Sport/slabire/musculatura, pntru cei care vor o schimbare
![]() ![]() ![]() |
Sport/slabire/musculatura, pntru cei care vor o schimbare
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
@Sadi-o sa iti pun o poza cu mine (eu sunt asta din avatar)
@Antifizic , omul isi umfla muschii si asta nu e treaba usoara , mai ales ca se antrena cu 180kg (eu eram acolo la antrenament am facut si poza) Attached thumbnail(s) P1010005.JPG ( Size: 514.23k ) Number of downloads: 140 |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
bogdangabriel32 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 4 December 07 From: constanta ![]() |
QUOTE(sorin @ 22 Nov 2007, 19:06) Alerg 4 ore saptamanal intre 40 si 60 km,depinde de schema de antrenament,mananc mult si bogat in carbohidrati si minerale,paste,produse cereale.Am observat ca oricat as manca nu ma ingras,totul este folosit de organism ca sa recupereze muschii.In schimb alcoolul imi incetineste metabolismul ceva de speriat si nu beau regulat sau mult doar ocazional,asa ca atentie cu berea cine vrea sa slabeasca!! ....ce consum ai la distanta aia? ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- ct xx xxx
2004, dynamique, 1,9 dci...88 kw [COLOR=blue]new boy in town
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Ideea e sa nu faci foamea ci sa maninci alimente cu continut rezonabil de calorii la ore fixe si nu mult seara.Undeva e o greseala , ia descrie o zi sa vedem.
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg un lucru... trebuie sa renunt la carbohidrati, adica paine, cartofi... La paine am renuntat (oarecum, nu de tot dar am redus-o drastic), carnea care imi place cel mai mult este carnea de pui asa ca oricum numai d-asta mananc... dar daca renunt si la cartofi ce mai ramane? daca manac salata si alte prostii d'astea nu-mi tine de foame si ar insemna sa nu ma mai scol de la masa...
Deci, am inteles ca trebuie sa mananc mai putin si mai des si sa nu mai manac seara, dar din ce vad eu e ca mancarurile care trebuie evitate sunt exact alea satioase, asa ca daca le evit p-alea nu mai mananc putin si des, mananc mult si des... This post has been edited by zax: 15 Jan 2008, 21:01 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
cristianxxl |
![]()
|
Iaurt.
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() acum serios vorbind... mananc iaurt sau lapte batut dar o zi, doua, dupa aia trebuie sa iau pauza ca ma satur... Si oricum, iaurtul e asa, o gustare intre mese... Apropo, am auzit pe undeva ca nu ar fi bun iaurtul cu fructe, pentru silueta trebuie sa fie natur... E adevarat? Si inca ceva: am mai aflat de curand ca e bine sa bei dimineata pe stomacul gol un pahar cu zeama de gref si portocale (suc natural, stors)... e corect? Eu ma gandesc ca sucul ala e cam acid si pe stomacul gol... sa nu duca la vreun ulcer ceva... ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sustin acolo la iaurt
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
datele problemei: 1.76 60kg (de vreo 2 ani)... acum am 19 ani si umpic
![]() ![]() mananc in prostie...toate prostiile, cartofi in fiecare zi, carne in fiecare zi, oua, chipsuri, ciocolata, tot ce prind la indemana... mananc de 4-5 ori pe zi cel mai mult seara la cina (in jur de ora 23:30)... SI NU SE DEPUNE NIMIC!!! Am fost la sala 6 luni in 3 reprize de cate 2 luni (cu pauza de dat bacu' intre ele ![]() ![]() cristianXXL help! ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Incearca un supliment nutritiv bogat in carbohidrati si bineinteles in jur de 4-5 mese pe zi luat la ore regulate. Imposibil sa nu iei in greutate.
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
pe pariu???
![]() ![]() Cand mergeam la sala luam creatina & rapid mass blablabla... =>nimic! Nu pot sa mananc regulat, azi am facultate, maine n-am, azi am treaba, maine n-am, azi sunt in tara, maine nu... Astept orice sugestie in afara de cea cu gasit nevasta... mai bine 40 kg decat nevasta la 19 ani si umpic ![]() LE: oare are legatura ca beau cafea, fumez, beau cate o bere dupa cina aproape in fiecare seara, in fiecare sambata ma duc la club/kef -> beau; si ma enervez des pe pretena-mea si pe profii de la faculta? ![]() This post has been edited by ipiq: 16 Jan 2008, 10:39 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
sb-55-dan |
![]()
|
Eu iti recomand produsul http://www.pronutrition.ro/produs.aspx?pID...116&dID=0&bID=0 luat exact cum scrie acolo ar trebui sa vezi o crestere in greutate in maxim o luna.
