Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Laguna 1 1,6 16v Probleme cand depasesc 80 Km/h !, Probleme cand depasesc 80Km/h

Chitaristul
post 25 Dec 2007, 18:43
Post #1

Vlad

Group: Members
From: Cluj-Napoca / Baia-Mare

Salut! Am o Laguna 1 1,6 16V si tocmai am schimbat radiatorul de racire si radiatorul de la clima , totul bine si frumos , motorul nu se mai incalzeste , clima merge brich dar cand merg la drum intins si o calc depasind 80 Km/h si vreo 2100 de turatii computerul de bord(in limba germana din pacate) in speaker imi zice ceva de motor ! Stie careva ce ar putea avea? Sa fie poate din cauza unuia dintre radiatoare?? sa nu fie ceva legat bine?... ajutor pls!

--------------------
Renault Megane 2 2005 1.9dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
doruletz75
post 25 Dec 2007, 23:13
Post #2

Membru

am si eu o laguna, exact ca a ta din pacate si a mea tot in germana este:( cauta pe cineva care sa stie limba ca nu ai dai de capat , eu am patito pe autostrada in austria nu-mi mergea un bec de la nr din cele doua si ma tot atentioana si nu stiam ce spune, alta data am plecat cu haionul deschis si tot asa am sunat pe cineva din germania (her clapen) de unde sa stiu ce zice smile.gif) deci ce sa zic ...nasol si mie mie frica de ziua in care o sa am probleme de genul asta si sa nu stiu ce sa ai fac , imi pare rau nu am cu ce sa te ajut , mai da detali poate o scoatem la capat!

--------------------
renault laguna - B 75 DRU 2000
Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
+
Chitaristul
post 26 Dec 2007, 01:53
Post #3

Vlad

Am inregistrat vocea speakerului din masina si am atasat-o aici ...uitati-va si voi si dati-va macar cu parerea dak nu stiti ce zice... eu is bota cu germana am cautat in dictionar motorhaube si e vorba de capota cred... acuma sa mentionez ca am revopsit capota , suportul dintre faruri si bara din fata e noua , posibil sa fii stricat idiotii din service senzorul de la capota...:|...

link de unde puteti downloada fisierul video pt k numa asa am reusit sa inregistrez:

ftp://89.122.165.40/Speaker/MOV00024_1.avi

--------------------
+
doruletz75
post 26 Dec 2007, 10:34
Post #4

Membru

nu merge ce ai inregistrat tu , din pacare ohmy.gif

--------------------
Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
+
Chitaristul
post 26 Dec 2007, 10:40
Post #5

Vlad

Am reusit sa-l uploadez aici...huh....downloadati-l de aici si vedeti ...daca ma ajuta cineva i-as fii recunoscator!

This post has been edited by Chitaristul: 26 Dec 2007, 10:48

Attached File(s)
Attached File  Speaker.mp3 ( 162k ) Number of downloads: 123

--------------------
+
doruletz75
post 26 Dec 2007, 11:00
Post #6

Membru

fa fratelo e capota de la motor deschisa ai noroc !!! uite id-ul meu doru_iulian2002@yahoo.com

--------------------
+
Chitaristul
post 26 Dec 2007, 11:50
Post #7

Vlad

Aia era intradevar capota!... nu era inchisa kalumea si cand intra mult aer sub capota o ridica si senzorul ala detecta ca nu-i inchis...pff bataie de cap pentru nimica toata! ms mult de help!:D

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 22:31
Dacia