Tarife RCA, informativ
![]() ![]() ![]() |
Tarife RCA, informativ
darksleep |
![]()
|
||
![]() Za software developer Group: Members Posts: 351 Joined: 23 April 13 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
1999 Kia Ceed 1.6 GDI @ 2016
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Inseamna ca pe segmentul tau de varsta/experienta in condus, corelate cu bonus malus, doar societatea carpatica iti ofera reduceri substantiale.
This post has been edited by Maskatu: 10 Mar 2015, 09:51 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
304 Lei pentru 12 luni la Astra (M2 cu 1.5) in crestere fata de anul trecut (254).
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
B cat?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Maxim cred....cand vine ghartia postez.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
308 ron/12 luni, City, Octavia 1.9 TDI, pensionar ... adica tata
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mi se pare corect.
![]() Sa n-o folosesti! |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tata umbla putin .. nu a avut in ultimii 20 ani nici un eveniment .. sper sa fie tot asa sid e acum incolo ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
140/an
![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 13 Mar 2015, 06:54) B cat? B 11 ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cine detine masina de 5-7 ani (cand au inceput sa implementeze mizeria asta de bonus malus care oricum nu este folosita corect), are maxim B11. Asta daca nu a avut vreun eveniment rutier din vina lui. Eu tot B11 am.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Fac o poza sa te convingi?
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE Discountul maxim care poate fi obtinut la tariful de baza RCA este de 50%, aferent clasei de bonus B14, dupa sapte ani fara nici o dauna. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Maskatu |
![]()
|
Pai care este la ora actuala clasa maxima de bonusare realizabila? Eu am b11. Si nu am avut vreo perioada moarta in care sa nu fac rca. Si nici accidente. Iar masina este cumparata din 2008, cu 1-2 ani inainte ca ei sa implementeze bm. Deci ce bm ai hepea?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am masina din 2007 si am B12
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
hepea |
![]()
|
Am B14. Masina luata de noua in feb 2005. Polita reinoita luna asta
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai cred ca asta ar fi explicatia. Abia ai polita emisa. La rca pe 6 luni se da o clasa iar pentru 12 luni doua clase. Eu reinnoiesc in august polita si o sa am b13...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
De ce difera oare asa mult RCA de la un judet la altul?Pe Cluj imi iese 682lei/1an cea mai ieftina,pe Caras Severin de exemplu, iese 374lei/1an.Wtf?
![]() Bonusul cumulat nu se pastreaza daca schimb masina? This post has been edited by azaghorth: 16 Mar 2015, 14:29 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
In Caras e mai putin trafic => sanse mai mici sa faci poc => pret mai mic
In Cluj sau alte orase mai mari este aglomerat/haos in functie de caz => sanse mai mari sa faci poc => pret mai mare D'asta toata pustimea isi inregistreaza masinile pe numele parintilor, bunicilor, unchilor cu domiciliul in sate indepartate pentru ca acolo fiind 10 masini in sat normal ca pretul RCAului o sa fie foarte mic ca aproape nu ai cu cine sa te ciocnesti si daca vrei ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Asa am eu Megane-ul, pe persoana juridica, intr-o comuna la mama naibii. Daca firma era inmatriculata in resedinta de judet, plateam anual 150 de lei in plus.
|
--------------------
.
.
.
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ar trebui sa aiba legatura strict cu cate accidente a avut soferul nu cu cate ar putea avea.
Calculam RCA pe probabilitati,pe preziceri astrale? Faptul ca 7 ani jumate cat am folosit masina anterioara si nu am avut nici un accident nu conteaza?Nu da informatie ca sunt un sofer vigilent? Niste banditi This post has been edited by azaghorth: 16 Mar 2015, 19:27 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(azaghorth @ 16 Mar 2015, 19:27) Calculam RCA pe probabilitati,pe preziceri astrale? Faptul ca 7 ani jumate cat am folosit masina anterioara si nu am avut nici un accident nu conteaza? Cu regret te anunt ca TOATA industria asigurarilor se bazeaza PE PROBABILITATI. Asta e definitia asigurarii, te asigura pentru un eveniment PROBABIL VIITOR nicidecum pentru unul cert trecut. Si probabilitatile in asigurari se calculeaza pe legea numerelor mari (Bernoulli, Cebasev, Kolmogorov, d-astia...), nu tine de individualitate. Pe tine, ca individ, te incadreaza intr-o categorie cu alti indivizi asemanatori, carora li se percep prime egale. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Logan 2008, 1.5, clasa B12, peste 30 de ani - 404 lei la Asirom.
Anul trecut a fost 330 de lei tot la Asirom. |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Logan 1,4, 40 de ani(eu, carutza are 10).
Anu' trecut a fost 300 la Omniasig. Anu' asta - incheiat la Allianz, 280 pe un an. Am primit bonus cica o asigurare pentru toti ocupantii masinii si o tractare gratuita(sa n-am nevoie de niciuna din ele). Nu pricep de ce unii de pe aici se incadreaza la B14. La CASCO am renuntat dupa 10 ani(Asirom) fara sa repar nici macar o zgarietura. Valoare asigurata prea mica, prima mai mare ca anu' trecut. In conditiile in care masina mai mult a zacut in parcare. Niste hoti, se vede si la RCA, au cel mai mare tarif... This post has been edited by blackout: 4 May 2015, 21:53 Attached thumbnail(s) RCA.jpg ( Size: 233.69k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
blackout |
![]()
|
Nu pricep de ce se unii se incadreaza la B14 si eu la B12. N-am avut niciun eveniment de cand a intrat chestia cu bonus-malus(nici cu asta, nici cu cea de servici). Sunt curios care e criteriul care face diferenta.
This post has been edited by blackout: 4 May 2015, 19:32 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai avut RCA fără întrerupere pe mașina respectivă, de când e în vigoare sistemul (1 ian 2010)?
This post has been edited by Markos: 4 May 2015, 19:34 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
blackout |
![]()
|
Da! De fiecare data incheiat cu cateva zile inainte de a expira cel vechi. Si intotdeauna pe un an.
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Markos |
![]()
|
Depinde când ai reînnoit ultima poliță. Cică sistemul calculează istoricul începând cu 1 ian 2009.
This post has been edited by Markos: 4 May 2015, 19:43 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic are caracter pur informativ. De aceea sunt permise doar mesajele care contin liste de preturi RCA de la asiguratori si link-uri directe catre site-urile asiguratorilor, preferabil catre sectiunea RCA.
Orice alte mesaje se sterg fara preaviz. Ofertele si link-urile catre site-uri ale brokerilor sau agentilor de asigurari sunt strict interzise in acest topic. Abaterea se sactioneaza cu stergerea mesajului si avertisment (warn). Recidiva sa sanctioneaza cu Ban. Multumesc. Tarifele publicate pe site-urile asiguratorilor sunt cele corecte. Tot corect este si faptul ca asiguratorii au voie sa acorde reduceri celor cu istoric curat, adica fara dauna in anul/anii anterior(i). Sfatul nostru este ca, daca nu ati produs daune in anul incheiat (e vorba de 365 zile in urma si nu de anul calendaristic), sa cereti cotatia direct la acelasi asigurator, pentru ca aveti sanse mari sa obtineti o cotatie mai mica decat cea de lista si apoi sa comparati cu preturile celorlalti. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:24 |