Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Atentie TEPE, cauciucuri iarna

gicanu
post 22 Dec 2007, 12:52
Post #1

Membru Rasturnat

Group: Members

M-am dus ieri in sfarsit sa imi montez rotile de iarna (nu am avut prezoane) la un service cat de cat serios nu dinala de colt de strada vizavi de Metro Militari scrie amre Semperit.Pretul la montaj a fost super ok am avut 5 jante pe 15 de tabla si 5 cauciucuri de montat cauciucu pe ele si de elchilibrat apoi schimbat cu cele de pe masina 73 ron +10 ron la baiat(Mai ieftin ca la jegosii aia cu vulcanizari de 2 mp). Asteptand acolo vine o doamna pe la 30 ani ca cica are o octavia si vrea sa ii puna cauciucuri de iarna pe jante de tabla pe 15.Baietii ii zic ca mai au doar Matador la 250 ron bucata si fulda la 330 ron.Mi se pare Japca pe fata tinand cont ca la metro e 210 ron dunlop WS M3. Asa ca mare atentie de unde cumparati cauciucurile ca pun astia oala la fiert cand vad gainile(sau gastele)

This post has been edited by gicanu: 22 Dec 2007, 12:53

--------------------
Renault Megane 2007 Sedan Privilege - B-67-KKD
Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DnI
post 22 Dec 2007, 13:27
Post #2

Membru

From: bucuresti DR.TABEREI

nu inteleg de ce desconsideri vulcanizarile alea de 2 metrii patrati in favoarea celor mari ????

crezi ca nu fac exact acelasi lucru si alea mici ?
si probabil la jumatate de pret.

ce vulcanizator nu stie sa umfle o roata si sa prinda 3 greutati unde ii indica aparatu.

--------------------
. . .
Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO
ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi
ex. Reno 5 GT TURBO
ex. Opel Calibra C20XE
+
gicanu
post 22 Dec 2007, 15:10
Post #3

Membru Rasturnat

Intrebarea e au aparate?Pai cum sa nu le desconsider cand fac 2 masini pe zi si cand te duci sa ii intrebi cat costa un serviciu iti fac pretul din ochi.La o astfel de vulcanizare cu echilibrea "manuala" asa au zis ei imi cereau 220 mii pe roata la 5 roti venea 110 ron.Unde am fost am platit 73 ron pe toate 5 si nici nu am stat ca la aia 2 ore cu cric la fiecare roata cum fac ei si nici nu ai unde sa stai trebuie sa astepti in frig.Uite de aia ii desconsider eu.Pe cand la un service mai mare ai unde sa astepti sa bei o cafea una alta.Singurul lucru care nu mi-a placut a fost chestia cu tanti de vroia sa isi puna caucioace de iarna, pretul pe care il cereau era imens pt un cauciuc de rahat.A intrebat femeia :"Da sunt bune cauciucurile astea?"
R:"Doamna sunt de iarna!!!!" repet marca matador(250) si celelate fulda(330)

--------------------
+
$$ilvviu
post 22 Dec 2007, 15:38
Post #4

Membru autentic

From: Roman/NT

Asa e cand nu te pricepi. Dai banu.
Asta se poate intampla si la un service mai mare. E plin forumul de magarii si tepe.
Eu am o vulcanizare de 2mp unde imi rezolv problemele. Ei mi-au adus si cauciucuri la 230 lei (pe 16), o montare a anvelopei pe janta+valva+echilibrare=10 lei.
Mi se pare ok.

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
poseidon06
post 22 Dec 2007, 15:42
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

gicanu, preturile sunt asa de mari pentru ca stocurile de anvelope de iarna sunt pe terminate, si tot ce se mai vinde, se vinde catre cei carora le-a ajuns cutitul la os vazand ca nu au aderenta deloc pe poleiul de zilele trecute. Asa e la noi, cand omul e la nevoie, atunci sari si ii iei beregata biggrin.gif Dar asta e, ai nevoie pentru ca nu ti-ai procurat din timp, dai banu...Arunca tu doar un ochi pe site-ul autozone si zi-mi cat costa un Dunlop WinterSport M3 pe 195/65R15 sau 205/55R16 wink.gif Si inca esti norocos daca dai banii aia si il iei, pentru ca multi distribuitori de anvelope nu mai au nimic in stoc de iarna....

Apropo, la Metro si Selgros mai sunt anvelope de iarna, le-ai vazut cu ochii tai? Sau spui doar pretul...pentru ca de cate ori m-am dus la Selgros, nu mai aveau nici o anvelopa premium, doar Sava si alte comedii.

Ah, la autozone montajul cand l-am facut eu, era 135 RON pentru 4 bucati blink.gif

This post has been edited by poseidon06: 22 Dec 2007, 15:45

--------------------
Opel Astra J 2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride
Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP;
+
gicanu
post 22 Dec 2007, 15:57
Post #6

Membru Rasturnat

La metro am fost sambata si aveau cu 420 pe 16 si 210 pe 15.Ochii mei biggrin.gif . Cat despre stocuri mai bine iau 4 sh-uri(michelin,dunlop) cu 800 mii -1mil bucata si sa le folosec 1 an si apoi sa le arunc decat sa le iau cu 3-4 milioane una.Acum 2 luni am cumparat pe 16 de la un sh de langa ploiesti cu 800 mii bucata dunlop ws m2 cred, normal ele costau 1,2 mil da il stiam pe patron si mi-a facut o reducere si aveau destula carne pe ele 2 ierni le duc lejer.

This post has been edited by gicanu: 22 Dec 2007, 16:04

--------------------
+
semit
post 22 Dec 2007, 18:29
Post #7

Private Spice

Group: Moderatori

Nu inteleg de ce o privesti ca pe o teapa... vanzatorul pune pretul pe care il considera el corect pentru marfa pe care o pune spre vanzare, nu baga mana in buzunar nimanui, vrei cumperi, nu vrei nu cumperi, ca exista clienti care intreaba:"ie bune domne?" este cu totul alta problema, parerea mea smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
CGB
post 22 Dec 2007, 20:00
Post #8

CGB

From: behind

nu e nici o teapa. vanzatoru' cere un pret iar clientul hotaraste daca ia sau nu marfa. nu-l obliga nimeni.
cat despre echilibrat, sa vezi ce plumbi mi-au montat pe roti in service autorizat renault. jenant. sta departat de janta si intra aer intre plumb si janta si se aude un fasait in mers. repet: lucrare facuta in service autorizat renault. unicul din dambovita dealtfel. ditai serviceul, cu pretentii.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Solon
post 22 Dec 2007, 20:07
Post #9

Membru autentic

Hypermarketul sau hard-disounterii au alte adaosuri fata de magazinele de "necesitate". Asa se intampla si la cauciucuri!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
DRD
post 22 Dec 2007, 23:04
Post #10

Membru autentic

From: Brasov

Eu mi-am caumparat din Bv 4 cauciucuri Vredenstesin Snow Trac 2 (195/65 R15) cu 900 ron cu tot cu montare si echilibrare,comportamentul masinii este net superior! merita toti banii

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
AIX
post 23 Dec 2007, 09:18
Post #11

quite a regular

..iar persoanei in cauza poate ca-i era mai simplu sa cumpere de acolo, chiar si la pret mai mare, decat sa treaca drumul la metro si sa care 4 anvelope.

Eu la Autosoft am platit ~100 RON pentru demontat/montat 4 anvelope de 16", echilibrare (plumbi extraplati) + spalat roti si saci ptr. roti. Ai preturile afisate, lucreaza cu chitanta, etc.

--------------------
. . .
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 05:04
Dacia