Laguna 1 1,6 16v Probleme cand depasesc 80 Km/h !, Probleme cand depasesc 80Km/h
![]() ![]() ![]() |
Laguna 1 1,6 16v Probleme cand depasesc 80 Km/h !, Probleme cand depasesc 80Km/h
Chitaristul |
![]() ![]()
|
||
![]() Vlad Group: Members Posts: 31 Joined: 9 October 07 From: Cluj-Napoca / Baia-Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.9dCi
|
|||
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
am si eu o laguna, exact ca a ta din pacate si a mea tot in germana este:( cauta pe cineva care sa stie limba ca nu ai dai de capat , eu am patito pe autostrada in austria nu-mi mergea un bec de la nr din cele doua si ma tot atentioana si nu stiam ce spune, alta data am plecat cu haionul deschis si tot asa am sunat pe cineva din germania (her clapen) de unde sa stiu ce zice
![]() |
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
2000 Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
Chitaristul |
![]() ![]()
|
![]() Vlad Group: Members Posts: 31 Joined: 9 October 07 From: Cluj-Napoca / Baia-Mare ![]() |
Am inregistrat vocea speakerului din masina si am atasat-o aici ...uitati-va si voi si dati-va macar cu parerea dak nu stiti ce zice... eu is bota cu germana am cautat in dictionar motorhaube si e vorba de capota cred... acuma sa mentionez ca am revopsit capota , suportul dintre faruri si bara din fata e noua , posibil sa fii stricat idiotii din service senzorul de la capota...:|...
link de unde puteti downloada fisierul video pt k numa asa am reusit sa inregistrez: ftp://89.122.165.40/Speaker/MOV00024_1.avi |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.9dCi
|
|
doruletz75 |
![]()
|
nu merge ce ai inregistrat tu , din pacare
![]() |
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
2000 Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
Chitaristul |
![]() ![]()
|
Am reusit sa-l uploadez aici...huh....downloadati-l de aici si vedeti ...daca ma ajuta cineva i-as fii recunoscator!
This post has been edited by Chitaristul: 26 Dec 2007, 10:48 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.9dCi
|
|
doruletz75 |
![]()
|
fa fratelo e capota de la motor deschisa ai noroc !!! uite id-ul meu doru_iulian2002@yahoo.com
|
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
|
|
Chitaristul |
![]()
|
Aia era intradevar capota!... nu era inchisa kalumea si cand intra mult aer sub capota o ridica si senzorul ala detecta ca nu-i inchis...pff bataie de cap pentru nimica toata! ms mult de help!:D
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:31 |