Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
AmunDei |
![]()
|
||
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sa stii ca ma tot indemna proprietarul, dar nu-mi venea sa ma dau la ea. Chiar m-am plimbat ca de duminica cu ea. Mi-a fost mai mare dragul.
Oricum masina asta inca mai poate uimi, are doar 4 trepte si pe autostrada i-a dat 160+ kmh (in Germania). Nasol ca il penalizeaza la consum si acceleratie. Oricum, ea nu e prea fasneata fiind pe carburatie, mai are si rapoartele mici. This post has been edited by MuciX: 21 Jun 2011, 00:06 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pe 9 iulie ma voi reintalni cu cangurul
![]() Cat despre tractoras, astazi a implinit Image001.jpg ( Size: 176.8k ) Number of downloads: 1477 Si inca o reusita: Image005.jpg ( Size: 273.42k ) Number of downloads: 1572 450 km pana la jumatea ceasului de motorina (primii 150 facuti in Bucuresti). |
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Recomandare la pompa de apa este sa o schimbi daca nu a mai fost schimbata niciodata. Altfel, daca ai schimbat-o ultima data, las-o asa, daca nu pierde antigel sau nu huruie. Prea multi se grabesc sa schimbe pompa de apa la fiecare distributie cand sunt destule motoare cu sute de mii de km cu pompa originala.
|
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
A fost schimbata, dar face urat fulia am impresia. D-asta vrea sa puna una mai de doamne-ajuta...
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hepu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MuciX |
![]()
|
Multam Merced!
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si ca o completare, curea Contitech, rola/role Ina.
Incearca aici ca s-ar putea sa nu gasesti mai ieftin prin alta parte. "Garantez" eu pentru ce vand astia, sunt niste amici si nu fac magarii. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MuciX |
![]()
|
Deja m-ai facut dator de o bere. O sa le scriu baietilor.
|
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Merced, mersi din nou de sfat. Pana la urma am avut un drum pana la Buzau si am luat de la unii de la care iau piese mereu. Am dat vreo 650 lei pe curea distributie (Gates), rola (Ina), pompa de apa (hepu) si 3 curele de accesorii (servo, aer si alternator - 2 dintre ele Gates si una Conti).
Pretul curelelor era acelasi si pe Gates si pe Conti, ce am luat Gates am luat pentru ca nu aveau Conti. Cam am dubii pentru ca nu imi amintesc sa fi vazut 3 curele de accesorii pe acolo, sper sa fi luat ce trebuie... Vad eu la reintalnirea cu cangurul. Si cum de cand am diesel am devenit obsedat de consum, ultimul calculat de la plin la plin (plus 2 alimentari partiale intre) am facut aproape 1060 de km cu aproape 65 de litri. spritmonitor zice 6.09 l/100km Am mers cam 300+ in Bucuresti vreo 400 autostrada si restul drumuri nationale (drumuri de Buzau + mers in Buzau). Mi se pare acceptabil. Sincer sunt putin ofticat pe un prieten care si-a luat un tedei si ii arata consum in oras (Buzau) 5.5 pe CB. Cica din plin in plin ar fi cam 5.8 |
--------------------
-
-
|
|
enutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 August 11 ![]() |
spune-mi te rog mucix ce consum aveai la kangoo-ul tau in oras cand mergeai mai gol asa.... o persoana doua in masina ![]() |
--------------------
renault
kangoo
2001
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu i-am facut niciodata un consum strict in oras. Ma invarteam in jurul lui 7.5-8 l/100km cu totul, autostrada, oras si drumuri nationale. In Bucuresti, iarna, nu a sarit de 9.0 l/100km.
|
--------------------
-
-
|
|
enutu |
![]()
|
dar acest motor de 1,2 duce cum trebe o caroserie asa mare ??????, de ex in depasiri sau pante moare cand ai inca 4 persoane si bagaje ,caci ai zis ca ai calarit-o mai mult prin concedii si plimbari
![]() |
--------------------
renault
kangoo
2001
|
|
MuciX |
![]()
|
E cam mare cascaraveta pentru motorul asta. Deja cu 4 persoane si bagaje poate deveni putin stresant, in special pe serpentine. La carat chestii prin oras se pricepe mult mai bine, cam pentru asta a si fost facuta.
