duplicat card, am un singur card.
![]() ![]() ![]() |
duplicat card, am un singur card.
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt curios, dar cred ca e mai sigur pe PM. Cine stie cine intra si imi fura carpele din cotiera
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
si eu sunt curios cum se poate deschide ca poate mi se intampla si mie vreo nenorocire si poate o sa am nevoie......doamne fereste......poate e cam tarziu dar poate o sa primesc si eu un raspuns pe prv
...mersi mult...... |
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
2006 2.0 HDI 136 cp Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Cine a aflat raspunsul sa imi dea si mie un PM, pls!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
dak se poate si aici... poate ma fac spargator profesionist
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@antifizic: E clar ca masina ta are o problema electrica...nu inteleg de ce nu incerci s-o rezolvi...
![]() In alta oridine de idei...megane-ul nu se poate deschide decat cu cheia potrivita! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
am nevoie si eu de ceva sfaturi.eu nu am pierdut cardul ca norocu ci am pierdut cheita din el......nu ca ar fi mare lucru dar nici mic lucru nu e....una la mana ca e urat cardu fara ,a doua ca se poate sa am nevoie de ea vreodata...acuma daca stie cineva cum pot sa fac o copie asemanatoare,daca exista un cod si pot sa fac copie dupa cod,sau cumva ca sincer sunt destul de stresat de chestia asta....va rog mesaj pe prv daca ati postat..nu de alta da topicu e vechi si poate nu se mai gasesc cititori..va multumesc...
|
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
|
|
shadur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 September 07 From: Pitesti, RO ![]() |
Salut,
Am aceeasi problema la Megane-ul meu . Am vazut pe Ebay ca se gasesc carduri de cumparat. Stie cineva daca se poate reprograma (cardul sau UCH-ul) in asa fel incat sa functioneze si cardul vechi si cel pe care l-as achizitiona? |
--------------------
Renault
Megane
2003 2.0 16v Confort Dynamique
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Nu luati card-uri de pe e-bay sau din alta parte...ca e teapa...numai in service Renault poti face, au nu-s ce coduri si trebuie bagate ca sa fie cartela apoi a masinii...si poti face pana la patru cartele daca uiti pe unde le pui!...si poate merge si cu cea care o ai bineinteles...
@adrian 24: mai bine iti faci si un card de rezerva si de la cartela noua iei partea bruta si apoi la un lacatus faci si cheita la cardul vechi...sau schimbi broasca, si iti vine cu doua cheite noi...sau pui o cheita bruta de forma de la cineva care isi face un card, si cand ai probleme intrebi care geam e mai ieftin!!.... ![]() This post has been edited by TRANCA: 23 Feb 2008, 00:06 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
adrian 24 |
![]()
|
ms TRANCA..dar imi poti da si un pret pt yala usa sofer cu cheite de rezerva?am in gand sa imi fac un alt card...dar nu momentan.as vrea o solutie de moment.....nu stii cumva daca se poate face o cheita dupa codul masinii sau cardului?as cauta o solutie cat mai rapida si mai ieftina....sau unde sa caut codul cardului?as fi recunoscator daca mi-ai putea spuna ceva de folos....ms mult oricum....
|
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
ioana_aciu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 January 09 From: Zalau ![]() |
as dori si eu sa stiu daca cineva si-a rezolvat problema cu cardul pe casco.
|
--------------------
renault
megane II
- SJ 69 XWX
2004
|
|
bgabriel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 July 06 ![]() |
Din nefericire si eu mi-am pierdut cheita de la card
![]() This post has been edited by bgabriel: 15 Feb 2009, 04:01 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Privilege 1.6 16V
apr 2007
|
|
adrian 24 |
![]()
|
Da ca cineva mai e interesat,am rezolvat problema cu cheita card la reprezentanta reno din oradea(de aici sunt eu) pe baza cert inmatriculare,comanda in 2 sapt caontra sumei de 110 ron.Sper sa va fie de folos....regards....
|
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
Salutare , am avut un card pierdut , am dat comanda la repr Renault din vaslui , in 2 saptamini a venit , costul 613 ron , le-a REprogramat pe amindoua, daca alegeam varianata cu cheitza bruta, ma costta mai putin ...
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- VS-58-KNX
2006 MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|
bgabriel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 July 06 ![]() |
Multumesc mult adrian 24
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Privilege 1.6 16V
apr 2007
|
|
adrian 24 |
![]()
|
Eu am scos-o in urma cu o sapt...Nu cred ca s-a modificat pretul prea mult......Succes..
|
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 14:16 |