Zgomot directie stanga
![]() ![]() ![]() |
Zgomot directie stanga
rusu.claudiu |
![]()
|
||
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|||
doru07 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 November 06 ![]() |
Detaliaza...
Se aude un fasait, un troncanit, o bataie; se aude in curbe, cand pui frana; se aude si pe loc in momentul in care virezi.... Am avut si eu astfel de probleme si poate te pot ajuta cumva. |
--------------------
renault
laguna II
- MH 04 GZA
2003 privilege, 1,9DCI, 120CP
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Same problem here...
Fix azi am fost la mecanic... a tras a impins de roata o verificat el pe acolo. rezultat: telescopul curge + ceva bai la caseta de directie + joc in capul de planetara. un telescop nou bun (nu Lip de care am acuma) e pe la 3 milioane. O caseta de directie la dezmembrari (SH) in jur de 300-350E. Cred ca se poate si reconditiona. Inainte sa cumperi ceva, du-te la cineva specializat sa-ti spuna sigur ce e... Poate bate altceva: bieleta, capat de bara, planetara etc Bafta!!! Sa iti iasa cat mai ieftin! si spera sa ai o singura piesa defecta nu 3 ca la mine:( |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
rusu.claudiu |
![]()
|
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
Este vorba de un troncanit la viteze mici si la drum usor stricat.tind sa cred ca e caseta de directie.Acum doua zile mi-am pus cauciucuri de iarna si cel care le-a pus a verificat directia si a vazut ca are putin joc acel capat de bara ce vine din caseta de directie . In scurt timp o voi baga in service si o sa va spun ce trebuie schimbat cu toate ca parerea mea e ca caseta de directie are joc. |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Din cate troncaneli a avut si a mea a ramas cu un troncanit in mers la viraj stanga. Zgomotul se aude dinspre roata dreapta fata.
Vre-o idee? Am schimbat bielete si capete de bara, bielete antiruliu si am strans bara de torsiune pe sasiu (avea in dreapta un joc in brida de cauciuc) |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:52 |