Internet de la romtelecom, opinii,sugestii
![]() ![]() ![]() |
Internet de la romtelecom, opinii,sugestii
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Situatia e asemanatoare cu cea a masinilor. Acolo unde exista clasamente de fiabilitate si unele marci stau mai bine decat altele. Cine vrea masina fiabila isi ia masina de pe primul loc nu pentru ca nu avea avea probleme garantat cu ea, ci pentru ca statistic are mai putin sanse sa aiba probleme cu ea (de altfel am sesizat aspectul asta de hiperboliza spre extreme in functie de aceste clasamete: in sensul ca masina de pe primul loc e privita ca bullet-proof iar aia de pe ultima loc ca una careia ii pica tablele in momentul in care ai iesit de pe poarta dealerului in ziua livrarii. De asemenea si in cazul de fata la internet e la fel, unii incerca sa ridica pe aici in slavi cum ca la unii isp-isti nu pica niciodata netul, iar la altii te deconecteaza din 5 in 5 minute). Dar nu exclude posibilitatea sa nimeresti o masina carei in clasament sta foarte bine dar in cazul tau e foarte prosta. La fel si in cazul masinilor care stau mai prost in clasament. Acolo unde la fel, nu este exclus sa prinzi un model care sa te tina foarte bine.
Facand analogie la ISP, la fel cum Romsux sta foarte bine dpdv statistic la up-time, nu este exclus ca in functie de locatie sa ai probleme cu el. La fel de bine cum nu este exclus sa existe retele de cartier care sa mearga mai bine decat Romsux in privinta uptime-ului. Iar alegerea o faci ca la masini, dupa locul pe care-l ocupa in prioritati avantajele si dezavantajele fiecaruia. Asa de bine precum poti sa nimeresti o masina renumita pentru fiabilitate un dezastru in realitate si una dezastru pe hartie si foarte buna in realitate, la fel de bine poti sa nimeresti un ISP ca Romsux care sa mearga bine in cazul tau, sau un ISP de cartier care sa mearga bine. Eu am ales masina care in clasamentele de fiabilitate nu sta exceptional, insa la mine nu are nici o problema, iar la ISP pe cel care desi e retea de cartier, sta foarte bine cu uptime-ul. ![]() This post has been edited by ssilviu: 1 Feb 2008, 12:48 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Abonament de 4 Mega de la Romsux:
232777648.png 232778413.png 232779200.png Penibil ... LE: Dau acum telefon la ei sa ii intreb de ce merge asa de nasol. Imi canta melodia aia cretina de 15 minute. Serviciu 24/24 my ass. ![]() This post has been edited by ssilviu: 10 Feb 2008, 19:19 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
suni degeaba, asa merge cam in toata tara, asteapta si tu cateva zile.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da chiar ca merge prost. Eu am internet de la un provider de cartier.
![]() 232850809.png 232852065.png 232851287.png Nu prea e relevant testul. Uite ce viteza am acum pe bucuresti. 232854476.png This post has been edited by bear_mc: 10 Feb 2008, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ssilviu |
![]()
|
Testul e foarte relevant. Pentru ca si mie in Bucuresti la MitNet am rezultate asemanatoare. Ca ai super viteza pe bucuresti se datoreaza peeringului foarte bun dintre providerul tau si cel care ofera hostare pentru testarea netului. In speta Evolva.
Pana la urma a raspuns un tip dupa vreo 20 de minute. Desi i-am zis ca eu nu am facut nici o modificare la retea si merge dintr-o data mai prost, ma punea sa fac tot felul de testari pe acolo. La nici 2 minute dupa ce am intrat in legatura cu el s-a auzit un zgomot de mobil si mi-a zis sa astept putin. Pesemne il suna gagica. M-a pus pe hold si in 30 de secunde s-a inchis. Bataie de joc. Am incercat din nou, fara succes. Am mai vorbit cu alti prieteni cu romsux si au tot problema asta. Unul a dat mail la ei si i-au raspuns ca se stie de problema si se lucreaza la ea. Pai atunci daca se stie pe mine de ce m-a luat agarica ala la telefon cu tot felul de teste aiurea in tramvai? Bataie de joc iar. Sa-mi fi spus domne ca au probleme si gata. Dar eu pentru toata perioada asta cat netul merge mai prost, o sa platesc oare mai putin abonamentul? Imi e lene sa caut contractul sa-l citesc, dar ma indoiesc. This post has been edited by ssilviu: 10 Feb 2008, 22:34 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred. Doar daca nu o sa ai internet deloc un anumit numar de zile/ore atunci o sa-ti scada din abonament zilele sau orele in care nu ai avut. Dar pentru asta trebuie cereri la ei si bla bla bla.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nasol silviule cu abonamentul tau de 4 mega
![]() uite-l pe-al meu de 5 mega, la o retea de cartier ![]() 232902673.png232900625.png 232899804.png232900984.png |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Abonamentul meu de 4mb la 50 ron, provider metropolitan.
Constanta 233001369.png Bacau 233001621.png Bucuresti 233001772.png Aukland, NZ 233001902.png Prince Rupert, Canada 233002361.png Eu sunt multumit, daca imi schimb in curand providerul de cablu cu rds, tot pe asta de net il pastrez. |
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Interesant e ca acum pe dimineata merge bine. Nu la capacitate maxima, dar mult mai bine ca aseara. Ce concluzie sa trag de aici? Ca Romsux s-au extins la greu cu abonamentele clicknet dar au uitat sa-si dezvolte si teava de iesire din tara? Iar seara cand intra toata lumea ... canci banda suficienta.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
capii dezvoltarii tehnice la Romtelecom nu sunt niste baieti foarte geniali
![]() abia acum incep sa se dezvolte infrastructura serios, dupa ce au vazut ca au multi clienti in urma marketingului excesiv. greseala lor e ca fac dezvoltare pe routere CISCO in loc de JUNIPER.... isi taie craca de sub picioare singuri si abia peste vre-o 2 ani o sa realizeze |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Sa fie sanatosi, eu nu ma mai intorc la ei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
adevaru ca astia de la Cisco care au marketshare worlwide de +80% is niste saraci si routerele lor nu-s bune
RTC-ul si-a taiat craca cu infrastructura folosita Poti tu sa compari cei 4mbps cu cei 50 oferiti de rds ? |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(fanu_WZI @ 11 Feb 2008, 11:29) greseala lor e ca fac dezvoltare pe routere CISCO in loc de JUNIPER.... Sa nu exageram ... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:19 |