Furtun rupt
![]() ![]() ![]() |
Furtun rupt
Florin800 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 April 11 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Furtun_Laguna.JPG ( Size: 420.31k ) Number of downloads: 191 |
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2003, Break, 1.9 dCi, 120CP
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Furtunul este pentru recircularea vaporilor de ulei.
Nu poti sa folosesti alt material pentru ca este temperatura si hidrocarbura la un loc. Cauta pe la SH(sau nou daca ai $) si schimba-l ca nu e bine daca este rupt. NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Florin800 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 April 11 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles, cred ca o sa caut pe la dezmembrari ca nu-i graba, oricum masina nu este acum in stare de functionare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
ai spalat motorul.....????
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
Florin800 |
![]()
|
Nu, fotografia am gasit-o pe aici pe forum. La mine nu se vede nimic de ulei amestecat cu praf: a fost facut praf intercoolerul, furtunul asta si ce-o mai fi, e ulei peste tot;
Ma gandesc sa spal motorul dupa ce repar masina( nu ma deranjeaza prea mult ca e murdar, mai mult sa vad daca pierde ulei pe undeva) dar mi-e cam frica sa nu pateasca ceva, am auzit atatea............ Cert este ca la carpa sigur nu am rabdarea sa-l curat cum trebuie. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:59 |