suspensi sport sau suspensi normale
![]() ![]() ![]() |
suspensi sport sau suspensi normale
rusu.claudiu |
![]()
|
||
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|||
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
Vrei sa spui ca ai suspensie sport cu referinta de Renault? Eu nu am auzit pana acum de asa ceva pe Laguna.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
2002 Privilege
- PH-88-PWR Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
traiann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 June 07 From: Timisoara ![]() |
Salut,
Crede-ma ca si afara ai fi facut acest schimb. Eu am suspensie normala pe Laguna mea si intra foarte bine in curbe la viteze relativ ridicate. Din acest motiv am crezut si eu cand am luat masina ca e cu suspensii sport. Mi s-a confirmat ca e suspensie normala defapt. Deci sfatul meu e sa schimbi cat mai repede suspensia (arcuri+telescoape). Si evita anvelopele cu talie joasa. Lucrez in domeniu, fac teste pe anvelope la Continental si alea sunt doar pt viteza si deloc pt confort. Deci suspensie normala si anvelope normale si te poti bucura de masina ta. |
--------------------
Renault
Laguna I
1998/1.6 16V
- TM 29 NTS
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
Masina are sigur suspensi sport de renault laguna originale.Si pe arcuri si pe telescoape scrie laguna. Mda cred ca o sa fac schimbul. Singurul lucru pe care cred ca o sa il regret este stabilitatea in curbe. Am un stil de condus mai sportiv si credeti-ma ca ,cu suspensile sport nu mi-a facut niciodata figuri. Va mai astept mesajele cu nerabdare .Vreau sa am mai multe pareri ca sa fiu impacat cu idea.
Attached thumbnail(s) HPIM1568.JPG ( Size: 540.46k ) Number of downloads: 686 |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
suspensii sport originale reno, pe laguna???
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
Da de ce esti mirat? Dupa ce o sa le dau jos o sa fac o poza si o sa o postez pentru linistea voastra. Daca te vei duce la un consilier piese renault si-i vei cere suspensi sport vei vedea ca se pot comanda fara probleme. Sunt ceva mai piperate . |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- suspensii sport pentru Laguna II PH I si II fabricate de catre RENAULT nu exista si punct... terminati odata cu tampeniile, dati fuga la un dealer autorizat si solicitati acest lucru si va veti convinge ca nu exista in baza de date nici in RO nici in restul lumii... la un consilier RENAULT poate poti comanda suspensii ELIA care sub nici o forma nu sunt si nu vor fi produse in veci de RENAULT si nu sunt deloc piperate avand in vedere imbunatatirile pe care le aduc, incearca sa cauti pe H&R sau KW... performanta se plateste, eu am H&R si sunt inscriptionate cu tipul masinii pe care trebuiesc montate, nu faceti confuzii, poate ai arcuri originale care au fost ''scurtate'' cu o spira pentru a avea look de sport... total neindicat dar e solutia cea mai ieftina insa nu si fiabila...
- cat priveste schimbul... vazi ce greutate suporta suspensia ta (ar trebui sa fie inscriptionata pe spirele arcului) pe fiecare roata si compara cu cea de pe masina cu care faci schimbul, pe fata diferentele sunt mari in functie de motorizari (caracteristici diferite) iar pe spate GT nu e similar cu limo dpdv al greutatilor pe roata... This post has been edited by laguna_2_interceptor: 22 Nov 2007, 01:51 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
Asa este. Mergem impreuna la orice dealer si daca tu gasesti suspensii sport cu referinta de Renault, le mananc.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
2002 Privilege
- PH-88-PWR Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Ceva diferente trebuie sa fie, totusi. Am mers cu Laguna II dci si sunt foarte moi, masina se leagana ca o barca. E adevarat, gropile se simt foarte putin. Pe Laguna mea, cand m-am urcat, nu eram sigur daca am suspensii
![]() This post has been edited by OVIDIUS: 22 Nov 2007, 08:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pai or fi sport dar nu facute de RENAULT!!! asta era ideia generala...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Asta nu stiu, o sa arunc o privire...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
bau33 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 15 November 06 ![]() |
Renault nu face NICI UN FEL de suspensii (nici sport, nici normale, nici cu patratele) - ia nu mai faceti pe fetele virgine...
rusu.claudiu vrea sa zica ca sunt suspensii venite din fabrica - eventual poate scrie renault pe ele (prin rebrand) - eu am avut la un opel exact aceeasi situatie.. This post has been edited by bau33: 22 Nov 2007, 09:03 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2017
- TMXXXXX
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Nici Renault nici un alt producator de masini, dupa cate stiu eu, nu produce amortizoare. Amortizoarele sunt produse de firme precum Bilstein, Sachs etc pe care producatorul de masini isi imprima sigla. Asta va spun cel putin in cazul Bilstein, firma la care lucrez prin colaborare.
