Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

bara fata lovita, reparatii?, informatii despre schimbarea barei fata MEGAN Seda

zane
post 14 Jul 2007, 19:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members

sad.gif ...astazi mi-am lovit bara fata la masina (Megan SEDAN)...am casco dar ma intreb, in cat timp au sa-mi repare masina?... ma gandesc ca nu au pe stoc bara si va trebui sa mi-o aduca. Are cineva o experienta similara? La ce trebuie sa fiu atent?

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan Expression 1,6/16v 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
krystyb
post 14 Jul 2007, 20:10
Post #2

Membru incepator

La cum ti-o vopseste. Daca nu ti-o vopseste bine, s-ar putea c ape viitor sa se exfolieze vopseaua.

--------------------
renault megane 1.9 dci 1 2003
+
Fuzz
post 14 Jul 2007, 22:39
Post #3

gHIdusul

From: RFG

Ajunge repede si piesa, nu e problema. Ai si garantie la lucrare, asa ca trebuie doar sa fii atent sa fie facuta lucrarea bine.

--------------------
Renault Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp - B-XX-FUZ Decembrie 2006
+
zane
post 15 Jul 2007, 10:58
Post #4

Membru incepator

...mersi pt informatii. problema este ca tipul de la asigurari sa nu faca figuri...sa-mi spuna ca se poate repara (loviturea este sub farul stg si consta in cateva zgaraituri si o usoara deformare a barei in acea zona)
cum trebuie sa procedez cu el, va trebui sa insist sa-mi schimbe toata masca?

--------------------
+
danbravoksv
post 15 Jul 2007, 11:23
Post #5

Membru incepator

From: brasov

Insista sa ti-o schimbe pentru ca este mult mai bine sa puna una noua.
Am avut si eu o experienta similara dar cu bara spate si cand m-am dus la casco a zis ca poate fi reparata deoarece are doar zgarieturi si este usor deformata.Cei de la service au zis ca nu e o problema si se repara fara inlocuire dar cand m-am dus sa iau masina am observat ca e vopsita in alta nuanta decat caroseria,vopseaua arata de parca fusese data cu pensula iar deformarea era tot acolo.
Am facut circ si dupa 2 zile am avut masina gata,cu bara aratand ca si atunci cand am cumparat-o.Bara mi-a fost schimbata cu una noua de catre cei de la service.Toata afacerea a costat 453 ron (reparatia barei),evident platiti de casco iar bara noua moca din partea service.
Bafta.

--------------------
renault twingo;1,2 16 V;75 c.p. 2003
+
Solon
post 15 Jul 2007, 14:15
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti

Iti zic eu cat am stat dupa bara fata: 45 zile. De iesit a iesit bine dar am facut criza de nervi pana a venit.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
AlexC
post 15 Jul 2007, 19:15
Post #7

Vrum Vruuum

Eu tocmai am schimbat bara spate la al meu, dupa un accident stupid, din vina altuia. In 2 zile piesele erau la service si dupa o saptamana si jumatate am fost programat. A treia zi am ridicat masina cu bara noua si tot ce mai trebuia. Mentionez ca am fost la AMAT in Pitesti, in Bucuresti ma programau dupa 5 saptamani...

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
zane
post 15 Jul 2007, 20:05
Post #8

Membru incepator

Multumesc pt parerile voastre. Maine merg la asigurator (Doamne ajuta de o constatare favorabila inlocuirii mastii fata) apoi ma afisez in fata celor de la service (Timisoara, Auto Europa) si sa vedem ce spun. Va voi tine la curent cu date care, sper, vor fi interesante pentru cei care au o problema asemanatoare.

--------------------
+
SANDRINO
post 16 Jul 2007, 09:17
Post #9

Membru autentic

Vezi ca s-ar putea sa nu fie doar bara. Eu am lovit-o odata usor tot in fata pe stanga si am avut surpriza cand am dat bara jos sa vad ca exista un "suport" la far care se facuse bucati.

