[VAND] 2 Jante tabla NOI pt slz/dsn
![]() ![]() ![]() |
[VAND] 2 Jante tabla NOI pt slz/dsn
Tudor B |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
Laureate 1.4 MPI "Wellcome to the desert of the real"
|
|||
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Jante noi inseamna ca nu au fost montate sau sint rulate "putin"??
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
- B--000
Skoda Octavia
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Rulate de la dealer pana la vulcanizare, dupa parerea mea NOI.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pretul este f. bun. Le-as dori pentru a monta doua anv. de iarna. Ideea este ca in momentul asta cred ca trebuie sa schimb placa de baza care imi face niste figuri si nu as vrea sa te incurc. Daca mai sint disponibile saptamina viitoare vedem cum facem (in ideea ca tu esti la Cluj si eu in Bucuresti).
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
- B--000
Skoda Octavia
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Sunt interesat de jante daca sunt pe 13". Eu sunt din Timisoara, cum facem cu livrarea ?
This post has been edited by litza: 12 Nov 2007, 10:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
chucki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 March 07 From: Bucuresti ![]() |
ofer 60 pe ambele. stiu ca e destul de putin dar nu-mi permit mai mult(prioritate au caucioacele acum)
|
--------------------
dacia
supernova
- b 37 swf
2001
|
|
Tudor B |
![]()
|
Pretul nu se negociaza, mai ales ca trebuie sa ti le livrez in Bucuresti.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
Tudor B |
![]()
|
Up
Attached thumbnail(s) Imag002.jpg ( Size: 381.33k ) Number of downloads: 46 Imag003.jpg ( Size: 246.16k ) Number of downloads: 41 Imag004.jpg ( Size: 193.74k ) Number of downloads: 48 |
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
14 cu 5,5 4x100?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Tudor B |
![]()
|
Sunt pe 13", cu ce vin echipate standard dsn/slz, alte caracteristici nu ma intreba, caci nu cunosc.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
le vreau eu.
cum putem face cu livrarea, eu sunt din buc. cand ai drum pe aici? |
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Tudor B |
![]()
|
Up, deocamdata mi-e greu sa le livrez in Bucuresti.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
Tudor B |
![]()
|
S-au dat.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 01:22 |