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 22 Nov 2007, 08:44) Ceva diferente trebuie sa fie, totusi. Am mers cu Laguna II dci si sunt foarte moi, masina se leagana ca o barca. E adevarat, gropile se simt foarte putin. Pe Laguna mea, cand m-am urcat, nu eram sigur daca am suspensii ![]() Astea sint "suspensiile intarite" din pachetul "drumuri grele" cu care au venit in Ro. L 2.2(in 2007 sigur, nu stiu daca si inainte), si despre care cei cu masini mai vechi i-si dadeau cu parerea ca sint mai "moi"!Asa ,rigide,am si eu dar nu sint "sport",L 2 intrind la categoria "limuzine" nu la masini "sport". |
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
2020, Hybrid 2.5/218cp
- B11xxx
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
salut.stiti cumva care este diferenta intre laguna I normala si laguna I ranforsata?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
Si eu eram convins ca am suspensie sport, tot pe kombi, pana acum 1-2 luni cand am schimbat bucsele puntii spate, bucse brate fata si pivoti. Acum merge ca o Laguna normala. Aviz amatorilor.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Si eu inclin sa cred ca suspensiile alea sport si zgomotoase sunt de fapt niste amortizoare terminate.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate gaseste vre-un amator de chilipir, ca suna bine "suspensii sport", si nici nu cere decit amortizoare bune la schimb, nu cere nici un ban!
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
2020, Hybrid 2.5/218cp
- B11xxx
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
QUOTE(bau33 @ 22 Nov 2007, 09:02) Renault nu face NICI UN FEL de suspensii (nici sport, nici normale, nici cu patratele) - ia nu mai faceti pe fetele virgine... rusu.claudiu vrea sa zica ca sunt suspensii venite din fabrica - eventual poate scrie renault pe ele (prin rebrand) - eu am avut la un opel exact aceeasi situatie.. QUOTE(sb-55-dan @ 22 Nov 2007, 09:20) Nici Renault nici un alt producator de masini, dupa cate stiu eu, nu produce amortizoare. Amortizoarele sunt produse de firme precum Bilstein, Sachs etc pe care producatorul de masini isi imprima sigla. Asta va spun cel putin in cazul Bilstein, firma la care lucrez prin colaborare. - vad ca discutia degenereaza rau... problema se pune ca in reteaua RENAULT nu gasesti spre comercializare suspensii sport pentru Laguna II decat de la un partener agreat si acel partener este ELIA si in nici un caz nu vin inscriptionate cu RENAULT (nu mai spun ca in nici un caz nu se gasesc in RO), cat priveste ''facutul'' lor ei bine tot RENAULT le ''face'' in sensul de conceptie/proiectare si apoi trimite cerere de oferte la toate firmele serioase din domeniu alegand apoi cea mai ieftina varianta pentru ei, moment in care se semneaza un contract si se trimit specificatiile de la departamentul de proiectare RENAULT catre executant (SACHS, BILSTEIN etc)... asta daca vreti explicatie clara cum decurge procesul, dupa cunostintele mele producatorul proiecteaza autoturismul apoi are in grija sa isi asigure subansamblele necesare si proiectate de la diversi si numerosi producatori, o masina se construieste ''facuta'' de proiectant (in speta RENAULT sau alti producatori de autoturisme) nu de producatorii de subansamble... daca stiam ca se pune accent pe descriere cat mai amanuntita a procesului de productie se explica si asta pentru cei care stau la cotitura... noi combateam o cu totul alta problema nu cum ''face'' RENAULT sau orice alt producator de autoturisme o masina! This post has been edited by laguna_2_interceptor: 24 Nov 2007, 06:33 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
Eu zic sa nu ne certam si sa il ajutam pe rusu.claudiu. El spune: "m-am saturat sa aud zgomot la fiecare groapa". Deci Claudiu zgomotele vin de la vreo piesa/piese defecta/defecte, nu este din cauza tipului de suspensie. Cauta cu grija defectele suspensiei, sigur le ai, remediaza-le si vei simti diferenta. Asa am patit si eu.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Bucsi punte spate ar fi prea simplu
![]() |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:48 |