In cat timp se radiaza din oficiu masina?
![]() ![]() ![]() |
In cat timp se radiaza din oficiu masina?
maryus_83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|||
Alin23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 June 07 ![]() |
Masina se radiaza din oficu dupa 30 de zile cam asa stiu eu
|
--------------------
Dacia
1310
1989
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Mi se parea prea scurta perioada.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
aceea nu e radiere .... ci "suspendare" a inmatricularii
ptr a o "reinscriere" in circulatie nu trebuie intreprins nici un demers (cerere & co) ci doar sa efectuezi operatiua restanta (platesti RCA, faci ITP) |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.225 Joined: 29 May 06 ![]() |
Nu stiu exact care e perioada in care se radiaza automat, insa ai grija. Daca ii dai aluia masina si nu e radiata, tu esti responsabil pentru ceea ce se intampla cu masina respectiva.
Poti sa mai gasesti pe unu care sa aiba o curte si sa te intelegi cu el si sa faca un contract de comodat (chirie fara bani) cu tine. Astfel, faci dovada ca ai unde sa ti masina si o poti radia fara probleme. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am si eu o masina veche, de care m-am cam saturat.
Am curte in care sa o tin pana la primavara, cand o sa o dezmembrez si vad eu ce pot sa mai vand de pe ea inainte de a o duce la fier vechi. Ar fi problema cu Primaria. Cam care ar fi pasii pe care trebuie sa ii fac sa nu mai platesc impozit? |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.225 Joined: 29 May 06 ![]() |
@$$ilvviu
Radiaz-o. Tu te incadrezi in prevederile art. 17, alin. (1), lit (a din O.U.G. nr 195 / 2002, cu modificarile si completarile ulterioare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista "radiere din oficiu"; politia poate face cel mult o "suspendare a inmatricularii". Nici la serviciul taxe si impozite nu se face radiere din oficiu, ci numai pe baza de cerere + act de vanzare, asa ca impozitul neplatit se va tot aduna cu majorarile respective...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:05 |