timp sa ma duc sa dau comanda si sa ma interesez exact |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
j.d |
![]()
|
Pai cred ca nu e pe manivela...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
trape e misto, eu am avut pe megane. iti pot spune ca e doar relativ utila: o poti folosi doar vara seara, vara in zilele inorate sau vara intre munti. vara ziua te va bate soarele in cap de vei chiauni (asa ca vei sta tot timpul cu "obloanele" trase), iar iarna ... exclus, ca "nu-i ca vara".
subscriu la opinia: e misto ca dotare optionala, dar e bine sa fie ultima din lista celor pe care ti le doresti. daca iti iei asa ceva tine minte sa sa suflii cu aer si sa ungi mecanismele la fiecare 5.000 km (aer gasesti la orice benzinarie, iar pentru ungere intreaba la service ce spray sa iti cumperi) si nu vei avea probleme. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
herculane |
![]()
|
am luat trapa
![]() multumesc tuturor pt sfaturi si revin cu opinii prin iulie ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Alex_5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos
![]() |
--------------------
Reno
Clio III 1.5 dCI
2006 Dynamique
|
|
j.d |
![]()
|
@herculane
Ma bucur ca ai ales trapa. Cu siguranta nu vei regreta. ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
andrei8rea |
![]()
|
![]() Convict Group: Members Posts: 203 Joined: 1 July 06 ![]() |
din pacate la renault nu exista acoperisul panoramic gen 307 SW sau mai nou pe 207. Parca era ceva pe Scenic, sau ma insel?
Felicitari pentru trapa. Nu e nimic de figuri intr-o trapa. Iti da o senzatie de bine, de libertate... mareste virtual spatiul din masina. Nu e pentru toata lumea, ce-i drept! daca nu ma insel, trapa la Clio 3 acopera si locurile din spate, nu? Super tare! |
--------------------
Renault & Mazda
Renault Megane Sedan 2024 & Mazda CX5 2022
1.33 TCE & 2.0 SkyActiv G AWD
|
|
herculane |
![]()
|
trapa se deschide doar deasupra soferului...pasagerii au acoperisul tot transparent, insa fix
multumesc pt felicitari ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
andrei8rea |
![]()
|
![]() Convict Group: Members Posts: 203 Joined: 1 July 06 ![]() |
mui shukar... in traducere libera...
![]() |
--------------------
Renault & Mazda
Renault Megane Sedan 2024 & Mazda CX5 2022
1.33 TCE & 2.0 SkyActiv G AWD
|
|
psihotrop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 January 08 ![]() |
La mine a fost prima optiune trapa. Dupa ce am vazut pe un megane mi s-a parut un optional de nelipsit. Nu mi-am luat masina sa car cartofi cu ea sau mai stiu eu ce. Mi-am luat-o ca sa ma simt bine in ea. Chiar daca la un moment dat o sa scartaie de la praf (asta tine si de cum o intretii si cat de des o cureti) nu conteaza. Oricum, daca te uiti pe forum vezi ca sunt multe alte scartaieli la masina asta asa ca nu conteaza. Beneficii: se umple masina de lumina, e mult mai relaxant in oras, nu te mai streseaza totul asa te de tare deoarece te mai poti uita si in sus din cand in cand. La semafoare nu trebuie sa te mai apleci sa te uiti in dreapta, te uiti in sus si-l vezi pe cel agatat (acolo unde este cazul). Fata de alti producatori aici ai si trapa si sun roof fata de peugeot care nu are decat sunroof. Diferenta fata de Megane: normal, e mai mic, dar nu mai exista jaluzele (nu stiu cum sa le spun altfel) acoperite total de material textil. E doar o plasa gen maieu. Deci geamurile nu le poti acoperi niciodata in totalitate. Asta n-am stiut-o desi am cautat destul de mult pe net. Cred ca n-am cautat bine. In rest ce pot sa spun, eu unul am renuntat la vopsea metalizata si la jante (cele oferite de renault nu-mi plac, prefer sa mi le pun mai tarziu, poate niste jante renault formula 1 ca tot au aparut si pe la noi). Sunt chestii care le poti schimba ulterior la masina, dar trapa clar nu. Plus ca daca iti pui trapa masina clar e facuta in Franta si scapi si de "problema" masinilor facute in Turcia. O sa postez in curand niste poze pentru cei interesati pe viitor desi nu stiu daca e o optiune care sa reziste prea mult in Romania (credeam la un moment dat ca sunt singurul nebun care si-a luat trapa pe clio III)
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 1.5 dci
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
daca nu este problema pretului, atunci sigur cu trapa. Toate masinile le-am avut cu trapa pana acum si sedanul tot cu trapa l-am comandat chiar daca am si climatronic.
Deci daca se poate....musai trapa. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Nu esti singurul nebun.
![]() ![]() Chiar si cu CASCO, iti dai seama ca nu-i usor sa ti-o pui la loc. Mie, acum, mai mult mi-e teama pentru ea, decat sa ma bucur ca o am. Plus ca cei din jur mai repede se intristeaza de invidie decat sa se bucure ca altul are ceva ce ei nu au. M-a surprins ce reactii au oamenii; stiam, dar nu voiam sa vad rezultatul chiar atat de repede, de real, de taios. Succes (sper sa ai unde s-o tii...). |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
herculane |
![]()
|
chiar daca are doar o plasa, e destul de utila cand te bate soarele in cap. chiar nu te deranjeaza soarele, chiar daca la prima vedere pare altfel.
am pus eu mai demult niste poze cu trapa: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=508...dpost&p=1012251 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E faina rau trapa insa as prefera un sunroof fix care te-ar scapa de orice griji si ar fi si mai ieftin. Pacat ca Reno nu are asa ceva in oferta.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
@george paul
un cattof face aceleasi daune si la tabla, indreptat chituit vopsit etc. Deci mai bine u ne mai luam masina dom'lee. Mergem cu taxiul. Hai sa lasam motivatiile puerile. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Prima replica a colegilor, cand au aflat de "moftul" trapei: "La ce-ti trebuie tie TRAPA?!? Sa vezi cum e cand ti-o sparge unul!".
N-am dat atentie vorbelor acestora... Cine sa se apuce sa dea in geamuri? Si masinuta arata interesant cu acest accesoriu! Atunci, da, am fost pueril in optiuni. Acum stiu intre ce oameni trebuie sa traiesc, si am atentionat pe cine poate fi interesat, sa cugete bine, inainte de a-si lasa masina in strada, la cate riscuri suplimentare e dispus s-o expuna. Atat. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 17:24 |