MioMap v3.3 pe PNA-rezolutie 480x272, Skinuri, scheme, setari, fisiere, sys.txt, etc.
![]() ![]() ![]() |
MioMap v3.3 pe PNA-rezolutie 480x272, Skinuri, scheme, setari, fisiere, sys.txt, etc.
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
nice.guy12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 September 11 ![]() |
Salut, sunt nou pe forum si novice in ale GPS`urilo. Sa trec direct la subiect, am un GPS Mio C720 nu ma intereseaza harti si alte alea pentru ca cu astea ma descurc in schimb nu ma descurc cu camera foto pe care o are. Deci deschid camera si cand dau sa fac poza se aude click dar doar atat nu face poza daca ii dau un restabilire la tot isi revine face o poza si dupa gata iar nu mai face. Ce sfaturi imi dati? eu ma gandeam sai reinstalez OS`ul dar nu stiu cum ma poate ajuta cineva pas cu pas? Multumesc.
|
--------------------
BMW
Seria 3
2000/m47
- bk145nt
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Gpsu' ala nu e ca si calculatorul sa ii instalezi windowsul de 3 ori pe zi. Incearca un hard reset prima data si vezi daca mai face.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da' ce mama zmeilor faci cu camera aia de 2 mp? Poze?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca n-are omu' telefon cu camera sau spartfon? ce ai cu el? face poze cu ce poate...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 11:41 |