deschidere telecomanda geamuri
![]() ![]() ![]() |
deschidere telecomanda geamuri
bebecool |
![]()
|
||
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|||
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 December 07 ![]() |
La mine toate sunt cu impuls, dar numai daca sunt actionate de la butoanele de pe usa soferului.
Corectie: Am fost la masina, in urma mesajului de mai jos care spune ca toate geamurile au impuls, si am incercat din nou... m-am lamurit ce lipsea: una bucata utilizator care sa stie sa apese pe butoane... ![]() ![]() This post has been edited by Vesnic_nemultumitu': 29 Jan 2008, 14:03 |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
?! Curios! lux privilege au inpuls pe taote butoanele ...
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
|
|
cris_a |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 March 07 ![]() |
merge si cu dublu click, dar nu tot timpul. am avut "placuta surpriza" sa raman cu geamurile deschise peste noapte
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
- B 77 PGW
2006 can't be sure of anything
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Titlul topicului este "deschidere telecomanda geamuri" iar voi vorbiti de "la cate click-uri" se inchid geamurile ..
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ca sa redeschid un subiect vechi. Pana la urma se deschid geamurile din telecomanda sau nu?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Nu.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
SerbanG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 23 March 15 ![]() |
Poate e posibil sa se poata deschida datorita alarmei? La seat, cu alarma viper pe telecomanda masinii, se si lasa se si ridica geamurile si se strang si oglinzile la o apasare mai lunga. Acum nu stiu daca e functie din alarma sau nu...
This post has been edited by SerbanG: 12 Aug 2015, 06:44 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 110 cp FAP GrandTour
2010
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
La renoaiele cu impulsuri se inchid geamurile la dublu click pe butonul de inchis masina. De deschis nu se deschid. La VAG cu impuls, la tinut apasat lung pe inchis/deschis se inchid/deschid geamurile, oglinzile si daca ai si e pusa intr-o anumita pozitie trapa.
Asta este comportamentul masinilor din fabrica, fara alarme sau alte module. Daca aveti montate alarme si alte module, rtfm pentru produsul respectiv, ca zice acolo clar ce face, cum face si de ce face. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(rtBK @ 11 Aug 2015, 22:11) NU merg deschise pe sistemul clasic al masinii. Insa merg deschise daca se pune un modul electronic. Eu am asa ceva, la dublu click pe deschis coboara pana la jumate, la alt dublu click pe deschis, coboara de tot. Asta implica doar geamurile cu impuls pe comanda. Mai mult modulul, iti inchide si oglinzile la inchiderea masinii si coboara oglinda din dreapta la introducerea in marche-arriere. Modulul este creatia userului nassus (consatean cu mine) ![]() Il am montat de vreo 6 ani, nici o problema. This post has been edited by dan22y: 12 Aug 2015, 11:28 |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
tyej22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 January 12 From: Caransebes ![]() |
La ce pret este un astfel de modul?
|
--------------------
Renault Megane
Megane 2.2
- CS 22 TYE
2007 1.5 dci 105 CP(78 KW)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:23 |