Cablu kilometraj, acceleratie, manual si alte cele, help
![]() ![]() ![]() |
Cablu kilometraj, acceleratie, manual si alte cele, help
legix |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 15 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
R 19
R 19
1989 / GTR
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.905 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
1. pentru cablul de kilometraj trebuie sa desfaci partea de jos a bordului, la sofer, si sa bagi mana sa desfaci cablul de pe kilometraj, dupa care il scoti prin compartimentul motor, ii scoti capatul celalat din cutie si repeti in ordine inversa operatia de montare a noului cablu...vezi ca ai nevoie de surubelnite cu cap thorx de 20 - 25;
2. piesa de mai sus o gasesti la orice magazin de piese, iti recomand sa iei una noua si nu prea ieftina ca nu are viata lunga (am luat eu un cablu de 45 RON si a tinut fix doua luni, dupa care a inceput sa tremure acul). Vezi la Elit, ca au catalog on-line de piese; 3. motoarele renault merg bine cu ulei elf, pe care il gasesti la pret bun la Metro si Carrefour. La tine si pentru ca e iarna merge un ulei mineral 15W40 Elf Sporti; 4. despre ce fel de led e vorba, ca nu am auzit sa existe asa ceva...? 5. cablu de kilometraj se gaseste la kit in magazinele Alpardino - acolo am gasit eu acum cativa ani, cu diferite capete, cablu si invelitoare pe care tu trebuie sa le tai pe masura masinii tale, sa montezi capatul de care ai nevoie in varf si sa il sertizezi cu un cleste special de sertizat asa ceva... Bafta |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
legix |
![]()
|
senzorul aprins este pictograma lui:
R19/16v 17 Nov 2007, 01:00 Post #2 Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 2.255 Joined: 2 December 04 |
--------------------
R 19
R 19
1989 / GTR
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.905 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ala e martor de preincalzire bujii la diesel iar la benzina este martor de probleme electrice/electronice pe instalatie...nu are de a face cu modulul AEI.
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Uhmm...mi-e cam frica sa te contrazic fara sa ma fi documentat in prealabil, dar o sa ma risc
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
pentru bujii este cel cu rezistenta si din cate stiu eu este doar pentru diesel.
avand in vedere ca pe R19 nu au fost decat motoare diesel F8Q cu pompa fara control electronic nu cred ca are vreo legatura cu electronica masinii acolo unde este |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
b06fcn |
![]()
|
Mea culpa pentru partea cu preincalzirea, este alt martor, dar la ora la care am scris mesajul aveam in fata martorul de preincalzire ca de doua zile am scos Renault-ul si la ala am de asteptat sa se incalzeasca...restul insa este corect, mai ales ca acesti martori sunt prezenti pe toate ceasurile, indiferent daca sunt pe diesel sau benzina, cu amendamentul ca sunt sau nu conectati in functie de motorizare si nivel de echipare/dotari...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Eu recomand cablu de kilometraj nou si original Renault !!
Eu am pus un cablu de la magazin de piese care a fost 60 RON. Dupa 6 luni a inceput sa faca zgomot. Simptomele aceleasi dar acul era stabil. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
legix |
![]()
|
Va multumesc ptr toate raspunsurile. Chiar imi sunt de ajutor!
|
--------------------
R 19
R 19
1989 / GTR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:45 |