tester megane
![]() ![]() ![]() |
tester megane
UltraDrive |
![]()
|
||
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
lumineaza la fel ca si cele de pe exterior ... unghiul din care am facut poza este de vina ... uita-te la cel din dreapta ca se vede ca sunt la fel ca intensitate ... oricum noaptea se vad frumos ... si mult mai bine decat daca ar merge doar cele de pe laterale .. fara sa deranjeze...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
asa, invarte cutitul in rana.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Te-am mai intrebat ... ai verificat becurile de pe interior ... alea se ard destul de repede ....
Invit si alti posesori de hatch sa spuna cum este la ei ... sa vedem ... This post has been edited by cj98czh: 14 Dec 2010, 11:50 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
UltraDrive |
![]()
|
verificat becuri - OK, fir-ar mama lui de francez
verificat tensiune - am spus cum se manifesta. Cred ca trebuie "sa ma duc pe fire" de la tripla pana la baterie sa vad unde este anomalia. Dar in week-end cand ma duc la tara, pe vremea asta nici nu ma gandesc sa ii deschid capota macar. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
bsd_dex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 March 09 From: Salaj ![]() |
Salutare!
confirm cele spuse de colegul cj98czh asa este si la Meganul meu! |
--------------------
Renault
Megane
- SJ 18 DEX
2001 1.4 16V
|
|
stefyb67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 31 October 10 From: jud.ARAD ![]() |
Si la a mea din 96 tot la fel se aprind,in schimb bec de ceata am doar pe stanga.am verificat pe dreapta si soclul e gol.
|
--------------------
renault
megane 2.1 ESTATE
2004 DINAMIQUE 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:43 |