Galma cauciuc
![]() ![]() ![]() |
Galma cauciuc
gicanu |
![]()
|
||
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
2007 Sedan Privilege Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vrea sa par negativist,dar parerea mea este ca nu ti-l vor schimba, sincer, ai dat in groapa?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
99% ca nu-l schimba.... groapa sau prins la bordura...
Se vede imediat cand il da jos....dar merita sa incerci ca nu se stie nicodata... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Galma provocata de soc sau neintretinere corespunzatoare-ca sa ma exprim a la service Renault-la revedere.
Defect de fabricatie, garantie. Sunt convins ca si daca e defect de fabricatie tot vor spune ca ai luat o groapa. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gicanu |
![]()
|
Nu am dat in nimic ca daca dadeam se indoia si janta
|
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu e adevarat. Am facut eu o galma la o masina si janta nu a avut nimic.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu exista urme pe janta (zgarieturi sau indoituri) si nici pe anvelopa (zgarieturi sau exfoliatii in zona galmei), normal ar trebui sa ti-l schimbe pe garantie, dar la service te poti astepta la orice motivatii pemtru a nu-l inlocui.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Dar uite si ce zice cj98czh!
Citez: ".... groapa sau prins la bordura... Se vede imediat cand il da jos...." This post has been edited by 19vik: 4 Dec 2007, 11:05 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La casco de obicei iti da si cauciucul doar daca janta este si ea indoita..crapata. Altfel nu...
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
nu cred ca obtii ceva pe garantie, dar nic galma nu apare fara motiv...incearca la casco
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
gicanu |
![]()
|
Nu stiu de cand e galma acolo eu am vazut-o acum...cred ca am mers ceva vreme cu ea mai ales ca e la interior, eram la spalatorie in spatele masinii si prima data am crezut ca asa pica umbra. De cand l-am scos de duminica s-a mai lasat galma;incepuse sa se crape si cauciucu de mare ce era. Si la casco ce sa le zic la aia.... ca am galma pe cauciuc?? Asa si daca fac pana pot sa ma duc la ei sa imi schimbe cauciucu pe casco?
|
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
NU, cauciucul nu se schimba pe Casco decat daca ai si janta indoita...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
@gicanu: Pana la urma tot la magazin ajungi sa cumperi un cauciuc!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da' stati asa, faceti-ma sa inteleg: voi astia cu jante aliaj stock aveti rezerva de tabla tot pe 16?
In cazul asta de ce nu iei cauciucul de pe rezerva? Si faza cu restituitul banilor....eu mi-as lua gandul....! |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact asta am eu: galma pe cauciucul dreapta fata la alea de vara. Cand o da caldura pun pe ala cu galma pe rezerva si cauciucul de pe rezerva (nou) pe spate.
Oricum la rata de pene nu merita sa arunc cauciucul ala cu galma, dar nici sa merg cu el asa... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
cassius_clay |
![]()
|
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
Se da jos anvelopa in ideea ca,daca exista defect de fabricatie,nu exista absolut nici o urma pe suprafata interioara...slabe sanse.
Cel mai probabil este lovit,iar pe interior se va cunoaste cordul sau o alta urma (materialul pare putin mai moale in zona loviturii). Daca obtii garantie la anvelopa ce sa zic...vei fi idolul meu! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
True! Iti facem fanclub!
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:17 |