--------------------
RENAULT Kadjar - B Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
+
zane
post 16 Jul 2007, 20:13
Post #10

Membru incepator

Sandrino, cred ca ai dreptate pt ca cei de la service mi-au verificat farul si se cam misca (in prima faza cand masca era nedemontata)...
Si asa cum am promis ca va tin la curent, azi am fost la asigurari si constatatorul, fara prea multe fite, mi-a acceptat ca masca sa fie schimbata.
Apoi am ajuns si la service unde mi-a spus ca masca soseste in 4-5 zile si ma programat sa mi-o monteze (gata vopsita, desigur) in 23 a lunii. sin cer, eu cred ca este rezonabil dar sa vad cum o vopseste... In rest, va doresc sa nu aveti parte de avarii si...IUBITI-VA MEGANUL!!!!!

--------------------
+
AlinD
post 3 Dec 2007, 10:25
Post #11

Membru incepator

Azi dimineata mi-a facut si mie un tip o fericire in fata blocului in parcare - mi-a agatat bara fata si mi-a spart un pic aripa stanga. Bara e un pic zgariata si deplasata cu un cm, dar am impins-o la loc... Am casco la Allianz, iar masina e in leasing, in 2 sapt face un an de la cumparare. Pana acum nu am avut decat o inlocuire de bieleta pe garantie si nu am folosit casco-ul. Puteti sa ma ajutati sa ma lamuresc in cateva aspecte:
1. Trebuie sa merg la politie pt constatare sau se rezolva direct cu asiguratorul?
LE - M-am lamurit cu asta - trebuie mers si la politie (a raspuns in sfarsit la tel asig.) Care ar fi ora optima la sectorul 6 ca sa nu pierd prea mult timp?
2. Bara spate este de asemenea zgariata (mai rau decat cea din fata) in mai multe locuri si deasupra rotii stanga spate tabla este infundata cam 5 cm si vopseaua luata. Acestea s-au adunat in timp. Cum sa fac cu ele? E vreo problema ca nu le-am declarat la timpul lor sau sa le declar la politie ca fiind recente (cat de recente)?

Multumesc anticipat

This post has been edited by AlinD: 3 Dec 2007, 10:36

--------------------
Megane Bicorp 2.2 - 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
+
19vik
post 3 Dec 2007, 10:42
Post #12

Membru

Trebuia sa postezi in sectiunea "Asigurari si Daune Auto", nu aici.
Tudor sau altcineva iti va raspunde rapid.
Da, trebuie sa mergi la politie pentru constatare, imediat ce ai constatat si apoi la CASCO in maxim 48 de ore de cand ai constatat.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
Solon
post 3 Dec 2007, 11:10
Post #13

Membru autentic

QUOTE(AlinD @ 3 Dec 2007, 10:25)
Azi dimineata mi-a facut si mie un tip o fericire in fata blocului in parcare - mi-a agatat bara fata si mi-a spart un pic aripa stanga. Bara e un pic zgariata si deplasata cu un cm, dar am impins-o la loc... Am casco la Allianz, iar masina e in leasing, in 2 sapt face un an de la cumparare. Pana acum nu am avut decat o inlocuire de bieleta pe garantie si nu am folosit casco-ul. Puteti sa ma ajutati sa ma lamuresc in cateva aspecte:
1. Trebuie sa merg la politie pt constatare sau se rezolva direct cu asiguratorul?
LE - M-am lamurit cu asta - trebuie mers si la politie (a raspuns in sfarsit la tel asig.) Care ar fi ora optima la sectorul 6 ca sa nu pierd prea mult timp?
2. Bara spate este de asemenea zgariata (mai rau decat cea din fata) in mai multe locuri si deasupra rotii stanga spate tabla este infundata cam 5 cm si vopseaua luata. Acestea s-au adunat in timp. Cum sa fac cu ele? E vreo problema ca nu le-am declarat la timpul lor sau sa le declar la politie ca fiind recente (cat de recente)?

Multumesc anticipat
*

Astepti si tu cateva zile de la declararea evenimentului la politie sau te duci la alta sectie de politie si declari si bara spate in aceeasi zi.
Poti sa incerci si sa le declari ambele evenimente la acelasi politist dar depinde ce chef are de tine. Unii vor altii nu.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 07:32
Dacia