kata_voiku, enigma,disparitie misterioasa
![]() ![]() ![]() |
kata_voiku, enigma,disparitie misterioasa
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
acest forum a legat niste prietenii
acest forum a format un grup de oameni carora le face placere sa stea impreuna sa calatoreasca impreuna ,sa glumeasca impreuna unul din prietenii mei si ai vostri probabil are o problema eu as vrea sa-l ajut,si as vrea sa stiu ce s-a intimplat asa face un prieten nu...?? astept aceeasi atitudine de la voi,cei care sunteti in familia asta,si va considerati membrii ai grupului nostru multumesc alex pentru explicatii consider masura extraordinar de drastica si sunt foarte suparat This post has been edited by FireChief: 13 Nov 2007, 20:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
e, aici ai dreptate, dar ...... cand gresesti platesti. poate, moderatorii vor inrtelege ca ii ajunge o luna de stat pe bara, si ii vor da din nou liber la biscuit
stii, e ca la scoala, cutitul si painea sunt pa profesori ![]() This post has been edited by wolfin: 13 Nov 2007, 20:31 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
AlexV, se poate sa ne dai si ceva citate din voicu?
Altfel se discuta pe presupuneri. Sunt convins ca au disparut multe mesaje in timpul curateniei care a succedat meciul. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Toti avem momente proaste...eu nu-l cunosc ,dar parca l-as ierta!
![]() Inteleg ca a gresit ,dar se pare ca face parte din echipa...oamenii il cunosc , nu se poate trece cu vederea?....poate si el regreta! Eu vad asa din exterior am fost doar la o intilnire...dupa cum vedeti am o reputatie proasta dobindita doar prin scrisul cu prescurtari...daca gresesc si acum imi cer scuze.In fond omu o placea pe o fata.Mie mi s-a parut funny....repet , daca gresesc imi cer scuze! |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
multumim alexv pt explicatii.....
pt a evita viitoarele situatii similare, voi posta numai lucruri serioase, imi cer mii de scuze ca ma distram de minune citind topicuri din "cafenea" ma simt chiar vinovata ca deschideam forumul mai des decat mailul de la munca...promit ca nu se mai intampla.... din solidaritate pt Catalin nu voi mai intra pe acest forum, sau voi intra numai atunci cand o sa am probleme cu masina mea RENAULT CLIO, pt ca recunosc, nu am lucruri interesante de spus. Eu intram aici doar pentru ca ma simteam bine si ma amuzam(dovada ca nu m-am bagat peste alte sectiuni ale forumului), chiar consideram ca mi-am facut prieteni! bye This post has been edited by O.A.N.A.: 13 Nov 2007, 20:36 |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
acest prieten al nostru deschisese si el un topic
un topic ca multe altele mai idiot sau mai putin idiot in acel topic am scris si eu era un topic la cafenea de ce s-a inchis acel topic???????? eu as vrea de exemplu acum sa-i fac o declaratiei sotiei mele,sau amantei mele,sau rasaritului de soare daca e cafenea de ce trebuie unii sa-si arate muschii si sa inchida aiurea topicuri personal ma declar dezamagit de tot ce s-a intimplat,mi se pare jenant ca prietenilor nostri sa le facem asa ceva sunt dezamagit This post has been edited by FireChief: 13 Nov 2007, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
o declaratie de dragoste?????
fhierchef, ai grija cu cristi This post has been edited by wolfin: 13 Nov 2007, 20:40 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
kata_voiku nu are ban definitiv. eu personal nu am nimic cu omu. banul este nedefinit pentru ca si daca era pe o singura zi, ne confruntam cu acelasi topic.
aseara insa a dorit cu tot dinadinsul sa ia ban. pe scurt l-a cerut direct. FireChief, vezi cum e cu prietenia asta, daca eu iti spun cu vorba buna, ca nu e cazul de un anumit topic, si tu dai inainte si mai faci cateva, unde e prietenia? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
FireChief |
![]()
|
in semn de prietenie fata de kata nu voi mai scrie si nu voi mai participa la nicio intilnire pina la suspendarea masurii extrem de drastice care s-a luat
mi se pare moral si prietenesc sa fiu linga un prieten sunt extrem de dezamagit de alti prieteni de pe forum prefer sa va las domnilor sa va aplicati regulile arbitrar imi pare rau ca s-a ajuns aici imi placea forumul , imi placeau forumistii ma retrag si nu ma astept sa regrete cineva va salut....si incercati sa va ginditi atit la prietenie |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(FireChief @ 13 Nov 2007, 20:30) personal ma declar dezamagit de tot ce s-a intimplat,mi se pare jenant ca prietenilor nostrii sa le facem asa ceva Dura lex, sed lex Legile si regulile de convietuire intr-o comunitate sunt deasupra prieteniilor. Moderatorii nu pot face favoritisme pe faptul ca se cunosc cu acel user. Pentru ca vor aparea oameni ca tine cum ai facut mai devreme, si sa intrebe de ce se fac discriminari. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
wolfin |
![]()
|
e, vedeti, nu a disparul. doar este putin in concediu.