Bafta ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
ipiq |
![]()
|
sarumana
![]() ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
sb-55-dan |
![]()
|
Asta deja e problema ta
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
zax |
![]()
|
@ ipiq: parerea mea e ca tot ce iti trebuie este rabdare... cel putin 90% din cei de pe aici care se vaita de surplus de greutate erau niste scobitori la 19 ani. Decat sa iti pierzi vremea incercand sa te ingrasi mai bine bucura-te cat inca mai poti manca ce vrei... eu zic ca mai mult de 5-6 ani nu ai la dispozitie.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Fac sport de la 16 ani, acu am 28. Practic o chestie mai rara pe la noi, numita escalada sportiva. Dar nu in "joaca" ci la nivel relativ inalt. Dar nu sportul in sine e subiectul discutiei, ci metoda, efectele si rezultatele. Nu ma pot numi sportiv de performanta pentru ca nu traiesc din sport si nu am timpul necesar de a ma pregati corespunzator (nu muncesti, nu traiesti), dar in acelasi timp cred in efectele miscarii si nutritiei.
Inca de cand am inceput sa lucrez, am observat ca majoritatea colegilor aveau tendinta de ingrasare. Avand si eu munca de birou (8-10 ore pe zi) si deplasandu-ma exclusiv cu masina, chiar eram curios daca efecte se vor simti. Raspunsul a fost nu, atata timp cat: 1. mananci regulat (in traducere libera, la ore fixe) 2. nu mananci gunoaie (junk food - McDonalds, KFC si similarele), ai o alimentatie variata si axata pe necesitatile tale 3. faci sport CONSTANT Stiu ca poate am sa par dur sau chiar nesimtit pentru unii dar din ce am observat marea majoritate a oamenilor care au tendinta de ingrasare prezinta iremediabil urmatoarele scuze: 1. nu am timp sa fac sport, sunt un om ocupat 2. mananc cand pot, caci sunt ocupat 3. merg o data la doua saptamani la sala, nu ajunge? Iar de aici incolo, raspunsul sta in voi. Timp se gaseste (1 ora la doua zile nu e un capat de tara) iar mancarea tine de fiecare. Foametea nu e o solutie (slabesti fortat si risti sa dai in boli de stomac), miscarea da. A crede in pastile sau suplimente nutritive, cu scopul de a slabi e alta greseala enorma. Supliment = adaugat nutritiei existente, deci nu o inlocuieste. Suplimentul ajuta la refacerea rapida dupa efort sau pentru cresterea performantelor fizice. Nu va asteptati sa va creasca muschii daca luati creatina alcalina si va uitati in oglinda sau nu sperati ca o sa slabiti daca mancati o luna doar Fibrosan. Cel mai greu moment este cel legat de mancare. Tuturor ne place sa mancam, uneori sa facem abuzuri.Problema este ca unii mananca mai mult decat trebuie sau au o alimentatie monotona. Unii (si asta nu e o rusine) nu isi pot permite sa manance sanatos, caci (ce aiurea) mancarea sanatoasa costa. Un prim pas, evitati grasimile. Un al doilea pas: miscare. De orice gen, ce va place si regulat. Un al treilea pas: nu abandonati. Orice sala de fitness va poate raporta faptul ca majoritatea practicantilor renunta dupa 2-6 saptamani. E mai usor sa faci miscare si sa arzi decat sa stai cu calculatorul si sa iti aduni caloriile. PS. Sunt