[VAND] Clio Sport, [VAND] Clio Sport
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Clio Sport, [VAND] Clio Sport
ciobi |
![]()
|
||
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|||
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa repede il vinzi, abia l-ai cumparat... Sunt topit dupa masina asta, chiar sunt interesat sa o cumpar, insa din pacate mai am un an de leasing la a mea.
![]() Daca nu te grabesti, cine stie... ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am multe planuri in cap...ori sa iau Clio 3 RS...ori sa vand si Estatele si Clio si sa iau altceva...care sa le impace cat de cat pe amandoua...
Nu stiu inca foarte sigur ce sa fac. Oricum discut la pret. De grabit nu ma grabesc asa de rau...dar daca da cineva cat vreau... Te dau o tura...ca bonus..chiar daca nu il iei... ![]() |
--------------------
Renault
2007
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
super masina si super pret daca e asa cum spui in descriere. daca aveam 10.000<nu ma dau in vant dupa sunet> o luam eu. bafta la vanzare!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
ciobi |
![]()
|
Am facut o greseala mica...masina are aproape 59000 km. Am gresit pentru ca tabloul de bord a fost schimbat pe garantie la Mach1 cand masina avea 27000 km si deci kilometrajul a fost 0 in momentul respectiv.
@kAndrei: nu prea ai nevoie de sunet...altul in afara de cel de la motor...e prea de ajuns. M-am hotarat ca la 10000 sa o dau cu tot cu sunet...cu tot ce are acuma. Asta neinsemnand ca daca o vrea cineva fara sunet o dau cu 9000. Deci statia, subwooferul, cdplayerul...sunt asa...cadou din partea firmei. |
--------------------
Renault
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
La pret suna super bine... Nu pui si tu te rog ceva poze ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Intrebare .... de ce a fost schimbata distributia pe garantie ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ady21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 25 October 07 ![]() |
pentru ca la max 60 de mii se schimba distributia
|
--------------------
Renault
Megane
- B - 09 - VAP
2003,bicorp
|
|
ciobi |
![]()
|
Nu din pricina asta a fost schimbata. Erau niste mici pete de ulei prezente si cei de la Mach1 au decis sa schimbe toata distributia si bine au facut caci acuma ar fi trebuit sa scot destui de bani ca sa o fac. Deci se va mai schimba undeva la 90000 km din nou.
S-a dovedit a fi nu stiu ce garnitura. Poze...as pune cu mare placere...e si interesul meu...dar cu ploile astea. Tre sa ajung la o spalatorie si voi rezolva si problema asta. Toate reparatiile apar in cartea de garantie a masinii mai putin cea privitoare la distributie dar pentru care puteti suna la Mach1 iar cei de acolo va vor confirma. A facut asta cineva care e interesat de masina si mi-a confirmat ca apare in computerul celor de la Mach1. Daca incep ploile astea o sa fie din ce in ce mai greu sa se mearga cu masina asta cu cauciucurile de acum. Sunt chiar de uscat si se simte asta. Asa ca un eventual test drive eficient este doar pe uscat...sau le scot pe cele de iarna ![]() |
--------------------
Renault
2007
|
|
ciobi |
![]()
|
Iata si poze intr-un final
![]() Attached thumbnail(s) fata.jpg ( Size: 258.58k ) Number of downloads: 882 lateral.jpg ( Size: 341.96k ) Number of downloads: 1032 spate.jpg ( Size: 379.67k ) Number of downloads: 921 |
--------------------
Renault
2007
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Incep sa-ti zaresc din ce in ce mai des masina pe la Gorjului. Acum vreo saptamana m-am oprit si am stat de vorba cu un prieten de-al tau care era la volan, zicea sa si el este interesat sa o cumpere.
![]() Cred ca ma apuc sa joc mai des la loto, cine stie... ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
ciobi |
![]()
|
La Gorjului stau. Era la test drive. Poate ne si cunoastem...daca il cunosti pe grasu?
This post has been edited by ciobi: 13 Nov 2007, 09:40 |
--------------------
Renault
2007
|
|
octav_ |
![]()
|
Nu-l cunosc, a fost o intamplare sa stau de vorba cu el deoarece ti-am recunoscut masina vazand numarul si am crezut ca el era proprietarul, adica tu
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
ciobi |
![]()
|
Am vorbit ieri cu el si mi-a povestit intamplarea. Am bagat un drum cu breakul pana la Busteni sa testam cauciucurile de iarna
![]() |
--------------------
Renault
2007
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
suspensia e sport? cum sta pe drum fata de un clio noraml? euro3 sau euro 4?
te rog, daca poti, pune si niste poze cu interiorul, bordul si scaunele. merci ajunge un plin de motor pt 400 km dus intors in conditii sport? climatronic? This post has been edited by catala2k: 14 Nov 2007, 15:37 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
ciobi |
![]()
|
Suspensia e sport...amortizoarele au fost schimbate..dar tot cu cele originale. Sta muuult mai bine fata de un clio normal...nu exista comparatie din punctul meu de vedere. Daca vrei sa intalnim intr-o zi si te dau o tura ca sa faci comparatie.
O sa vina si pozele alea...in interior arata foarte bine...tapiseria e ok...mai putin volanul...la care s-a rupt o portiune de plastic de pe partea stanga. Nu stiu daca ajunge plinul pentru 400 de km...nu am stat niciodata sa ma uit la treaba asta. Cert e ca chiar si mergand la viteze mari, peste 170-180...cu portiuni scurte de 200 kmh...consumul mediu vine undeva pe la 10.5-11....asta ti-o zic la mersul pe autostrada. In oras...daca merg normal fara sa accelerez prea mult...am undeva intre 11-13. Daca incerc sa profit putin de acceleratie, combinat si cu statul pe loc in ambuteiaje si la semafoare....consumul creste destul...am avut in oras si 15.5 in conditiile mentionate mai sus. Da are climatronic. |
--------------------
Renault
2007
|
|
ciobi |
![]()
|
Nu mai fac fata cererilor. Nu va mai inghesuiti. Ce naiba are modelul asta de nu il vrea nimeni? E asa de aiurea masina asta? Mie imi place foarte mult...
|
--------------------
Renault
2007
|
|
ciobi |
![]()
|
Gata. S-a vandut.
|
--------------------
Renault
2007
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Ai dat-o prietenului tau?.. ca l-am mai vazut la volan zilele trecute. |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
ciobi |
![]()
|
Da...si chiar ma bucur de treaba asta...e prietenul meu si imi mai e si nas de cununie si de botez pentru pitica mea. Asa ca ramane in familie ca sa zic asa. E cam mare el penru masina aia...dabia trage saraca
![]() This post has been edited by ciobi: 6 Dec 2007, 15:31 |
--------------------
Renault
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 16:23 |