deabia astept . va inchipuiti care va fi primul topic......... al lui ![]() bai, voi chiar v-ati suparat ![]() This post has been edited by wolfin: 13 Nov 2007, 20:44 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(AlexV @ 13 Nov 2007, 20:40) aseara insa a dorit cu tot dinadinsul sa ia ban. pe scurt l-a cerut direct. Gata. S-a lamurit. Voiku a cerut ban si acum se duce la blondish si ii zice "Vezi draga, pentru tine mi-am luat si ban pe forum. Vezi cate fac pentru tine?" ![]() Siret, foarte siret ![]() ![]() This post has been edited by ssilviu: 13 Nov 2007, 20:46 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Firechief vezi ca alexv tocmai a spus ca masura nu e definitiva si dupa cate se pare merita banat(nu definitiv).
Asa ca te rog sa renunti la intentia de a nu mai posta ca vin alegerile si nu am cu cine sa ma contrez ![]() |
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
da cine este blondish?
cred ca trebuie sa incep sa vin si eu la intalniri..... ![]() gata, ma potolesc.... |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, FC, te retragi tocmai acum cand ti-ai facut rezervare la Lepsa?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Nu-s de mult timp pe reno.ro, dar kata este destul de distractiv, chiar daca are un comportament infantil
![]() Totusi cred ca a inteles ceva din intamplarea asta, si il asteptam cu drag. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
FireChief, nu e fair. ai deschis un topic eu ti-am raspuns cum am putut mai bine, iar tu te-ai suparat si nu mi-ai raspuns si mie la intreabare si ai pus capat discutiei cu un fel de ultimatum tot pe baza de prietenie.
prieteniile le invocam doar cand avem nevoie de ele? e ca un drept de veto sau cum? sincer nu sunt ironic cu intrebarile astea. discutam de prietenii? de regulament? de ce a facut kata_voiku si in special de ce a cerut indirect si apoi direct, in scris. ??? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
wolfin |
![]()
|
cat iubesc eu transparenta, dar FC trebuia sa te lamuresti pe PM. acum te-ai pus pe tine, singur, intr-o situate care nu trebuia sa existe.
eu initial am luat-o ca o gluma (topicul), dar vad ca a devenit prea serios ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
cristianxxl |
![]()
|
Am inteles destul de clar cum sta treaba.Parerea mea ce se vor rezolva amiabil lucrurile.Nu-l cunosc pe Alex V dar dupa ce argumente a prezentat ,nu mai am nicio nelamurire.
Prieteni ca firechief mai rar! |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
si la propriu si la figurat
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.777 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai da chiar asta este singurul forum din tot internetul asta? Nu va convin regulile, sunteti liberi ca nu va tine nimeni cu forta. Mai sunt si alte modalitati de discutie. Puteti sa tineti legatura si altfel, daca tot va iubiti asa de mult. Toata lumea sare de cur in sus ca moderatorii si adminii sunt cum sunt. Mie putin imi pasa cum sunt, dar daca cineva o sa imi puna bete in roate, m-am carat si cu asta basta. Va vaicariti ca niste copii, parca nu mai sunt jucarii. Fiti barbati si treceti peste.
PS. FC, nu glumesc. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(FireChief @ 13 Nov 2007, 19:46) am vazut ca prietenul meu si al multora dintre noi a fost banat avind in vedere enigma ce planeaza asupra cazului eu zic ca dupa modelul dan diaconescu sa ne dam cu presupusul ce a facut kata de a fost banat,chiar de unul din administratorii forumului Hm ma bag si eu desi nu detin Renault si nici nu sunt prea mari sanse sa am asa ceva...... Ce pot sa zic? Am fost de cateva ori la intalniri, adus de FireChief, si mi s-au parut foarte interesante. Scopul lor este de a lega relatii de prietenie si de a descreti un pic fruntile....... Ca sa nu deviez prea mult de la subiect.... Cred ca ar trebui sa inteleaga ceva si cata si restul lunii de aici, adica moderatorii......sa traga concluziile, si sa mai dea o sansa. Moderatorii lui si el modaratorilor. Eu daca as fii facut ceva neregulamentar, si mi s-ar fi atras atentia, as fi dat dreptate si as fi facut in asa fel incat sa indrept ce am stricat. Ese o cale de raspuns. Poate Cata e alt tip de om si procedeaza altfel......sa il luam asa cum este...OAMENII NU SE POT SCHIMBA!!! Ca fapt divers.......aceste actiuni, cu banarea, m-au adus cu picioarele pe pamant si o sa fiu un pic mai atent cu ce voi scrie aici (ma refer la Dacia club unde am 99,99 % din postari). \ Daca am un mic meci cu amicul Sony, nu inseamna ca e dusmanul meu. Dincontra, daca mi-ar cere ceva, as face tot posibilul sa il ajut. Sunt convins ca Sonatul ar face la fel. Ne cunoastem limita glumelor unul