ferm convins ca daca de maine "ma las", incep sa ma ingras. Dar nu ma las. 16 Jan 2008, 21:57: QUOTE(ipiq @ 16 Jan 2008, 10:35) pe pariu??? ![]() ![]() Cand mergeam la sala luam creatina & rapid mass blablabla... =>nimic! Nu pot sa mananc regulat, azi am facultate, maine n-am, azi am treaba, maine n-am, azi sunt in tara, maine nu... Astept orice sugestie in afara de cea cu gasit nevasta... mai bine 40 kg decat nevasta la 19 ani si umpic ![]() LE: oare are legatura ca beau cafea, fumez, beau cate o bere dupa cina aproape in fiecare seara, in fiecare sambata ma duc la club/kef -> beau; si ma enervez des pe pretena-mea si pe profii de la faculta? ![]() Ce tip de creatina luai, monohidrat sau alcalina? Si la ce gramaje? Ti-a calculat cineva (medic nutritionist) ce doze ai nevoie? Cata apa beai la un antrenament? Bagai macar 1,5 litri in tine (caci altfel cum vrei sa faci retentie de apa in musculatura?) Cafeaua destabilizeaza calciul in organism dar in acelasi timp este un stimulent. Este foarte putin probabil sa reusesti sa te ingrasi la 19 ani dar continuand in acelasi stil vei avea niste efecte nebanuite (si greu de controlat) la 25 ![]() 16 Jan 2008, 22:22: QUOTE(semit @ 9 Jan 2008, 14:43) Cristian, doar o intrebare fara nici o urma de ironie sau interes ascuns, vad ca recomanzi mai mereu produsele Redis, in timp ce in sali sau din ce instructori am intrebat majoritatea spun ca Redis sunt cam cele mai slabe calitativ, un fel de Winny sau No1 din Carefour.. ieftine si slabute... *imi asum greseala daca este cazul, este doar o intrebare din curiozitate, nu sa te atac in vreun fel ![]() Redis e o companie romaneasca cu idei bune dar cu implementare medie. In plus, nu se pricep prea bine la partea de marketing dar reusesc sa vanda cu succes datorita pretului. Un bun exemplu sunt plicurile de bautura Isotonic, care costa undeva la 1-1,5 lei bucata (se dilueaza intr-un litru de apa) si prezinta fix aceleasi proprietati ca Isostarul normal (care e muuuuult mai scump) dar din pacate au un gust pe care unii nu il pot suporta (de exemplu eu). Deci, idei bune, implementare pe masura pretului ![]() This post has been edited by k0b3: 16 Jan 2008, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
zax |
![]()
|
as mai avea o intrebare: m-am hotarat sa ma apuc de sala dar probabil ca nu voi reusi sa ajung decat maxim de 2 ori pe saptamana. Odata va fi sambata dimineata, a 2-a in timpul saptamanii, seara dupa 8 (daca gasesc deschis)... avand in vedere ca seara nu trebuie sa mananc mult dar dupa sala sigur mi se va face foame... ce sa fac?
Si inca ceva: cu ce exercitii imi recomandati sa incep avand in vedere ca nu mai pot sa mai alerg nici 30 de metri fara sa lesin din lipsa de aer? (nu fumez, nu beau cafea, alcool f, f, rar) Am 28 ani, 1.70, 84kg. Greutatea nu ma deranjeaza f tare caci oricum am o constitutie atletica (ceafa groasa, cutie toracica mare) dar as vrea sa o mut din zona burtii si a soldurilor This post has been edited by zax: 16 Jan 2008, 22:46 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
k0b3.. de curiozitate, la ce sala te antrenezi ?
