Mail de la BRD, o fi teapa? ce parere aveti
![]() ![]() ![]() |
Mail de la BRD, o fi teapa? ce parere aveti
RADU__ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pai sunt cooperanti ca e in interesul lor ca numele bancii sa nu fie majit de acte de genul asta.. si de aceea va spun sa sunati la banca pentru orice informatie care vi se cere telefonic, mail sau alte mijloace..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
mare belea cu frauda asta..tz, tz, tz
noroc ca mai sunt si unii sa ne fereasca de ea ![]() ![]() This post has been edited by manucu01: 26 Nov 2007, 13:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Daca nu mai sunt si alte comentarii cred ca se poate inchide subiectul.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pai de ce atata graba....sa-l mai lasam ca poate se mai aduna...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
scuzati offtopicul
dar cum imi dau seama daca un ip este din ct sau bv? |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
De exemplu IP check
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
merci adi_ar
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Primit mail azi:
Dear Member, Hi again, i have no laptop from you by now if i don`t get an answer in 24 hours i will report you to eBay , PayPal and Police. - 361jaraldo Answer the question Item and user details Item Title: Sony Vaio PCG-VGX Brand New Item Number: 230188725941 Item URL: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=230188725941 End Date: March-22-08 19:03:56 PDT From User: 361jaraldo (872) 100.0% Positive Feedback Member since Feb-08-02 in United Kingdom Location : MI, United States Activity with 361jaraldo (last 90 days):I have bid on 1 items from 361jaraldo Sub linku cu ebay se afla acest link: ftp://test:test@0x5b8f6364/eBayISAPI.dll ce o face asta? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
RADU__ |
![]()
|
ok sa inteleg ca tu ai primit acest mail?
daca da, raporteaza la Ebay. P.s. Nu am deschis link-urile |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
E unu care is bate joc de fraieri. Ba mai mult, publica si toate parolele pe care le-a colectat:
http://members.lycos.co.uk/ukbullshit/Doru.txt ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai bine, dar conturile alea de la ce sunt?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Persoane care si-au introdus datele de login de la eBay in pagina falsa facuta de individ. Oricum, periculos...
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
dragi colegi de forum.. in aceeasi idee de atac de phishing, cititi cu atentie articolul de aici
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
parta nasoala e ca sunt si f multi creduli si pica in plasa celor ce fac phising ....
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vorba lu' Voda Lapusneanu: interneti, da' multi !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sadi |
![]()
|
Bancpost are azi o problema cu phisingul. Eu am primit urmatorul email: "Incepand cu data de 1 - mai - 2008 serviciul Fastbanking de la Bancpost va fi obligatoriu pentru toti clientii care poseda cardul Bancpost.
Pentru incepe procesul de inregistrare la serviciul Fastbanking de la BancPost Click Aici . Va multumim pentru intelegere Toate drepturile rezervate Bancpost 2006." mare atentie, va rog ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu am auzit ca bancpostu are probleme mari cu cardurile millenium, care s-au fraudat la freu de paste
noroc ca imi iau salariul pe un taifun sau ..cine stie..ca nu m-am mai uitat pe el de vreo 3 sapt... This post has been edited by manucu01: 7 May 2008, 12:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ma baieti, tineti minte doua lucruri, pentru ca nu trebuie sa fii expert si nici "hacker" (desi ce-i aici nu e hacking, e phishing cum s-a mai zis) sa te prinzi cand e pe bune si cand nu.
1. Bancile nu va vor da niciodata e-mail sa va ceara pinul, sau alte informatii private, si mai ales nu va vor contacta aiurea, fara motiv, dintr-o data, pentru asa ceva. Deci oricat de credibil ar arata, faptul in sine ar trebui sa va puna pe ganduri. 2. Nu e greu sa dati un telefon sau sa scrieti un e-mail daca primiti asa ceva. Doar nu la datele de contact de pe e-mailul primit. Intrati frumos pe site-ul bancii si contactati-i, atunci veti fi siguri. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
NU dati curs solicitarii !!!!! - Phising !!!!!!!