cu altul si e ok. Daca un utilizator depaseste limitele bunului simt, trebuie atentionat si, de cele mai multe ori,se redreseaza Alta cale este este ignorarea individuala de catre ceilati membrii. De exemplu eu am un coleg de forum care ma irita efectiv......am aplicat fuctia de ignorare. Deci....daca putem schimba canalul la Tv putem folosi si functia Ignorare. Sper sa se termine cu bine acest episod , sa reintre totul in normal si sa nu ne mai certam atata. Viata e prea scurta ca sa traim in suparare. Va salut si imi las calea deschisa sa mai scriu aici. Ps. observ ca foarte multi participanti in discutiile in topicul lui Fire sunt de pe renault...... Va salut cu stima, Autom, alias Mircea |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
FireChief |
![]()
|
alex...uite ca tot in numele unei prietenii imi calc cuvintul,desi sincer nu o fac decit extrem de rar
sa o luam metodic cata a fost provocat pentru ca cineva a inchis un topic pe care il deschisese el stiu topicul si nu era nimic deplasat sau vulgar sau cum vrei era un topic despre declaratii infantil sau nu...asta e de discutat cind deschizi un topic ,devine ...cum sa zic ,exagerind,ca o parte din tine,devine ceva al tau ,personal prietenul nostru s-a considerat nedreptatit pentru inchiderea topicului,si eu m-as fi simtit la fel a avut o reactie de acord ...probabil exagerata dar si eu si altii il cunoastem bine pe acest om aceasta reactie a lui a fost provocata de o masura inoportuna sa-i zic un alt prieten de-al meu s-a gindit ca ar fi bine sa inchida topicul,ca e mai bine ca la cafeneaua reno sa se lincezeasca si sa se scrie 10 posturi pe zi la cafenea sunt alte reguli cum bine stii hai sa lasam oamenii si prietenii sa se distreze sa glumeasca si sa se simta bine impreuna m-a mirat foarte tare ca acel banned nu era insotit de explicatii eu ma consider un om corect....si nu vreau sa imi ridic poalele in cap cu asta,dar pur si simplu nu mi s-a parut corect in incheiere in numele prieteniei si colegialitatii ,solicit si asta e o rugaminte ridicarea banarii lui cata si redeschiderea topicului de declaratii si imi cer eu scuze in numele prietenului meu daca a deranjat pe cineva cu multumiri This post has been edited by FireChief: 13 Nov 2007, 21:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi place acest forum si intru foarte des pe el. Si eu activez mai mult in sectiunea de cafenea din simplul motiv ca nu am probleme cu masina (si sper sa ramana asa). kata_voicu mi se parea ok, dar sa deschizi topic ca sa faci declaratii de dragoste mi se pare un pic deplasat.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-a placut topicul respectiv... oricum daca nu ne place un topic nu ne obliga nimeni sa ne uitam in el.
Cat despre cata, e un baiat super (uneori antipatic pentru cei care nu-i cunosc stilul). Ce sa zic, il asteptam sa se intoarca. Pana atunci: Reqviam in pace Cata! ![]() P.S. succes la Blondish ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 13 Nov 2007, 21:17 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
deplasat nu este, posibil sa fie deplasat sa faci declaratii de d fata de unii membrii, poate, dar in general nu.
oricum problema se pune astfel. alexV are dreptate. Kata a fost sfidator prin deschiderea repetata a unor topicuri (am inteles bine?), iar FC are si el dreptate, ne simtim bine, glumim, fiecare cum stie, in fine da acum vine problema. este corect fata de alti banned, carora nimeni nu le-au sustinut cauza.... kata sa fie multumit daca scapa cu o saptanmana sau trei zile daca este induplecat AlexV si inca ceva. cred ca moderatorii si adminii aplica regulamentul in spiritul lui si nu in litera. zicea bine OANA ca ea are in avatat neoser, altul are tigan nustiudecare, etc, etc This post has been edited by wolfin: 13 Nov 2007, 21:22 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(O.A.N.A. @ 13 Nov 2007, 20:29) ...din solidaritate pt Catalin nu voi mai intra pe acest forum, sau voi intra numai atunci cand o sa am probleme cu masina mea RENAULT CLIO, pt ca recunosc, nu am lucruri interesante de spus. Daca tot nu ti-a zis nimeni pana acum, cand o sa mai intri pe forum, sa schimbi si poza din avatar. QUOTE(FireChief @ 13 Nov 2007, 20:41) Nu pot sa zic decat ca-ti respect alegerea...e excelenta! Daca e sa discutam despre ce e fair pe aici prin zona....consider mult prea putin fair aspectul ca, dupa ce "si-a dorit" atat de mult sa participe la intalnirea de la Sovata, sa anunte pe acel topic pe ceilalti membrii care mergeau de faptul ca nu mai poate sa vina sau ca nu mai doreste sau...eu stiu orice alt ceva...vorbesc despre kata_voiku. Pe mine personal m-a deranjat. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:32 |