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ipiq |
![]()
|
kobe: creatina monohidrat... nu am luat aiurea, m-am documentat putin inainte... bagam apa la antrenamente da' nu chiar 1,5l ca nu mai apuc sa ridic greutati, trebe sa fug la baie din 3 in 3 minute
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(claus @ 16 Jan 2008, 22:44) Nu ma antrenez la sala de forta ci de catzarat (perete artificial cu prize, indoor). 16 Jan 2008, 23:37: QUOTE(ipiq @ 16 Jan 2008, 23:03) kobe: creatina monohidrat... nu am luat aiurea, m-am documentat putin inainte... bagam apa la antrenamente da' nu chiar 1,5l ca nu mai apuc sa ridic greutati, trebe sa fug la baie din 3 in 3 minute ![]() Creatina monohidrat trebuie luata in niste conditii aparte ("ajutata" cu dextroza sau alte chestii dulci, multa apa ca sa nu ai probleme cu rinichii in viitor) si dupa niste faze ciclice de incarcare/mentinere. Daca nu respecti programul, nu obtine efectele scontate (creatorul acestul topic poate explica mai bine). Oricum, monohidratul va dispare de pe piata datorita efectelor negative asupra sistemului renal (cauzate indirect de faptul ca nu toata lumea le ia sub indrumare). Daca faci antrenament serios, la greutatea ta 1,5 litri e normal, mai ales tinand cont ca pierzi macar jumate prin transpiratie. Adica mai pe romaneste, faci pipi acasa, nu acolo. 16 Jan 2008, 23:42: QUOTE(zax @ 16 Jan 2008, 22:43) as mai avea o intrebare: m-am hotarat sa ma apuc de sala dar probabil ca nu voi reusi sa ajung decat maxim de 2 ori pe saptamana. Odata va fi sambata dimineata, a 2-a in timpul saptamanii, seara dupa 8 (daca gasesc deschis)... avand in vedere ca seara nu trebuie sa mananc mult dar dupa sala sigur mi se va face foame... ce sa fac? Si inca ceva: cu ce exercitii imi recomandati sa incep avand in vedere ca nu mai pot sa mai alerg nici 30 de metri fara sa lesin din lipsa de aer? (nu fumez, nu beau cafea, alcool f, f, rar) Am 28 ani, 1.70, 84kg. Greutatea nu ma deranjeaza f tare caci oricum am o constitutie atletica (ceafa groasa, cutie toracica mare) dar as vrea sa o mut din zona burtii si a soldurilor De 2 ori pe saptamana e un inceput. Dupa antrenament, daca te rupe foamea exista batoane proteice sau poti sa te "pacalesti" cu fructe. Oricum nu manca inainte de antrenament, ca e neplacut. Nu zice nimeni musai ca trebuie sa te duci la sala la ora 8. Daca e inchis la sala, poti sa alergi, daca monotonia nu te supara ![]() Lipsa de aer poate fi cauzata de problema pulmonare gen astm sau alte sensibilitati, mai ales daca nu fumezi sau nu ai alergii. O vizita la doctor va clarifica (nu trebuie sa te panichezi). Dar in acelasi timp poate fi si "obisnuinta" de a fi sedentar iar organismul protesteaza cand e pus "la munca". This post has been edited by k0b3: 16 Jan 2008, 23:42 |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Eu dupa ce m-am insurat, adica in vara anu trecut, pana acum am pus 10 kg, ... nu reusesc sa imi explic, ... poate din "simpatie" pentru sotia mea care e gravida si ea a pus vreo 15 .. tot de atunci, si vreo 7luni si cateva zile
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
ipiq |
![]()
|
k0be: crede-ma ca am luat creatina cum trebe cu faza de incarcare inainte etc.
acuma nu mai merg la sala, si nu transpir decloc niciodata... vara daca sunt 40 de grade si alerg 3 minute apar vreo 3-4 picaturi pe frunte ![]() ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
k0b3 |
![]()
|
QUOTE(ipiq @ 17 Jan 2008, 00:04) k0be: crede-ma ca am luat creatina cum trebe cu faza de incarcare inainte etc. acuma nu mai merg la sala, si nu transpir decloc niciodata... vara daca sunt 40 de grade si alerg 3 minute apar vreo 3-4 picaturi pe frunte ![]() ![]() Notiunea de antrenament serios n-are legatura cu cate kilograme poti sa ridici sau sa impingi, pentru ca nu toti cei care fac sport trag de fiare de exemplu. Unii joaca squash si atat ![]() Ma refeream la durata unui antrenament, ce faci in timpul lui (incalzire, antrenament propriu zis, descalzire), cum faci ceea ce faci (unii se incalzesc legandu-se la sireturi si dupa aia ii doare spatele o saptamana, altii fac ce trebuie chit ca dureaza 20 de minute) si durata pauzelor intre exercitii. Unii reusesc ca intr-un antrenament corect de 75 de minute sa obtina mult mai multe rezultate decat altii care petrec 150 de minute in aceeasi locatie, dar fara un plan anume. Nu