problema directie, volan spre stanga; la franare trage stanga
![]() ![]() ![]() |
problema directie, volan spre stanga; la franare trage stanga
HHF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|||
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Joc in directie, bucsile de bascula, pivot, sau diferenta de forta de franare pe una din roti. Cred ca trebuie urgent verificat mai ales pe partea stanga ansamblul articulatiei si forta de franare pe toate rotile.
Suspectez ca roata stanga se misca fata/ spate la tractiune/franare, de unde si problema ta. This post has been edited by ionutt daniel: 18 Nov 2009, 18:18 |
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
HHF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
am gasit slabe cele 2 suruburi ale pivotului drept. am inlocuit unul care se stricase si le-am strans. sa vedem cum se comporta in timp.
multumesc pentru raspuns ionutt daniel. |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Am patit treaba asta la Solenza, moment in care mi-am pierdut total increderea in mecanici si de atunci ma documentez/cumpar scule necesare si pe cat posibil schimb absolut tot cu mana mea ca sa nu fiu surprins cu cine stie ce pom in brate... Cat costa manopera prefer sa dau banii pe diferite scule. E bine ca l-ai descoperit la timp.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 04:30 |