Adaptare oglinzi electrice, manager
![]() ![]() ![]() |
Adaptare oglinzi electrice, manager
sayups |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2007, Megane 2, 1.6 16v
|
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ba da sunt din piele.
Cauta sa sectiunea modificari si imbunatatiri a forumului a fost un coleg forumist care si-a cumparat oglinzi de la dezmembrari si s-i le-a montat. Tine-ne la curent, te rugam! Si eu sunt interesat dar prioritatile sunt cotiera si jantele! ![]() 26 Sep 2007, 10:06: http://www.reno.ro/Oglinzi-electrice-t86546.html This post has been edited by Christu: 26 Sep 2007, 10:06 |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
sayups |
![]()
|
Pai ti-am raspuns in enuntul postului: "Iar diferenta de echipare pana la un expresion nu face nici o treime din bani.".
E punctul meu de vedere, fundamentat pe ceea ce-mi definesc eu ca limita intre util si necesar, pe de o parte si doar nice to have pe de alta parte, cand vorbesc despre masini. |
--------------------
renault
megane
2007, Megane 2, 1.6 16v
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta pe la dezmembrari. Cred ca montajul nu e foarte complicat.
Offtopic: Oglinzile electrice mi se par complet inutile. Le reglezi odata si asa raman. |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, odata cand iti speli masina, o data cand trece vreunul si iti pliaza oglinda, alta data cand iti mai muti scaunul....si tot asa!
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La spalatorie daca nu ai aglinzile electrice, esti mancat, ca dau aia cu carpa pe ele de le misca ca la balamuc!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiam asta. In cazul asta imi cer scuze.Sunt utile oglinzile electrice.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Christu |
![]()
|
Sa vezi ce utile ti se par cand nu le ai!
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
sayups |
![]()
|
QUOTE Oglinzile electrice mi se par complet inutile. Le reglezi odata si asa raman .Nu sunt de acord. Le gasesc tare utile cand parchez lateral, ca vad daca-s pe cale sa sterg bordura, sau cu spatele intr-o parcare cum este cea de la firma la care lucrez. Este mai inalta cu 20 cm decat trotuarul din spate si nu-i nici o bordura cu rol de senzor de parcare. |
--------------------
renault
megane
2007, Megane 2, 1.6 16v
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie, cea mai incomoda faza mi se pare reglajul. O mai potrivesti nitel te asezi in scaun,nu e bine, iar te misti si tot asa.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Le gasesc bune iarna la degivrare si la parcarea laterala unde sunt obsedat sa parchez fix langa bordura .
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
sunt utile oglinzile electrice dar poti trai si fara. Cand aveati dacii (unele fara oglinzi) ce faceati
![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Tranzitul este o utilitara fata de megane care e un turism si cred ca masina (tranzit) pe care o conduci este o varianta mai de baza.
![]() NO OFENCE This post has been edited by nlu: 26 Sep 2007, 17:59 |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cea mai cheala din cate ai vazut! trebuie sa te intinzi peste doua scaune sa reglezi oglinda din dreapta
![]() ![]() la manager ma descurc ok, ce-i drept am o marja de eroare de vre-o 4 cm la parcarea laterala dar e acceptabil ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut accident cu Dacia din cauza ca voiam sa reglez oglinda stanga din mers (stiu, boul am fost eu).
Acum le folosesc zilnic acasa ca sa parchez exact langa gard, ca sa mai fac loc unei masini pe alee. 10cm conteaza, si fara oglinda electrica as fi avut nevoie de ajutor. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Vrei sa spui ca bâzâi zilnic oglinda ca sa parchezi langa gard, am inteles bine?
Bine ca mi-ati adus aminte sa vad daca ale mele mai functioneaza ![]() Insa oglinzile astea sunt musai sa fie electrice cand sunt mai multi soferi pe masina, asta daca nu-s "trasi la ata" la angajare, precum la garda nationala. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut electrice pe Loganul care nu il mai am si vreau sa spun ca intr-un an si jumatate nu cred ca le-am folosit de mai mult de 3 ori. deci acum pe Manager nu e o problema ca nu sunt electrice . au fost reglate cand am luat masina si asa au intepenit cu toate ca am trecut si prin spalatorie de cateva ori(de am culoare deschisa si nu se vede foarte bine jegu = prafu).
Numai de bine si nu uitati ca inainte nu am avut masini cu oglinzi electrice, deci......? |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
- B-47-ZHK B-13-NCM
Manager 1.5 dCi 85cp
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sayups @ 26 Sep 2007, 10:24) Pai ti-am raspuns in enuntul postului: "Iar diferenta de echipare pana la un expresion nu face nici o treime din bani.". E punctul meu de vedere, fundamentat pe ceea ce-mi definesc eu ca limita intre util si necesar, pe de o parte si doar nice to have pe de alta parte, cand vorbesc despre masini. Bine v-am gasit cu ocazia primului meu post aici! In plus mai este si o chestie de gust privind ambianta interioara, mie spre exemplu imi place foarte mult pe negru asa cum este Managerul in timp ce ambianta beige nu ma incanta, cel putin la Megane(am vazut la alte marci/modele ambiante pe beige care mi-au placut). Cel mai mult la Expression si Privilege imi displac ceasurile aurii si consola centrala beige-aurie, cu tapiseria nu am probleme. Daca nu standard macar optional nu inteleg de ce nu au bagat oglinzi electrice si chiar si clima automata pe Manager...mie cel putin cu siguranta mi-ar fi luat banii pe astea doua si sunt sigur si ca la multi altii. Nu mai vorbesc de o varianta cu pretentii cu interior pe negru gen "Exception" cum e pe Clio...ar fi fost pe sufletul meu! This post has been edited by papa_mulo: 25 Nov 2007, 23:21 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Christu |
![]()
|
Bine ai venit si sa stapanesti masina sanatos.