vorbesc de tine acum (divaghez de la discutia in sine), dar in general multa lume face sport nu pentru beneficiile lui ci pentru socializare sau ca sa se amageasca. Un caz elocvent in universul masculin este faptul ca o mare parte de oameni intelege prin a face sport - mersul la sala, pentru ca in mintea lor daca nu trag de fiare (eventual daca nu imping 80 de kile), nu-s barbati si nu fac miscare utila (era o vorba ca tenisul e pentru poponari, dar putini stiu care e consumul de calorii la acel sport). Cine intelege cu adevarat sensul body building-ului, stie ce vreau sa zic, elocvent fiind si numarul mare de persoane care renunta la mersul la sala si implicit la orice alta activitate spotiva invocand motivul timpului liber (in spate motivele fiind altele. de la frustrari pana la imposibilitatea de a accepta efortul fizic necesar), desi n-ar investi 30 de minute de jogging in jurul blocului. Dar totusi, ca sa revin, a alerga 3 minute la 40 de grade fara sa transpiri e o calitate mai rara la specia noastra numita oameni ![]() ![]() This post has been edited by k0b3: 17 Jan 2008, 00:27 |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(k0b3 @ 16 Jan 2008, 23:33) Nu ma antrenez la sala de forta ci de catzarat (perete artificial cu prize, indoor). da, stiu la ce te referi.. am fost si eu de cateva ori (cred ca maxim 10) la sala de catarari din crangasi.. de aici curiozitatea mea referitoare la catararile tale ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
k0b3 |
![]()
|
Sala la care ma antrenez, e in Iasi (de fapt sunt doua, din care una cu circuit inchis), deci departe de tine
![]() http://www.roclimbing.net/index.php?option...d=382&Itemid=91 Desi nu e cea mai inalta sala, are o varietate mare de prize si inclinatii precum si instructori buni. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
claus |
![]()
|
ah.. se pare ca nu m-am uitat si la locatia ta
![]() merci de idee, o sa ma duc sa vad cum e si acolo .. eu mergeam la sala din crangasi a lui cornel sain ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
k0b3 |
![]()
|
Cea din Crangasi (Galaxy parca se numeste) e cea mai inalta si are cele mai bune conditii (dusuri, etc.) Dar numarul de trasee este limitat si trebuie musai sa te antrenezi doar in coarda caci inaltimea e prea mare plus regulile sunt foarte stricte
![]() La Ecran varietatea e mai mare iar aterizarea e pe saltele dar in functie de preferinte sunt si trasee care necesita coarda. In schimb de la oamenii care vin aici poti sa inveti mai mult, plus ca atmosfera e mult mai relaxata. Acum depinde si unde stai prin Bucuresti, caci poate nu conteaza sa tai tot orasul ca sa te duci acolo. Mai exista o sala la Scoala 19 (Tudor Arghezi), conditii bune, instructori. Singura problema este ca orarul e mai limitat, doar 3 zile pe saptamana seara. Dar tinand cont ca scopul tau e sa te misti, ideea e sa mergi oriunde, numai sa mergi ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
claus |
![]()
|
e inalta, are dusuri, vin oameni ok, cornel e un tip super de treaba.. iar la partea cu antrenatul doar in coarda nu pot sa zic ca ma deranjeaza.. bine, e si o "bucata" cu aterizare pe saltea.. da' nu asa mare ca traseele de coarda
chiar o sa ma duc si la ecran.. sa mai vad cum e si prin alte parti (mai ales ca zici de bine de el) iar, cu statul in bucuresti.. din drumul taberii ma deplasez usor si spre crangasi, si spre grozavesti .. plus ca .. cum spui si tu.. ideea e sa merg oriunde, numai sa merg ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
cristianxxl |
![]()
|
QUOTE(ipiq @ 17 Jan 2008, 00:04) k0be: crede-ma ca am luat creatina cum trebe cu faza de incarcare inainte etc. acuma nu mai merg la sala, si nu transpir decloc niciodata... vara daca sunt 40 de grade si alerg 3 minute apar vreo 3-4 picaturi pe frunte ![]() ![]() Incearca creatina fosfat e mult mai biodisponibila si se asimileaza cu orice dulce nu numai cu dextroza.Ca sa cistigi in greutate ectomorf fiind , trebuie sa ai pe linga un program regulat de mese si somn si o continuitate a antrenamentelor, pt ca e un proces care se realizeaza in timp. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
cristian, vreo recomandare pentru un medic nutritionist? nu iau in greutate de nicio culoare...1,84 75kg 29 ani fara activitati fizice regulate.
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 12:02 |