Atentie daca primiti acest mail ! Pe pagina aceea cer si PIN-ul !! Niciodata nu se introduce PIN-ul pe NET !!!! Daca stati cu mouse-ul pe link, veti vedea ca adresa reala, cea pe care o veti vedea si in IE nu este www.brd.ro ci 61.96.192.122 !!! O zi buna :-) This post has been edited by crisolro: 9 May 2008, 13:20 Attached File(s) |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aici este o stire despre phishing-ul asta: cica au inchis site-ul:
BRD avertizeaza asupra unei tentative de frauda online de tip "phishing" BRD SocGen avertizează în privința unor tentative de fraudă de tip "phishing", care au avut loc astazi, printr-o serie de mesaje electronice, în care clienților li se cereau date confidențiale aferente cardurilor, informeaza NewsIn. Mesajul e-mail era intitulat „Felicitări! Ați fost ales pentru a lua parte la primul nostru sondaj online” și încerca, sub forma unui chestionar, să îi convingă pe clienți să furnizeze informații precum numărul cardului și codul PIN. Aceste informații erau solicitate sub motivul plății unei sume de bani drept recompensă pentru completarea așa-zisului sondaj", se arată în comunicatul băncii. BRD SocGen informează clienții că nu desfășoară nici un sondaj și reamintește că nu solicită, în nici o împrejurare, informații confidențiale prin e-mail. "Sistemul de monitorizare al BRD a detectat și raportat imediat tentativa de phishing, site-ul fiind închis. Tentativa de phishing nu s-a soldat cu pagube. banca a luat măsurile de informare a clienților – atât prin site-ul internet, cât și prin call-center-ul băncii – platforma Vocalis", mai arată comunicatul băncii. Sursa: ROL.ro |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
RADU__ |
![]()
|
Astazi am ami primit un mail care zic eu este tot TEAPA.
Ia vedeti si priviti minunatie da mail. Attached thumbnail(s) brd.JPG ( Size: 194.62k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
sadi |
![]()
|
e teapa.. a fost si la tv.. la tine a ajuns cu intarziere..
fiti atenti, bancile nu fac NICIODATA asa ceva |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
RADU__ |
![]()
|
Hai sa va mai arat o gainarie primita acum cateva zile. De data asta banca in cauza fiind Banc Post.
Ma trezesc cu acest mail: ----------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- " Avem deosebita placere si onoare de a va anunta ca din luna iunie a anului 2008 , lantul de magazine http://www.outletpc.com (in curand si in limba romana), cu specific, comert pe internet , doreste sa se lanseze si pe piata romaneasca prin calitatea serviciilor si produselor oferite. Eu, Muresan Andrada , reprezentanta acestui magazin in Romania, va invit personal sa ne vizitati aceste superb magazin online cu produse electronice si electrocasnice, telefoane mobile etc. Doresc prin acest mail sa va anunt ca pentru inaugurarea noastra ce va avea loc in luna iunie si pentru succesul pe piata romaneasca sa ofer premii constand in : 9 Laptopuri HP 530 15.4" Intel Celeron M440 Wide Screen Pe aceasta cale va anunt ca sunteti FERICITUL CASTIGATOR al unuia dintre aceste superbe laptopuri , fiecare avand o valoare de 499.97 (dolari). Adresa dumneavoastra de mail a fost aleasa aleatoriu din baza de date a providerului de internet. Mai jos va trimit codul de validare pentru premiul castigat de dumnevoastra: 95721-6649L-999448-1 (acest cod este unic si corespunde cu premiul castigat de dumneavoastra). Atentie: NU INSTRAINATI ACEST COD DE VALIDARE! In acest moment ca si castigator, aveti de indeplinit doar cateva formalitati pentru a intra in posesia acestuia: -va rugam sa completati campurile libere de mai jos cu datele dumneavoastra si sa ne trimiteti un nou email pentru a va putea trimite premiul in cel mai scurt timp posibil: NUME: PRENUME: VARSTA: ADRESA COMPLETA: TELEFON : COD UNIC DE VALIDARE: ( (Datele furnizate nu vor fi facute publice si NU vor fi folosite in scopuri publicitare fara acordul dumneavoastra) ) Staff-ul nostru este alcatut din: Muresan Andrada / Tomescu Alin/ Bita Cosmin / Borcutean Andrei "" ----------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- Am raspuns cu nume si date fictive, dar am mentinut adresa de mail. Apoi am primit asta: ----------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------ "" Ne bucuram ca ne-ati trimis corect codul de validare pentru premiul care tocmai l-ati castigat si consta intr-un laptop HP 530 15.4" Intel Celeron M440 Wide Screen. Mai jos va trimitem instructiunile necesare care trebuie sa le urmati pentru a putea intra in cel mai scurt timp posibil in posesia acestui premiu. Datorita faptului ca suntem la inceput pe piata dumneavoastra, activitatea si inaugurarea o facem in luna iunie doar in judetul Maramures, urmand ca pana la sfarsitul anului sa putem acoperi marile orase ,astfel toti castigatorii din afara acestui judet va trebui sa achite o taxa simbolica pentru a putea intra in posesia acestuia. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia acestui premiu este sa achitati suma de 36 RON, aceasta suma reprezinta contravaloarea taxei de transport a premiului, taxa in care este inclusa si asigurarea produsului pe toata durata transportului pana cand acesta va intra in posesia dumenavoastra. Cum procedati: Va prezentati la una din sucursalele "BANC POST" din orasul dumnevoastra si achitati suma de 36 RON in contul nostru: Date necesare: Nume: Bita Prenume: Cosmin Numar card: 4406 6000 1398 0866 Data expirarii cardului: 2008 / luna 11 Banca Banc Post Puteti sa facei confirmarea platii astfel: - Trimiteti e-mail administratorului de castiguri Bita Cosmin –e-mail : confirmare.outletpc@gmail.com cu chitanta scanata ce face dovada platii. - Ne trimiteti chitanta prin fax la numarul: 0362/81.47.37 Intr-un interval de maxim 48 de ore de la primirea chitantei, va vom contacta telefonic / prin e-mail pentru a va anunta pe ce data va ajunge Curierul Nostru cu premiul castigat.de dumneavoastra. *Ne cerem scuze pentru aceasta modalitatea de livrare a premiului cu taxa de transport anticipat, dar este o metoda de siguranta si garantie pentru noi ca adresa dumneavoastra este ceea corecta, iar Curierul trimis de noi va va putea acorda premiul in conditiile precizate mai sus. Va multumim pentru intelegere* IMPORATANT: Nerevendicarea premiului intr-un interval de 48 de ore duce la pierderea acestuia.Acesta va fi redistribuit unei alte persoane, presupunand ca acesta a fost refuzat. La primirea coletului va rugam frumos semnati actele corespunzatoare. Muresan Andrada - reprezentant outletpc Romania "' ------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------- La numarul de telefon nu raspunde nici un fax si nimeni, plus ca am mesaj de la RDS ca nu exista. Cica sa depunem bani in contul lor, dar este un numar si nume de card de credit banal. Am dat telefon la BancPost sa le explic situatia, mi-am dat datele si au spus ca o sa ma contacteze, dar nimic pana acum. Practic nu-i intereseaza daca cineva incearca sa faca o inselatorie cu un instrument bancar emis de ei. Oricum sigur ca nu am trimis nici un ban. Omu' pare totusi un gainar, care incearca sa faca rost de ceva bani. El poate sa faca o trimitere de colet cu ziare si sa aiba recipisa precum ca el a facut serviciul pentru banii primiti.. Atasez si doua poze printScreen cu mesajele. Attached thumbnail(s) mail1.jpg ( Size: 200.38k ) Number of downloads: 183 mail2.jpg ( Size: 260.06k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
sadi |
![]()
|
se pare ca pe tine te urmaresc astia cu t(z)epele
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
manucu |
![]()
|
ce le mai fata mintea unora....
asta oricum nu-i prea istet, il gaseste politia foarte repede |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Mi-am facut cont la Raiffeisen Bank cu cardul Visa Electron, am aplicat pentru Online banking, unde mi-am dat e-mailul personal(pe care numai cativa prieteni il stiu), si surpriza, peste cateva zile am primit un email cica de la banca:
Noi masuri de securitate introduse de Raiffeisen Bank. Prin aceasta noua metoda de verificare a conturilor Raiffeisen Online, securitatea a crescut vizibil. Va rugam deschideti mesajul din fisierul atasat email-ului pentru a aplica pentru noul program de securitate. si pagina de web atasata: raifuq0.jpg WTF? Oare hackerii care au trimis emailul respectiv, au acces non-stop la baza lor de date cu email-urile/datele clientilor ![]() ![]() LE: Care mi-a dat reputatie negativa pentru topicul asta? ![]() This post has been edited by MihaiD: 8 Jul 2008, 14:06 |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_b...feisen-bank.htm
Un nou atac de tip phishing a fost lansat luni asupra clientilor Raiffeisen Bank, printr-un mesaj in care se spune ca banca a introdus noi masuri de securitate si ii indeamna pe destinatari sa deschida mesajul din fisierul atasat email-ului pentru a aplica pentru noul program de securitate. In acest mesaj se cere clientilor Raiffeisen Bank codul si parola de utilizator a serviciului Raiffeisen Online, precum si numarul cardului de debit. Dupa completarea acestor date, si dupa apasarea butonului "Confirma Verificarea", acest mesaj este redirectionat catre pagina reala de internet a Raiffeisen Online |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
De fiecare data cand va sunt cerute date personale asigurati-va ca aceea este o conexiune securizata ! Va puteti da seama daca este securizata prin doua metode simple: linkul va apare in browser subliniat cu galben sau va apare sub forma de https://blablabla.ro in loc de http://blablabla.ro.
Spre exemplu: https://www.eastbay.com/account/default/ |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:07 |