politia romana, no coment
![]() ![]() ![]() |
politia romana, no coment
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
ultimul filmulet este cel mai tare
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia din primul clip "e" cei mai eficienti baieti din lume si anume politistii de la sectia 7. Probabil era aglomerat pe Lacu' Tei si-au luat-o pe linia de tramvai, numai ca unde incepe Petricani si se termina parcul, linia e cu traverse de lemn. Ma simt asa in siguranta cand patruleaza strazile alea si nu raman blocati pe undeva
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
oare ei isi dau seama?...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Asa si?
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
holograma |
![]()
|
si nimic nou. asa vor ramane mereu...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, dar care e faza?! Nu reuseau sa treaca cu loganul de un sant... voi ce ati fi facut in locul lor? Il luati pe sus cu puterea mintii? E vina lor ca nu sunt drumurile asfaltate? Probabil pe acolo aveau zona de patrulare! Daca accelera si o infigea intr-un stalp intelegeam dar asa nu vad ce e asa deosebit fata de ce ar fi facut oricare dintre noi... singura diferenta (pe care eu o vad) e ca pe masina aia scrie "Politia". Va rog mult, explicati-mi si mie ca nu reusesc sa ma prind...
This post has been edited by zax: 6 Dec 2007, 09:06 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
nu e imposibil sa scoti loganu de acolo...dar ei nu stiau cum...asta e faza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
asa o fi... dar nu se vad decat doua incercari... eu zic ca aluneca din cauza unghiului de atac al rotii fata de latura santului... si mie mi s-a intamplat sa-mi fuga botu' masinii pe cate-o bordura si a trebuit sa intru mai "de-a dreptul"...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zax @ 6 Dec 2007, 09:01) Fratilor, dar care e faza?! Nu reuseau sa treaca cu loganul de un sant... voi ce ati fi facut in locul lor? Il luati pe sus cu puterea mintii? E vina lor ca nu sunt drumurile asfaltate? Probabil pe acolo aveau zona de patrulare! Acolo nu e sant, ci linie de tramvai cu traverse din lemn. Arata ca sina de cale ferata si nu, nu e zona de patrulare ci pe acolo merg doar tramvaiele...teoretic dupa cum se vede. Nu sunt primii idioti care o iau pe acolo si probabil nici ultimii. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca vb de filmulete diferite, unul vb de primul celalalt de ultimul....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
toti vb de primul filmulet cu loganul...aia s-or fi pus acolo la panda....si n-au mai stiu sa iasa
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
holograma |
![]()
|
stateau la panda sa prinda niste infractori deosebit de periculosi
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Nu mi se par asa haioase.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(TMihai @ 6 Dec 2007, 12:08) Acolo nu e sant, ci linie de tramvai cu traverse din lemn. Arata ca sina de cale ferata si nu, nu e zona de patrulare ci pe acolo merg doar tramvaiele...teoretic dupa cum se vede. Nu sunt primii idioti care o iau pe acolo si probabil nici ultimii. Acum cred ca stiu despre ce loc vorbesti... dar e ciudat ca sunt acolo pentru ca ies pe contrasens.. e adevarat ca dau drumul la girofare si ii lasa lumea sa treaca... dar la cum se vede masina nu pare sa fi ajuns pe zona cu traverse de lemn... spatele e pe drept, numai roata din fata cade intr-un sant... oricum, mie nu-mi par a fi nici haioase, nici cine stie ce dovada de prostie! |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
TMihai |
![]()
|
Traversele incep exact unde sunt ei. Oricum locuiesc in zona si te asigur ca nu-s primii blocati acolo. Poate fac maine niste poze sa ne lamurim
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
zax |
![]()
|
pai daca nu sunt primii insemna ca nu-s asa prosti...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
TMihai |
![]()
|
Ba sunt. Tocmai pt ca nu-s primii. Cand stii ca poti sa ramai acolo cum au ramas si altii, o iei pe unde se poate trece. Credeau probabil ca loganu e jeep.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
zax |
![]()
|
pai de unde stii ca stiau ca au ramas si altii? Dar hai sa vedem pozele pentru ca dupa cum se vede in film eu zic ca se poate trece.
Ia ca poate sambata trec p'acolo sa vad si eu... asa, de curiozitate.. si loganu' e si el un pui de jeep... la ce garda are trece peste multe hopuri. This post has been edited by zax: 6 Dec 2007, 14:01 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 22:24 |