Acum ca sa fiu sincer eu am fost foarte multumit de ea. Daca nu te grabesti si nu iti pui in cap cat face de la 0 la 100 nu ai prea mari probleme. Cel mai mare consum l-am scos pe autostrada, eram 4 persoane + bagaj si am tinut-o la 150 kmh (in Germania ![]() |
--------------------
-
-
|
|
enutu |
![]()
|
![]() 10% iar pe autostrada din 140 150 nu o scot dar se si duce benzina de fapt de aia are si rezervor de 60 del itrii , este masina de serviciu si sunt multumit de ea se infige de pleaca cu asfaltul dupa ea ca sa nu spun ca am fost cu ea pe teren pe drumuri forestiere , pante , ![]() |
--------------------
renault
kangoo
2001
|
|
MuciX |
![]()
|
Revin cu "bunatati". Dupa ce in vara am avut ocazia sa ma plimb cu o babubta din 77, ieri m-am plimbat cu o alta; este vorba despre un Taunus din 72 cu motor de 1600 cmc.
Ajuns acasa am observat ca am filmat destul de prost, dar e de ajuns cat sa va faceti o impresie. Am strans filmuletele intr-un "montaj" cliseu numa' bun de pus pe iutub. As fi vrut sa renunt la filmuletul asta, dar din pacate asta a fost cam ultimul drum pe care il va face masina anul asta, deci nu voi mai avea ocazia curand. Acum ca au fost terminate exteriorul si interiorul urmeaza treaca prin alte lucrari de restaurare. Sper sa va placa clipul. This post has been edited by MuciX: 2 Oct 2011, 02:04 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Azi mi-am luat o mare teapa. Am cumparat niste refill-uri pentru stergatoare si nu mi se potrivesc. Stergatoarele mele au acel "flaps" dintr-o bucata cu lamela in sine.
Se potrivesc clar pe megane au 700 mm fiecare. Pentru cine este interesat le dau la Bursa. Intre timp am schimbat becurile de faza scurta pentru ca mi s-a ars pe partea soferului. Am pus niste Osram Nightbreaker Plus. Si niste poze cu tractorasul astazi "dupe" baita: IMAG0144.jpg ( Size: 75.8k ) Number of downloads: 402 IMAG0145.jpg ( Size: 374.6k ) Number of downloads: 1083 IMAG0147.jpg ( Size: 344.79k ) Number of downloads: 1043 This post has been edited by MuciX: 11 May 2012, 13:02 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Cum a dat deja frigul, Tractorasul a trecut la bocanceii de iarna. Am cautat ca disperatul pret de o saptamana un rand de jante de tabla fara niciun rezultat, sper ca pana la vara sa ma pricopsesc cu un rand sa nu mai dejantez intr-una. Daca tot nu am ajuns sa iau unele de aliaj...
Anvelopele de vara se prezinta foarte bine, nu au uzuri inegale, cuie sau crestaturi ceea ce m-a bucurat foarte mult. Au rulat vara asta ~9000km. Cele de iarna proaspat montate se simt ok, nu bat, nu huruie ceea ce inseamna ca au fost bine echilibrate. Voi mai face o echilibrare in decembrie, pana atunci se mai "aseaza" si vreau sa vad daca se va crea un dezechilibru. Cu ocazia asta Focosul a primit si o balaceala. Poze: ![]() IMAG0173.jpg ( Size: 504.3k ) Number of downloads: 264 LE: proiectoarele au fost stinse dupa sedinta foto ![]() This post has been edited by MuciX: 11 May 2012, 13:04 |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si eu tot azi am trecut la ghete. Incearca totusi sa-ti procuri un set de jante, poate chiar de aliaj, pentru anvelopele de vara.
E tare placut sa scapi in cateva minute, singur, de corvoada inlocuirii rotilor. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
MuciX |
![]()
|
N-ai idee cat m-am plimbat sa pun anvelopele, crede-ma stiu ca imi trebuie inca un rand de jante. Gasisem la unii modelul din aluminiu pe care mi-l doresc de un an, dar aveau doar 3 si erau zgariate, le dadeau cu 600 de lei. Plus ca am alte prioritati. Poate la anul.