Nu poti sa iti adaugi nici oglinzi electrice nici clima automata pe Manager! Aiurea dar asta e. Pana una alta ma simt bine in Managerul meu cu aspect placut la interior si in curand sper si eu la o cotiera si pilot automat. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
AcerMate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 30 October 07 ![]() |
Oglinzi electrice - o aberatie.
Eu am avut la masina de dinainte si mi se par absolut inutile. Dar sunt unii care doar la optiuni se uita. Ma mir ca nimeni nu a cerut pana cum scrumiera electrica. Eu daca as fi la Reno as face si as si cere vreo 500 E pe ea. |
--------------------
Renault
Megane
2007 ver.2.2, 1.6 16v
|
|
Christu |
![]()
|
No offense, dar nu sunt de acord cu tine.
Nu stiu cum vi se intampla voua, dar eu merg foarte mult in bucuresti cu ea, o indes peste tot, pe langa borduri, pari, etc si chiar simt nevoia unor oglinzi electrice. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
si mie personal imi sunt foarte utile, tot din acelasi motiv ca parchez in locuri aglomerate si circulate...nu mi-ar face placere de 3-4 ori zilnic sa inconjor masina sa imi pliez/depliez oglinzile!!
sa nu mai vorbesc ca e condusa masina si de nevasta...iarna ar fii o placere sa cobor geamurile la 2-3 zile si reglez oglinzile pt mine! daca nu trebuie sa faci operatiunile astea zilnic intradevar isi pierd din utilitate, dar in cazul meu sub nici o forma ![]() This post has been edited by ghertzoi: 26 Nov 2007, 17:42 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AcerMate @ 26 Nov 2007, 17:18) Oglinzi electrice - o aberatie. Eu am avut la masina de dinainte si mi se par absolut inutile. Dar sunt unii care doar la optiuni se uita. Ma mir ca nimeni nu a cerut pana cum scrumiera electrica. Eu daca as fi la Reno as face si as si cere vreo 500 E pe ea. Ti-au expus baietii situatiile cand sunt utile, una din ele fiind(si cazul meu) atunci cand mai circula o persoana cu masina respectiva. M-ar fi interesat sa pot sa pun contra cost onglinzi electrice si clima auto la Megane, nu cred ca e o pretentie exagerata...n-am avut pretentii sa aiba Loganul navigatie in optionale. Pe mine nu m-ar intereasa spre exemplu sa platesc optionale gen senzor de lumina, de ploaie si nu mi-as lua nici o data cutie automata. Asta nu inseamna ca le consider aberante si imi dau seama ca altora le pot fi utile! Scrumiera electrica cum e? Te curenteaza cand te apuca sa fumezi si pui mana sa o deschizi? S-ar gasi clienti si la aia oameni care vor sa se lase de fumat...totul e sa o oferi si sa iei banu la fraier! This post has been edited by papa_mulo: 26 Nov 2007, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
AcerMate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 30 October 07 ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 26 Nov 2007, 20:23) Scrumiera electrica cum e? Te curenteaza cand te apuca sa fumezi si pui mana sa o deschizi? S-ar gasi clienti si la aia oameni care vor sa se lase de fumat...totul e sa o oferi si sa iei banu la fraier! Hai sa fim seriosi. Oglinzile electrice te curenteaza? Se poate face un buton, un motoras si un beculet sa impresioneze. |
--------------------
Renault
Megane
2007 ver.2.2, 1.6 16v
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
incepeti sa degenerati cu discutia de la oglinzi electrice la scrumiere electrice.
@ghertzoi : "iarna ar fii o placere sa cobor geamurile la 2-3 zile si reglez oglinzile pt mine" - oglinzile au reglaj din interior ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
|
papa_mulo |
![]()
|
QUOTE(fanu_WZI @ 29 Nov 2007, 18:28) @ghertzoi : "iarna ar fii o placere sa cobor geamurile la 2-3 zile si reglez oglinzile pt mine" - oglinzile au reglaj din interior ![]() Degeaba zici tu, ca e posibil sa ajungi cu parghia aia la maxim si sa ai nevoie sa mai deschizi unghiul...si atunci dai geamul jos si o mai ajuti cu mana exact ca la micul gigant! |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai daca ar fi oglinzile electrice in stock ...poate ca am scapa de genul ala de soferi care si pliaza oglinzile si si mai aduc aminte peste vreo 3 zile ca inca le au pliate desi au facut km buni prin bucuresti pe nervii nostri...
off topic:exista si la matiz o echipare cu oglinzi cu joystick in interior... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Sunt doua lucruri diferite:
- oglinzi reglabile electric si eventual si incalzite - oglinzi pliabile electric Eu ma plang de inexistenta primului punct, al doilea nu m-ar interesa si intr-adevar are caracter optionbal(nu standard) la majoritatea masinilor "normale". |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Christu |
![]()
|
Da, sa ne felicitam pentru alegerea Managerului.............
Uneori nu imi pare rau pentru cum arata interiorul, dar alteori...................! |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:10 |