Oana Cuzino si un Mercedes AMG
![]() ![]() ![]() |
Oana Cuzino si un Mercedes AMG
bear_mc |
![]()
|
||
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu cred ca o sa se intimple asa ceva, este o femeie mult prea desteapta si decenta pt acea revista...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu zice "Hop!" pana nu sari gardu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 27 Nov 2007, 19:55) ![]() (asta e joacă cu butoanele în plus? cu ce erau mai prejos comentariile de ieri față de cele de azi???) Acum am vazut postul... Am sters din posturile care erau exagerate, printre care se numarau si ale mele. De ce sa sterg "tot" cand pot doar sa fac curatenie sa ramana topicul ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh... ești subiectiv...
![]() Exagerate sunt mai multe acum decât înainte... This post has been edited by Catalin Marinarul: 28 Nov 2007, 11:25 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu inteleg care e problema ? Cele de atunci erau toate cu aluzii gen "masina sh o iei, dai in ea, o lasi" si altele si mi s-a parut ca se pierduse firul discutiei...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Acri strugurii, neacri, fata macar are minimul de decenta de a nu ne arata bucile plus cam ce se afla intre, chiar daca poate le are mai misto decat alte "fumei" care si le-arata fara cea mai mica jena...
|
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dya @ 27 Nov 2007, 17:22) Absolventă Magna cum laudae nu doar a Facultății de Medicină, ci și a celei editorial-sanitare, Oana Cuzino a fost invitată la diagnosticarea unei mașini cu sînge albastru, transfuzat de către tunerul casei, AMG. Pe amîndouă, unii le pot considera elegante, alții – sportive, cei mai pretențioși – inegalabile. La aceeași concluzie am ajuns și noi: Oana și Mercedes S 63 AMG sînt dovezile palpabile ale excelenței, fie ea naturală sau artificială. sursa: Promotor. Magna cum laudae.... taranca parvenita? dya, lasa-ne ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 09:48 |