Dezamagire, Zgomot la roata dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
Dezamagire, Zgomot la roata dreapta fata
CataT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ai garantie, du-te in service!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
La service m-am gandit si eu, dar as vrea sa stiu si parerea altor pățiți.
De service sunt satul, este a treia masina noua la care fac revizii adica dau bani cu carul si cand ai vreo problema, ba ca este zgomot de rulare, ba ca este normal sa se auda asa la modelul asta, trebui sa mearga si domn inginer cu ea in proba ca eu nu aud nimic, din cauza drumurilor din Romania etc..... Hai sa fim seriosi cu service-ul...., sunt convins ca in final tot la ei ajungem dar daca ne ducem, sa fim si noi mai informati cu ce se intampla cu masinile astea ca altfel fac ce vor ei cu noi. ![]() ![]() Daca ma m-ai trimite cineva la service, mai bine sa nu posteze. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
la ce expui tu despre zgomot, pare sa fie bieleta sau cap bara sau bieleta bara stabilizatoare. Saptamana asta am depistat la un sedan, bucsa din caseta de directie.
Deci destul de complicat de dat un diagnostic asa pe "neconsultate" Mergi la un service mic, multibrand sa-ti ridice nitel fata si sa faca o constatare de jocuri. Dureaza 10min si pleci cu o parere. Apoi poti sa mai ceri si second opinion la altii si apoi sa mergi la reprezentanta cu lectia invatata. Ei??? ce zici?? |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
CataT |
![]()
|
Multumesc mult RADU_!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
S-au mai intalnit bielete de directie, bucsi de caseta sau amortizoare schimbate la 9000 km si chiar mai repede, ( eu ma schimbat amortizoarele fata la masina dinainte la 6000 km si nu era nici romaneasca nici renault), dar fara sa o ridici pe elevator si sa tragi de toate cele, nu poti sti exact ce are. Daca e in garantie, ce altceva vrei sa faci decat sa mergi la service? Nu o ridica de la ei pana nu rezolva problema, indiferent ce spun: ca asa face toate, ca zgomot normal, ca drumurile, bla, bla, bla...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ma m-ai trimite cineva la service, mai bine sa nu posteze. ![]() [/quote] In primul rand: vezi ca se scrie "mai" nu "m-ai" in cazul de fata. In al doilea rand : Ai cerut o parere, ti-am spus parerea mea. In al treilea rand: Ti-am spus sa mergi in service daca ai garantie.Avand garantie stai cu mainile in san si iti schimba piesa defecta costurile fiind 0. Sau ma rog, poate bei o cafea, un suc ceva.Deci partea cu mersul in service si dat o gramada de bani nu are acoperire in fata mea, avand in vedere ca eu ti-am recomandat GARANTIA. Daca esti satul sa mergi in service, nu e absolut nici o problema, las-o sa trancane! PS: Si daca iti iei Lamborghini tot o sa trebuiasca sa ajungi cu ea in service,nu? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
am avut si eu problema. bielete. schimbate pe garantie la prima revizie in 30 de minute.
cost: vreo 20 de mii de lei, pentru soriceii de la capace. Alternativa: mergi cu ea pana se rup si ramai pe jos. Urmeaza ambreiajul. Cica nu s-a putut reproduce. nu e bai, avem hartie de la service cum ca am semnalat problema si nu s-a remediat. Abia astept un proces cu scandal. Ei? |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Dar daca vrei sa nu auzi de service da garantia altuia care s-ar putea folosi de ea
![]() Eu zic sa tragi pe garantie cat poti. ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(nlu @ 22 Nov 2007, 22:51) Nu cred ca este o solutie sa mergi la garantie pentru orice problema mai mult sau mai putin minora. Poate sunt subiectiv datorita profesiei mele, dar cati dintre cei care nu au garantie nu circula cu un defect minor sau poate chiar major la masinutele voastre? Eu cred ca aglomeratiile in serviceurile de brand pot fi reduse si prin cumularea unor defecte minore la o singura interventie. Multi dintre clienti sesizeaza false probleme si mecanicii sunt nevoiti sa piarda timp si nervi de multe ori pentru tot felul de "pareri" ale prietenilor nostrii binevoitori si "a tot cunoscatori" Eu zic ca o sesizare scrisa cu programare este mult mai eficienta in timp. Deci clientul face o sesizare scrisa si se programeaza peste o luna sau mai mult. Nu dau circumstante atenuante, dar probabi ca si reprezentantele sunt sufocate de tot felul de "inchipuiri" si devin reticente in a o rezolutie ce face obiectul garantiei. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
O idee...
Tinand cont ca defectul a aparut dupa nici 10 mii km, ar putea fi slabit scutul de sub motor sau un surub de la bridele cu care este prinsa de sasiu bara antiruliu. In cazul din urma jocul nu poate fi constatat decat cu masina pe roti. Cu alte cuvinte e nevoie de canal, nu de elevator. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:48 |