ce parere aveti despre uleiul...
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti despre uleiul...
intudose |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|||
"Besti@!" |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 June 08 ![]() |
Am imresia ca i-au schimbat doar numele (dak mai e si altceva in afara de nume cu siguranta este mai bun ca l-au scos pe piata dupa EXCELIUM). Il poti folosi cu incredere daca este 5-w40.
Mare grija la alte marci ..ex.: METABOND ca ii cam face lumea reclama si nu e bun de nimik (Un prieten a facut schimbul si dupa 1 000 km l-a dat afara din motor ca incepuse sa-i bata. A bagat alt ulei ca ala se transformase in alte chestii .) Parere personala : Cumpara ulei pe care scrie exact unde este fabricat (nu UE sau altceva) |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 Versiune 1.9 dci
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nici eu nu am mai vazut ELF EXCELLIUM pe nicaieri...(cora,metro,carrefour).Probabil ca a fost inlocuit cu ELF EVOLUTION sxr..Acest ulei este tot sintetic precum celalalt...Excellium inca este pe site la ei..Daca il inlocuiau probabil ca nu mai era pe site..
|
--------------------
------
------
------
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
ELF EXCELLIUM se gaseste la supermarket REAL unde ELF are de obicei un stand separat iar pretul este de 38 lei\l.
|
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
mariusa10>>daca nu gasesc in seara asta in real iti dau un minus...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
![]() |
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
M i h a i |
![]()
|
mariusa10>Nu am gasit in Real Elf Excellium
![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Byțu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 26 March 08 ![]() |
![]() Masina merge bine, nu am avut probleme. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
2002/1.9/dci Laguna II Tunning !!!
|
|
M i h a i |
![]()
|
Si eu am luat ELF Evolution SRX 5 W 40...din cauza ca nu am mai gasit Excellium...asta e...sper sa fie ok...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu stiu ca Elf Evolution si Excelium e acelasi lucru... mai era un topic undeva despre rebranding pe unul din uleiurile Elf. Eu la schimb de ulei am gasit Evolution la 4L plus Excelium la 1L, pentru ca nu gaseam Evo. la 1L si respectiv Excel. la 4L.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
M i h a i |
![]()
|
Ambele sunt sintetice si este o mica diferenta intre ele daca te uiti la ''datele tehnice''
![]() This post has been edited by MHY: 2 Jul 2008, 18:43 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:14 |