![]() Am venit cu masina de la BZ pana in Bucuresti... nu mi-era dor de sunetul cauciucurilor de iarna, era mult mai liniste cu alea de vara ![]() Jantele de care vorbeam: arata super pe wagon, cum am eu ![]() 1269328798_1483642_w300_h300.jpg 29 Oct 2011, 22:42: LE: Ce spuneam ![]() 61259_450.jpg This post has been edited by MuciX: 29 Oct 2011, 21:42 |
--------------------
-
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(BZN @ 29 Oct 2011, 21:28) Si eu tot azi am trecut la ghete. Incearca totusi sa-ti procuri un set de jante, poate chiar de aliaj, pentru anvelopele de vara. E tare placut sa scapi in cateva minute, singur, de corvoada inlocuirii rotilor. ![]() Aha. Si eu le-am schimbat in parcare. Numai ca una pierduse aer grav de am crezut ca are pana asa ca tot am fost nevoit sa ajung la vulcanizare ca sa o verific inainte sa o asez pe masina. Concluzie: roata scapa pe la ventil. Timp pierdut: cam 2 ore stand la coada pt o treaba de 5 minute efectiv, dar la ce cozi erau peste tot ![]() This post has been edited by AmunDei: 29 Oct 2011, 21:49 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
MuciX |
![]()
|
Aici fac mea culpa, ca era coada de la d-al de d-astia ca mine
![]() |
--------------------
-
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
Lasa ca de montat anvelope doar n-o sa-i cer omului sa-si ia aparat de vulcanizat si sa-l tina in casa, dar atata timp cat nu esti femeie si esti om in putere nu cred sa doara pe cineva mana sa apuce cricul si cheia si sa schimbe 4 roti daca are seturi separate. Si am vazut destuuui......
![]() This post has been edited by AmunDei: 29 Oct 2011, 21:59 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
MuciX |
![]()
|
Sincer cred ca si eu m-as duce, pentru a veni in intampinarea situatiilor descrise mai sus tocmai de catre tine. Plus ca as face si o echilibrare asa "for good measure" dupa cum ar spune francezul Hans.
|
--------------------
-
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
In cazul asta data viitoare daca ai seturi complete dai o bere si ti le schimb eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu ie bine, tu bei si io plec cu masina?
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
Cic-o nu beau ca ruginesc
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
MuciX |
![]()
|
Ma, daca ma pricopsesc eu de un rand de jante iarna asta, oi da si cateva beri acolo
![]() Dati-mi si mie o idee unde sa pun un odorizant cws astfel incat sa nu se atinga de ceva/verse. Din pacate nu are buzunare in fetele de usa de pe spate. Ma gandeam sa colantez o cutie de carton care sa stea fixa in locasul patrat din consola centrala, si sa ii fac o gaura cat sa incapa "sticla". Totusi nu sunt prea sigur nici de solutia asta. Asta e consola: consola_2.jpg ( Size: 14.69k ) Number of downloads: 306 Si asa arata odorizantul: DSC00480.JPG ( Size: 101.79k ) Number of downloads: 292 This post has been edited by MuciX: 30 Oct 2011, 14:48 |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pe cati toli sa fie sa fie jantele si ce distanta sa aiba intre prezoane?
Intreb si io p-acilea pe la mine prin sat poate gasim ceva convenabil. A,si inca ceva! Cati bani esti dispus sa dai pe jante? Ai grija cum calculezi suma deoarece 10% e parandaratul! ![]() Lasand gluma de-o parte;pe final de Noiembrie nevasta-mea are de facut un drum la Bucuresti si are de gand sa mearga cu "vaca" recte cu Mondeo. ![]() Daca gasim ceva in timp util,ti le aduce madam-j. Astept instructiuni. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Pfai 'nea Mariane, esti de milioane. Mi-ar trebui unele de 15" si 5x108 distanta intre gauri.
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:36 |